Jajaja2 @ 14.01.2022 23:21Starp citu ielūreju FB. Kivim neklājas viegli, jo cilvēki nesaprot kāpēc par naudu. Kivis attaisnojās, ka daudz ko FB pa brīvu darījis. Viņš tiešām neredz, cik ironiski sanāk, ka esot "bagātajā" Norvēģijā, kur var nopelnīt, viņš bičo 10eur par video. Principā par informāciju uz kuru ikviens var dabūt atbildi Latvieši Norvēģijā grupā pilnīgi bezmaksas.. un kura būs vairāk vērta, nekā Kivja personīgā pieredze.
.
reina @ 14.01.2022 22:22vivii, starp citu ideja pat varētu aiziet ? man vīrs klausās divas krievietes, kuras dzīvo kaut kurā ziemeļvalstī (neiedziļinājos, kurā tieši), un stāsta visu par un ap savu ikdienu. kas ko kā, cik kā maksā, kā bērniem ar izglītōbu, medicīnu utt utjp. + Ar savu humoriņu un meiču klačām to visu. Meičām aizgājis labi, patreoni ir. Ja jau pat vīrs klausās ?
Bet nu kivičus...bļ, pat follow žēl, kur nu vēl 10€ ??
es pieņemu, ka viņam daudz raksta PM ar dažādiem jautājumiem. Domāja, ka uztaisīs biznesu. Īsti nenostrādāja.Bjork @ 14.01.2022 23:34Ātri uzcepa nākamo postu, lai iepriekšējais aizmirstas. ?
LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 23:42Starp citu, es tā domāju pie sevis. Kamēr Kiviči norvēģijā, Kambalas atstāti pieskatīt Latvijas presi un internetu. Kambala agrāk bija basketbolists, tagad kaut ko ar zāli nodarbojas un boksējas.
Kāpēc ... ANDRIS, kā izbijis spirtists, nemēģina boksēties? Tāda baigi bieži ieta taciņa pasaulas sportā. Izskatās, ka boksa sports patīk pašam arī. Tviterī zina teikt, ka neviens Speciālās Uzdevumu vienības džeks nenoliks uz lāpstiņām.
mēģināja ar Neidu 😆😆😆 čiks vien sanāca. Jo biļetes pietiekami nesapirka. Pie tam, to, kurš organizēja to kā pasākumh, viņu vnk kooonkreeti uzmeta tie abi gnīdas un palika ļoti lielos mīnusos, ne Kivis, ne Neids savu vārdu netur.LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 23:42Starp citu, es tā domāju pie sevis. Kamēr Kiviči norvēģijā, Kambalas atstāti pieskatīt Latvijas presi un internetu. Kambala agrāk bija basketbolists, tagad kaut ko ar zāli nodarbojas un boksējas.
Kāpēc ... ANDRIS, kā izbijis spirtists, nemēģina boksēties? Tāda baigi bieži ieta taciņa pasaulas sportā. Izskatās, ka boksa sports patīk pašam arī. Tviterī zina teikt, ka neviens Speciālās Uzdevumu vienības džeks nenoliks uz lāpstiņām.
Susurrrrrs @ 14.01.2022 23:50Amerikaanjiem bija kaut kaads iestudeets ciinjas shovs, tur visaadi stulbi izgaajieni bij atljauti. Tur Kivis vareetu ierasties ringaa ar tabureti un ar gucci maku. I skatiitaaji buutu, i naudinja naaktu, varbuut uz shtatiem vajadzeeja braukt nevis uz Norgi.