Man pat bail iedomāties,kas viņai ar dupsi darās.Tur tak viss iekaist.Brrr.Shayk @ 15.01.2022 16:26Miai atkal pampers pilns lidz gridai.
Viņa viņai podiņu vispār ir piedāvājusi?
Mia ir ciemiņš un pati, kad sapratīs, ka jāiet uz podiņa, tad arī ies.ganeša @ 15.01.2022 18:45
Ajj. Viņa taču visu laiku saka, ka neaudzina bērnu pēc grāmatas, ka Mia ir savādāka. Patstāvība utt.
Gan jau uz podiņu ies, kad varēs uzsēsties uz lielā. ?
Viņa vispār to bērnu neaudzina.Bērnam ir jābūt patstāvīgam jau no dzimšanas.ganeša @ 15.01.2022 18:45
Ajj. Viņa taču visu laiku saka, ka neaudzina bērnu pēc grāmatas, ka Mia ir savādāka. Patstāvība utt.
Gan jau uz podiņu ies, kad varēs uzsēsties uz lielā. ?
vivii @ 15.01.2022 11:25
Ja man būtu jāuzvēlās no kā pirkt, es labāk pirktu no Magones Burkas, ar visu to, ka viņa produktus noreklamētu savā laucinieciski kolorītajā stilā, nekā no Lienes :D
Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.
Varbūt atškirība ir tajā,ka tā sieviete parāda seju,kāda tā ir . Parāda augumu,kāds tas ir . Un necenšas nevienam iestāstīt,ka ir tik perfekta un nevainojama.Nesmejas jau par Lienes izskatu,bet par meliem. Ja liene būtu ar liekajiem kg,neliktu n-tos filtrus bet parādītu savas grumbas ar cieņu viss būtu daudz savādāk.Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.
Aamelija @ 15.01.2022 20:21Pie tā Andra 10 eiro FB posta kāda sieviete caur pamatīgām puķēm uzdod daudz šeit apspriestos neērtos jautājumus, vai tik nav kāda no čaklajām cāļa vai dievietes foruma komentētājām. Ja tā ir, tad man nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka sieviete, kas tā izskatās, var ņirgāties par Lienes izskatu... Respektīvi, ja ņirgājies par Lieni, tad esi ar trenētu augumu, bez liekajiem kg, ar skaistiem sejas vaibstiem, perfektiem zobiem utt. Bet ik pa laikam ne tās perfektākās ārienes sievietes pavīd Andra komentāros ar jautājumiem caur puķēm, kādi te ir apspriesti.