muļķības! Paskaties kā dzīvo 99% LV pensionāru ! Ta beidz fantazēt. Skat daudzi kas smagi strādā ātri mirst ! LV ir maza pensija un radiem pa lielam sava dzīve! Uz pansionātiem rinda.Rietumusawle @ 31.10.2024 15:55
Bet Tev bus jaukas vecumdienas bet viniem tas nespid.
Turklāt vini tadi nav vienīgie.Es arī dusmīgs!krixis3 @ 31.10.2024 15:17Bet man īstenībā ir riktīgi abidna. Es strādāju kārtīgu darbu, itka nornali saņemu , maksāju visus rēķinus, vispār nekur neesmu parādā, ja neskaita hipotekāro. Bērni apģērbti, pabaroti, izklaidēti, bet nekad nepietiek. Vienmēr kaut kur jāietaupa. Bet šitie āksti tiešām dzīvo savu labāko dzīvi. Es sliecos domāt, ka viņi tā arī jūtas. Neviens neko nenožēlo. Neko nemaksā, parādā UGF, par bērniem nerūpējas, dzer, visur braukā un tagad Ņujorkā? Un nevajag teikt, ka uz turieni var mierīgi aizbraukt katrs 5.latvietis. Nevar. Kā tas nākas? Nu kā?
Tuana @ 31.10.2024 15:35
Kā man patīk tas kontrasts- Ļenka Dālijas storijā pārfiltrēta 10 kārtās- nu, īsta skaistulīte, Miss Amerika!! :D Bet tad nāk beloveds un FB ieliek Ļenku kāda nu viņa ir.
Nemāku ielikt bildi forumā, tāpēc links:
https://failiem.lv/u/pu956ypm8d
Nenosmieties par šiem klauniem (to Dāliju ieskaitot) ???
VistaVita @ 31.10.2024 17:02muļķības! Paskaties kā dzīvo 99% LV pensionāru ! Ta beidz fantazēt. Skat daudzi kas smagi strādā ātri mirst ! LV ir maza pensija un radiem pa lielam sava dzīve! Uz pansionātiem rinda.
VistaVita @ 31.10.2024 17:06Turklāt vini tadi nav vienīgie.Es arī dusmīgs!
Karmas gadā izrādījās Lienei ļoti veiksmīgs viss! Viss gads viņai labs.
Linus @ 31.10.2024 17:27Kiviča FB arī var redzēt Ļenkas matu patieso stāvokli. Tur puse jāgriež nost. Kā var ar tādām pakulām staigāt?
Tu doma mirst tikai veci un resni? Šovasar daudz jauniešu un jaunu cilvēku gāja bojā !Rietumusawle @ 31.10.2024 17:15
Un Tu doma, ka Kivis ilgi dzivos ar so lieko svaru un dzivesveidu? Un doma, ka kadam no vina berniem vins vispar intereses, ja ari dzivos ilgak (un ar sliktu veselibu)
kapriza__ @ 31.10.2024 17:16
krixis3 @ 31.10.2024 15:17Bet man īstenībā ir riktīgi abidna. Es strādāju kārtīgu darbu, itka nornali saņemu , maksāju visus rēķinus, vispār nekur neesmu parādā, ja neskaita hipotekāro. Bērni apģērbti, pabaroti, izklaidēti, bet nekad nepietiek. Vienmēr kaut kur jāietaupa. Bet šitie āksti tiešām dzīvo savu labāko dzīvi. Es sliecos domāt, ka viņi tā arī jūtas. Neviens neko nenožēlo. Neko nemaksā, parādā UGF, par bērniem nerūpējas, dzer, visur braukā un tagad Ņujorkā? Un nevajag teikt, ka uz turieni var mierīgi aizbraukt katrs 5.latvietis. Nevar. Kā tas nākas? Nu kā?
tas, ka viņa ir bijusi kaut kur ārpus LV, tas nenozīmē, ka gads ir bijis veiksmīgs. Tas, kas tiek izlikts citu apskatei, tā ir butaforija. Viss insta ir viena liela butaforija, pārspīlējums. Un esmu 100% pārliecināta, ka nav viss, kā izskatās, tapēc dāmas neskaudiet, šitos tiešām nē😃VistaVita @ 31.10.2024 17:06Turklāt vini tadi nav vienīgie.Es arī dusmīgs!
Karmas gadā izrādījās Lienei ļoti veiksmīgs viss! Viss gads viņai labs.
Sviestaciba @ 31.10.2024 16:49Jā, tā ir viens traks sievišķis. Man nav telegram, ko viņa tur dirš?
!! Atradu info