Lola Lō @ 27.08.2024 15:49Man gan žēl nedaudz, ka Sendija tomēr reaģē uz viņa postiem un figņām. Dienasgramātā ir ieraksti. Varēja vienkārši ignoru uzlikt un viss, bet ja reaģē, tad Andris ir panacis savu.
TikiTaki @ 27.08.2024 15:47Dāmas - ASV - ja cilvēks neadekvāti sāk uzvesties online, var zvanīt un pieteikt Welness check, kad policija aizbrauc un pārliecinās, ka viss ok.
Ja ir satraukums, vajag brīdināt atbildīgās instances, ka šobrid ir redzams, ka cilvēkam ir smaga agresijas lēkme. Un ir satraukums par to, kas notiek mājās ar bērnu.
qwe @ 27.08.2024 15:49Atgādināšu kiwi sawļēm, ka sākotnēji abus primātus neviens neaiztika, viņi paši sāka šļakstīt sūdus internetā, aizskart citus, darīt pāri dzīvniekiem un bērniem.
Cik ilgi sabiedrībai jāpiever uz to acis? Reizi par visām reizēm mērs ir pilns un tiek celti gaismā visi kiwi sūdi, lai beidzot abi mēsli dabū pēc nopelniem.
nu nezinu gan, pēdējā laikā tie lievenisi tādi gaužām reti un arvien lielākos ķāķišķos un stacijas ieksrietuvēs 😁Lola Lō @ 27.08.2024 16:07
Tur jau tā problēma, ka sabiedrība turpina pievērt acis un daļa Latvijas vēl atceras Andrīti ziedu laikos un domā, ka "Tu tuvojies sev" vēl skan tāpat. Aicina uz pasākumiem, viņiem dzīve turpinās. Nekas viņiem par to nav un nebūs. Un nebūs arī par to rupeklību čupu, ko sagāza tajā balss ziņā. Vairāk haipa un skatījumu. Un tikai. Dabūja no Sendijas, atkal sameta drazas virsū un ko provocē tagad Sendiju un viņa atbild, taisnojas par Andra drošajiem avotiem, tātad aizskāra.
Ar dieviešu cepšanos 4tk lapās viņam sliktāk nepaliek. Tas, ka sabiedrība kaut vai tajā pašā Threads daudzos postos šo forumu apsaukā tik pat, cik Kiviču, ja ne vairāk pat.
vivii @ 27.08.2024 15:58
Man arī liekas dīvaini, ka viņa uz to visu reaģē, likās tāda sakarīga sieviete.
Tagad sanāk tā, ka pati grib nolaisties uz viena viļņa ar Kivi, jo turpina tajā visā iesaistīties. Lai gan sākums bija labs…
TikiTaki @ 27.08.2024 16:13
Nepiekritīšu. Viņa Kivi nobloķēja un viņam neko nesūta. Viņa pat nepublicē savā IG, but tajā diary. Un viņa vnk atrāda.
qwe @ 27.08.2024 16:13nu nezinu gan, pēdējā laikā tie lievenisi tādi gaužām reti un arvien lielākos ķāķišķos un stacijas ieksrietuvēs ?
Es arī nepiekrītu. Līdz kādam kivja līmenim viņa ir nolaidusies? Un neko viņa netaisnojas un arī publiski neizlika. Viņa skaisti nolika mazā krāna īpašnieku pie vietas un ļoti argumentēti viņam atbildēja. Tāpēc jau viņš ārdās, ka viņu pataisīja par lohu, viņš to saprot un lipīgās siekalas šķīst uz visām pusēm.TikiTaki @ 27.08.2024 16:13
Nepiekritīšu. Viņa Kivi nobloķēja un viņam neko nesūta. Viņa pat nepublicē savā IG, but tajā diary. Un viņa vnk atrāda.
Incognito @ 27.08.2024 16:12Un Madarai sakostiem zobiem ir jālaiž meita pie šāda “tētuka”, tās ir šausmas. Es viņas vietā ar visu ģimeni emigrētu no valsts, lai būtu tālāk no šī atkrituma (man patika šeit iepriekš izskanējušais “brāķis”). Un es neuzskatu, ka lai izaugtu par “pilnvērtīgu” sievieti, dzīvē ir nepieciešams ŠĀDS tēvs.
Meitenes, pieglabājam šo balss ziņu un citas preteklības kā pamatpaku, ko izsūtīt visiem turpmākajiem aicinātājiem, ar tekstu - lūk ko jūs aicināt uz saviem pasākumiem.
Paldies X Karalienei, ka šī balss ziņa ir palaista plašajā pasaulē, Andrītis var būt drošs, ka no visām cienījamām aprindām tiks izslēgts, lai pat nešaubās.
nāk nāk, re maukai tak vesels miljons zem matrača jau sakrāts.Lola Lō @ 27.08.2024 16:24
Nu nauda nāk tāpat. Pasākumi notiek, ik nedēļu kaut kur ir. Kāzās, ballītēs tāpat aicina. Es domāju, ka viņam jau sen nav iespēja izvēlēties vietas, kur dziedāt, bet jāņem, ko dod un tas tā ir jau krietnu laiku.
Liizha1 @ 27.08.2024 16:04
Iedodiet kāds viņu adresi, pie nākamā plosta es uzrakstīšu pašvaldības policijai.
qwe @ 27.08.2024 16:28nāk nāk, re maukai tak vesels miljons zem matrača jau sakrāts.
Bet ja godīgi neizskatās, ka baigā nauda viņiem ir, alimenti nemaksati, īpašumi nav, plastmasas lēta redele mutē, mauka noplukusi, bērns kā bomzis kurkuras atdotajās drēbēs . Tik cik nodzert un noēst jā, primātam ar to pietiek
Lola Lō @ 27.08.2024 16:38
Badu necieš, no dzīvokļa nav izlikti, ar auto brauc, kafūžos ēd, Dzer arī nav sācis mazāk, gan jau smēķē kā skurstenis, dārziņš jāmaksā, tāpat šādas tādas izklaides. Nagi, mati, skropstas... nekādu trūkumcietēju dzīvi arī īsti nedzīvo.
Lola Lō @ 27.08.2024 16:38
Badu necieš, no dzīvokļa nav izlikti, ar auto brauc, kafūžos ēd, Dzer arī nav sācis mazāk, gan jau smēķē kā skurstenis, dārziņš jāmaksā, tāpat šādas tādas izklaides. Nagi, mati, skropstas... nekādu trūkumcietēju dzīvi arī īsti nedzīvo.
es to sapratu, ka viņa ierēca. Un ierēca arī par to, ka šis meklē kur parakt zem viņām, ka izrevidējis visu TikTok, šovus, IG un rakstus. Bet neko baigi jēdzīgu nevar atrast kā kaķis, stulbās idiotes, nav dzemdējušas utt.Lola Lō @ 27.08.2024 16:20
Un skaidro Kiviča teiktu - par to, ka Kiviča drošie avoti ir Melderis, kam viņas pašas to ir teikušas utml. Nav tā, ka nekomentē. Ja pašas nelasa, tad kāds piegādā tos postus viņām tāpat.
varēja vienkārši uzlikt mīksto un viss...nu tā, ka tiešām vienalga.