Shayk @ 14.01.2022 18:01Afigenna reklama. Vina to NL produktu vel nemaz nav lietojusi, pati teica live ar Ligu. Dirs, ka jau menesi lieto un ielikusi bildes no vasaras.
viņa tik tālu vēl nav izdomājusi. Vai vispār zin pasta izmaksas Norge?LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 18:58
Protams, ka dirš. Bildes no Vasaras, kolagēna pacinņa no online veikala kataloga... Tā čaklas bitītes nedara, Ļenka. Jāpērk produkts un no rīta halātā ar salīmētiem pačiem jāčurā karstu, lietojot visus tos sūdus. ?Ar vecām bildēm un veikala screenshotiem NEKĀDI nevar piramīdas bīdīt.
Bet interesanti. Teiksim, mani noinspirēja Ļenka. Cik maksā? Kur links uz veikalu? Kur es varu to kolagēnu šas nopirkt?
Tiešām man
1) jāsūta ziņa Ļenkai, kas mani zombēs par "Pievienošanos komandā" ??,
2) jāreģistrējas NLā un/vai jāpasūta caur Ļenku, un
3) jāgaida hrenviņzin cik ilgi,
tai vietā lai aizietu uz vietējo aptieku/drogas vai pasūtītu amazonī (vai citā online vietnē)? Nu i nafig. Dīvains biznesiņš. ?
Jajaja2 @ 14.01.2022 19:03viņa tik tālu vēl nav izdomājusi. Vai vispār zin pasta izmaksas Norge?
Bet tajā pirmajā zoom, kur Mia piedalās. Nav tā, ka Ļenka pieliecas un bērns viņu grūž prom?
Stephaniee @ 14.01.2022 19:45Kas ar to uniformu? Neesmu sekojusi NL madāmām, viņām uzstadījums, ka jāstaigā halātā?
Bjork @ 14.01.2022 20:38Paču trenda ieviešana ir labs bizness. Pilnīgi jauna lieta, ko lieto visas un katru dienu. Iedomājies, cik ilgi lietosi acu krēma iepakojumu un cik paču ir iepakojumā, kuram vērtība ir lielāka, bet kuram uzcenojums ir lielāks. Pači ir laba lieta, kas pašizmaksā ir lēts, maz aktīvo vielu un ātri beidzas.
Tad 1% no augšas domā taktikas kā biznesu ierotēt- pači, maratoni, ritualizētie rīta draini, dāvanās likt produktus, utt, utt. Un tā menedžerītes, augšā notiek zoomi, kur domā kā apakšas līmeņus var pačakarēt, iestāstot vēl kaut ko, kas pēc tam stāsta vēl tālāk, lai tikai augšai atnestu vēl vairāk naudu. Pat zīdainim degunā pilināt, drīz ar drains mirušos cels no kapa.
vivii @ 14.01.2022 20:49Un ir ļoti dīvaini klausīties Lieni, kad viņa runā pipnos teikumos, bet nu atkal… atkal ir bet ?
Tas viss ko viņa tur runā ir pilnīgs copy paste atreferējums ???