jā, varbūt, arī ka nedotu. izklausās, ka viņam sākumā bija kaut kāds vikar līgums, jo teica, ka pēc dažiem mēnešiem brauks atpakaļ. Bet, iespējams, viņš pēc tam noslēdza kādu patstāvīgo, ja tā drošāk saka, ka paliks uz nenoteiktu laiku.Bjork @ 14.01.2022 21:56noteikti nē un pie viņa dzīveslīmeņa tu pirktu mašīnu pa algu, ko nemaz vēl neesi nopelnījis strādājot pus gadu un būtu nepieciešamas tik daudz citas svarīgas lietas vienlaicīgu, kaut vai Miai? Kivis ir nenormāli skops, viņš nepirktu to. Neviens nedod kredītus tik vienkārši, jo pakistāņi bija, kas atbrauca, paņēma kredītus, mašīnas notirgoja un aiztinās atpakaļ uz Pakistānu un visu norģi norubīja. Par ID šaubos, jo mežu stādīšana ir sezonas darbs, kur nevienam nedos 100% līgumu, vnk šogad jau noveicās, ka nav sniega. Un sākumā teica, ka ziemā brauks atpakaļ uz LV.
12tk maksā 2013.g. lētākā, bet 2015.g. maksā ap 22tk.€ + tuvu pie 100€ katru mēnesi OCTA, po kakie šiši? ?
Būtu viņu, būtu filmēts rītā vakarā no visām pusēm tā mašīna un 140 postos, vizinātos katru dienu. Gan jau aizlienēta no kāda džeka, ar kuru dzīvo.
nē, nu mani tagad interesē gan. Vai Ļenkai ar Miu ir ID nr, vai saņem bērnu naudu. Bet, ne tik ļoti, lai par to maksātu 10eur.creamy80 @ 14.01.2022 21:59Tas Andris čista no koka nokritis?!?! Kāda velna pēc man maksāt 10€ lai uzzinātu kā tieši VIŅŠ uz turieni pārvācās?! ??? Tas nevienu neinteresēs. It īpaši kā divi dzērāji pārvāvas uz Norgi. Nu bļaaaaviens! ???????
neviens tā nedarītu un neriskētu ar savu kredītvēsturi, īpaši jau svešā valstī, kur jebkurš var jebkurā brīdī aiztrīt atpakaļ uz Lv vai UK.Susurrrrrs @ 14.01.2022 22:02
Nav taa, ka pierunaajis kaadu chomu, lai panjem krediitu un nopeerk mashiinu, un Kivis chomam maksaa kjepaa, kad visu samaksaas, tad paarakstiis uz Kivi. Vai arii taa mashiina pieder kaadam chomam un Kivis tjipa uz nomaksu peerk no choma, arii maksaa kjepaa un paarrakstiis, kad viss samaksaats. Jo kaapec gan neraada numuru auto.
labāk kā NL shēma 🤣Susurrrrrs @ 14.01.2022 22:07aaaaaaaaa, davai visas, kuras nedziivo LV, jaasaak piedaavaat sava pieredze pa 10 eiraam, ha ha. Es pati esmu padziivojusi vairaakaas Eiropas valstiis, bez chomu paliidziibas un legaali, ha ha, jaasaak piedaavaat linki ar savu pieredzi, pa 10 eiraam no purninja, oi, nevaru, vakara jautriiba. Stulbaa bomzhu famiilija.
vivii @ 14.01.2022 22:16Super! Jātaisa patreo un jāpiedāvā video, par dzīvi Vācijā, kā man tas ātrāk neienāca prātā! ??
Bet ko es, ma^%* zinu ??
Bjork @ 14.01.2022 22:15neviens tā nedarītu un neriskētu ar savu kredītvēsturi, īpaši jau svešā valstī, kur jebkurš var jebkurā brīdī aiztrīt atpakaļ uz Lv vai UK.
Nerādīt numuru, jo tā nav viņu un viņiem patīk lēkt augstāk par savu dirsu.
Gluži kā slēpt, ka dzīvo vēl ar citiem, bet dirst, ka viņi dzīvo 100m2 īpašumā, ka mašīna ar sniegu apsnigusi, pie tam Andža bieži sagroza info, arī kad Madaru nodirsa, viņš ir jāklausās/jālasa starp rindām.
Mežā 100% nedod, var dod uz termiņu, jo ziemā var būt sniegs, tad kā nodrošināsi stundas? Esmu redzējus daudz sludinājumus un pazīstu personīgi mežiniekus, kas strādā daudzus gadus un arī stāda kociņus un trimmerē uz atmežošanu.
nu skaidrs, tad tev info no pirmavotiem par meža darbiem.Bjork @ 14.01.2022 22:15neviens tā nedarītu un neriskētu ar savu kredītvēsturi, īpaši jau svešā valstī, kur jebkurš var jebkurā brīdī aiztrīt atpakaļ uz Lv vai UK.
Nerādīt numuru, jo tā nav viņu un viņiem patīk lēkt augstāk par savu dirsu.
Gluži kā slēpt, ka dzīvo vēl ar citiem, bet dirst, ka viņi dzīvo 100m2 īpašumā, ka mašīna ar sniegu apsnigusi, pie tam Andža bieži sagroza info, arī kad Madaru nodirsa, viņš ir jāklausās/jālasa starp rindām.
Mežā 100% nedod, var dod uz termiņu, jo ziemā var būt sniegs, tad kā nodrošināsi stundas? Esmu redzējus daudz sludinājumus un pazīstu personīgi mežiniekus, kas strādā daudzus gadus un arī stāda kociņus un trimmerē uz atmežošanu.
"mūsu" komandā? Ko VIŅA ir izdarījusi, lai to sauktu par mūsu komandu. Saderam, ka viņa arī ir dabūjusi cauri, ka tā Līga iegulda savu naudu. Jo Ļenkai Kivis neiedeva.Shayk @ 14.01.2022 23:14Un neviena bitite pat nav ietagota! ?