Anette5 @ 14.09.2024 19:13
Ja tā ir patiesība tad pareizi ka nestāsta žurnālistiem, būtu Kiviču publiska histērija ka sveša tante miesīgai mātei atņem bērnu naudu. Tas nekas ja tā nauda tiek iztērēta ne tam paredzētiem mērķiem
Piedot par mīnusiņu, nejauši uzspiedās.Liizha1 @ 14.09.2024 18:58
Apgādnieka zaudējuma pensija pilnīgi mierīgi var būt lielāka - man par vienu bērnu ir vairāk.
Anette5 @ 14.09.2024 19:13
Ja tā ir patiesība tad pareizi ka nestāsta žurnālistiem, būtu Kiviču publiska histērija ka sveša tante miesīgai mātei atņem bērnu naudu. Tas nekas ja tā nauda tiek iztērēta ne tam paredzētiem mērķiem
Sapņu ķērājs @ 14.09.2024 19:40Piedot par mīnusiņu, nejauši uzspiedās.
Japānas princese @ 14.09.2024 20:11
Nu nevajag jau stāstīt žurnālistiem, vajag labu advokātu un izdarīt visu, lai tie divi uzdzīvotāji nesavāc to, kas viņiem nepienākas.
Japānas princese @ 14.09.2024 20:11
Nu nevajag jau stāstīt žurnālistiem, vajag labu advokātu un izdarīt visu, lai tie divi uzdzīvotāji nesavāc to, kas viņiem nepienākas.
TikiTaki @ 14.09.2024 16:20
Ja viņa tagad saņem bērnu naudu, tad tie ir 400 eur - par katru bērnu 100 eur.
Šis gan varētu būt patiesība, ka bērni pārgāja viņas apgādībā. Cik zinu, bērnu naudas bāriņtiesa neuzrauga.
Pikachio @ 14.09.2024 21:13
Apgādnieka zaudējuma pensija Ārena gadījumā varētu būt diezgan liela, jo tiek aprēķināta no mirušā ienākumiem. Un tas vēl ir reiz 3. Un vēl 400 eiro bērnu nauda.
Tur ir normāla summa.
Bet tas arī nozīmē, ka meitas ir palikušas bez jebkādas naudas, jo alimenti arī vairs Lienei nav jāmaksā?
Tas ir vājprāts.
Minelūše @ 14.09.2024 21:51
Bet ja naudu saņem Ļenka, vai viņu nevar ņemt pie dziesmas par to, ka līdz meitenēm nekas nenonāk? Kā tas var būt likumīgi, ka Ļenka, lai arī viņa ir māte, drīkst notrallināt bērnu iztikai paredzētos līdzekļus?
Minelūše @ 14.09.2024 21:51
Bet ja naudu saņem Ļenka, vai viņu nevar ņemt pie dziesmas par to, ka līdz meitenēm nekas nenonāk? Kā tas var būt likumīgi, ka Ļenka, lai arī viņa ir māte, drīkst notrallināt bērnu iztikai paredzētos līdzekļus?
Domāju viņai ir dziļi violets par meitām! Ja tā tik tiešām ir patiesība par to, ka viņa saņem jebkādu naudu, kas saistīta ar Ārena meitām, tad varu droši apgalvot, ka šī būtne labu galu neņems! Meitas vairs nav maziņas, vecākā jau pilngadīga! Gan jau viss tiks sakārtots, diemžēl Latvijas likumi daudzās lietās ir absudri, tajā skaitā šajā! Karma sēž stūrī un klusiņām ķiķina, nebūs tev Lienīt laba dzīve....nebūsMinelūše @ 14.09.2024 20:20Cerams, ka slampa saprot, ka ar šādu gājienu viņa patiešām ir nodedzinājusi pēdējo tiltu uz iespēju atjaunot jebkādas attiecības ar meitām. Viņas vairs nav maziņas, lai neko nesaprastu.
Ja es būtu Lienes meita un zinātu, ka mana māte, kura mani izēda no mājas resna jākļa dēļ, tagad vēl nekaunīgi ievelk nāsīs un izšķērdē naudu, kas pēc taisnības ir domāta man, es sāktu viņu vienkārši ienīst.
nav x3. To aprēķināto pensiju daļa uz 3.Pikachio @ 14.09.2024 21:13
Apgādnieka zaudējuma pensija Ārena gadījumā varētu būt diezgan liela, jo tiek aprēķināta no mirušā ienākumiem. Un tas vēl ir reiz 3. Un vēl 400 eiro bērnu nauda.
Tur ir normāla summa.
Bet tas arī nozīmē, ka meitas ir palikušas bez jebkādas naudas, jo alimenti arī vairs Lienei nav jāmaksā?
Tas ir vājprāts.
Pikachio @ 14.09.2024 21:13
Tur ir normāla summa.
Tas ir vājprāts.