es pat sākumā nedapratu par kuru profilu ir domāts. Bet tas ir pat vienu, kur daudz uzdeva tiešām jautājumus. Nu tieši tādi jautājumi arī bieži tiek uzdoti, īpaši, kad cilvēks izlēmis, ka grib kaut kur doties, bet nezin uz kuru pusi. Pie tam bērni/skolas jautājumi izskatās aktuāli, jo ir bebis un viņa ir rokdarbniece. Kiva posts jau tieši bija par to, ko jūs gribat dzirdēt tajā video, kam tas varētu būt aktuāli.Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.
Aizgāju un paskatījos viņas profilu.
Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.
C00L Dzipsy @ 15.01.2022 20:42Es pareizi sapratu, Ļenkas komandu sauc Magical berries? ?????
Magic mushrooms! ?
neviens nesmejas par Ļenkas izskatu, bet to, ka viņa cenšas visiem iestāstīt, ka arī tā izskatās realitātē un, ka fotogrāfs viņai krunkas zīmē. Vai arī, ka ar 50 pietupieniem pietiek, lai sevi uzturētu formā. Jā, filtru formā, varbūt, bet ne jau dzīvē...Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.
kuru no Ļenkas izskatiem? Ko viņa pasniedz vai kā viņa patiešām izskatās? Jo tā kā viņa patiešām izskatās, viņa ir stipri zem "vidējā" viņas vecuma grupā..Aamelija @ 15.01.2022 21:12Man celtos roka nod*rst Lienes izskatu, ja es izskatītos, piemēram, Jutas Valdmanes vai Paulas Freimanes skaistuma un koptuma līmenī. Bet tā kā es tāda neesmu, es to nedaru. Tādēļ man nesaprašana, ja kāda no apņirdzējām ir viduvēja paskata (tāpat kā es).
Aamelija @ 15.01.2022 21:12Man celtos roka nod*rst Lienes izskatu, ja es izskatītos, piemēram, Jutas Valdmanes vai Paulas Freimanes skaistuma un koptuma līmenī. Bet tā kā es tāda neesmu, es to nedaru. Tādēļ man nesaprašana, ja kāda no apņirdzējām ir viduvēja paskata (tāpat kā es).
jā, tā sieviete stabili ir reāla, jo tie jautājumi arī tādi ir, kas ir aktuāli. Turklāt, viņa ir rokdarbniece. Nedomāju, ka viņai ir kāda saistība ar forumiem. No forumiem visas raksta ar fake profilu.Bjork @ 15.01.2022 20:46es pat sākumā nedapratu par kuru profilu ir domāts. Bet tas ir pat vienu, kur daudz uzdeva tiešām jautājumus. Nu tieši tādi jautājumi arī bieži tiek uzdoti, īpaši, kad cilvēks izlēmis, ka grib kaut kur doties, bet nezin uz kuru pusi. Pie tam bērni/skolas jautājumi izskatās aktuāli, jo ir bebis un viņa ir rokdarbniece. Kiva posts jau tieši bija par to, ko jūs gribat dzirdēt tajā video, kam tas varētu būt aktuāli.
Hubabuba @ 15.01.2022 21:57#magicalberriesteam ???
Zem kuras NL bišu mātes skaitās Līga un ļenka? Neesmu manījusi ka Ļenka tagotu Saulieti vai Vucēnu pie zoom storijiem. Tas jau parasti ir must have visām jauniņajām NLšnicām.
MikaR @ 15.01.2022 21:39Jauni, zaļi Aļika grabuļi Lieņukam atsūtīti, kopā ar vilnas zeķēm varēs bildēties apnēs pie spoguļa.. ?