Andris izskatās noraudājies. 😃LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 05:37Eu, bet Andris tāds gandrīz pat cērtams izskatās toreiz, salīdzinoši ?.
Nu nepateiksi, ka 2-3 gadi starpā bildēm.
vivii @ 14.01.2022 10:14Varbūt Lienes iesaistīšanās NL ir beigu sākums? :D
Jo kā rāda vēsture, viss kas saistīts ar Lieni, aiziet uz grunti. Varbūt Liene sataisīs NLam tādu antireklāmu, ka neviens vairs negribēs ne reģistrēties, ne kaut ko pirkt.
Vot tas būtu cirks, ja Lienei pēkšņi vairs nepatiktu NL, sakasītos ar visiem un sāktu visu tur nolikt ???
LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 10:22
NL globāli (īpaši Krievijā) izskatās ir daudz lielāks pasākums kā Kiviči. Bet, nograut LV zaru kompānijai noteikti spētu. Un tas pat būtu svētīgi visai sabiedrībai. ?
Vienīgi Sauliete, Vucēns un Co varētu ļaunu aci mest un ārdīties. Un… kas nav mazsvarīgi, Ietekmeļu diskusija nopietni ciestu.
creamy80 @ 13.01.2022 23:12Kāds vēl travel? ?? Viņa nekur tālāk par Norvēģiju nav bijusi. Ā, nu spānijā vēl bija. Bet tur viņi tik koda caurām dienām... travel viņai.. te pat zirgam jāsmejas!
Izskatās ka abos jo storju highlightos viņai ir gan JP gan NL :Damaia @ 14.01.2022 11:08Es nesaprotu.
Liene iesaistījās NL vai Juice Plus?
Vai arī abos? Sākt divus konkurējošos MLM reizē diezgan interesants gājiens.
Man liekas,ka divos nedrīkst.Kaut kur dzirdēju.Drīzāk viņa cer,ka Līga šai palīdzēs raust lielo piķi.amaia @ 14.01.2022 11:08Es nesaprotu.
Liene iesaistījās NL vai Juice Plus?
Vai arī abos? Sākt divus konkurējošos MLM reizē diezgan interesants gājiens.
allssuu @ 14.01.2022 11:27Izskatās ka abos jo storju highlightos viņai ir gan JP gan NL :D
Lienīte tak ir universāla mums :D
LilyLady @ 14.01.2022 11:52Bērna pabalsts beidzās un Kivičs noteikti paziņoja sliņķei, lai domā pati, kā nopelnīt piķi saviem nagiem un ragiem. Bet Lienīte jau neies darīt normālu darbu, kā jāstrādā, tā uzreiz atceras, ka ir māāāāāmiņa, ka ir iedomu artrīts.
Nu, saskatījusies Saulietes panākumus NL un cer, ka šai arī nu tik būs viss, bet, zinot, cik Liene ir slinka, kašķīga, ar sūdīgu reputāciju - nu nespīd viņai.
Laivā jau bija labs piemērs Lienes komunikācijai ar publiku:
"Sievietēm jabūt draudzīgām, atvērtām, jāatbalsta vienai otru. Esmu tik pozitīva, mīloša!"
Un also Liene pēc mirkļa: "Tiš prom, žurkas! Gnīdas! Skaudīgās sievietes!"???