yay @ 07.09.2024 22:59Lezbes, Jums tiešām patīk tā kleita? Man liekas tāds karnevāla tematiskais outfits. Nevienu nevēlos aizvainot
yay @ 07.09.2024 22:59Lezbes, Jums tiešām patīk tā kleita? Man liekas tāds karnevāla tematiskais outfits. Nevienu nevēlos aizvainot
vellavecennn @ 07.09.2024 21:12Pacientei vispār nav mātes faila tajā hiiiihi kukū būrī. Nenoliedzami, sievietei ir sevi jāpalutina un jāpriecājas, es par to vispār neko neteiktu. Bet šis viss ko viņa dara ir pilnīgi šizo. Gaisma spīd, bet neviens nav mājās. Mia, nabaga dvēsele, kā bomžels apģērbts visur . Spēlējas ar tukšu kolas pudeli, kamēr nekam nederīgā mātīte - inkubators, apbrīno sevi spogulī ,glauda matus 24/7. Liene ir kapitāli iestrēgusi bērnībā, kad papucītis čekists lutināja no visām pusēm. Viņai bija pilnīgi viss, ko maza meitene varētu vēlēties. Un tāpat neaizvilka savu slinko dirsu uz tēva bērēm. Dēļ viena pretīga, resna un narcistiska tēviņa iegribām.
Nu tad aidā, lienīt, veiksmi tev ar šo skopo cūktēviņu! Nopirka kleitu tev? Wow, pizdec! Mēs apskaužam ? Žēl tikai, ka priekš sava vienīgā dēla, andrītim bija pārāk grūti nopirkt ziemas (!) jaku pa 50 eirikiem.
Sviestaciba @ 08.09.2024 00:34Kleita pa 300 EUR, aizrijaties, Lezbenes. :D Liene, kādu kleitu Mia nopirkāt?
viņa vnk zem gultas noslēpto miljonu nolēma patērēt🤭Minelūše @ 08.09.2024 00:41
Jā, kā tad. Nekad neticēšu, ka resnais skopulis atgrūda Ļenkai 300 eiro priekš vienas kleitas. Viņam bija žēl viņai cepuri pa 7 eiro nopirkt. Sorry, Ļenka, neticu.