Yololo @ 26.08.2024 21:50man pēc pēdēja zvana ir pretīgi viņa šķīstošajās siekalās klausīties ? joprojām nevaru saņemties atvērt laptopu un izskriet tai sarunai cauri. Viņš ļoti pretīgi izteicās par Siguldu, negribas pat neko tādu likt.
Liizha1 @ 26.08.2024 23:50
Es ticu, pirms viņš mani nobloķeja, ierunāja man voisiņu - tiiik pretīgs vīrietis
Pikachio @ 27.08.2024 00:06Ko resnais bēbis grib panākt? Lai Sendija maina orientāciju??
Baigās atklāsmes uzrakstījis, ka dzērusi šņabi, tusējusi un ar čaļiem gulējusi. Wooooowww.
Labi ,ka viņa lienjux sēdēja pie tējas tases un tamborēja visu savu dzīvi.
Viņš ir vienkārši smieklīgs.
Biezlape @ 27.08.2024 00:09
Varētu publiskot vai arī aizsūtīt uz tām e pasta adresēm kuras Sendija izveidoja.
Vai tā ir tā drausmīgā balss ziņa kur visas vajagot palaist pa apli un izdr@zt?
Lelle Mele @ 27.08.2024 00:31Man jau liekās, ka viņam Danuta patīk?(100% nevienai no šīm dāmām pie pilna saprāta nespētu virs sevis iedomāties elsojošu, siekalām šķīdošu tēvaini) Khm, duksi, sargā savu rakveri! Vau, vau?
PureGold @ 26.08.2024 20:19
Kādam Mežezers līst vēnās.
Vajag to publicēt,lai visi uzzina ko viņš reāli saka.Un lai sevi nogremdē pavisam! Lūdzu ieliec!Yololo @ 26.08.2024 21:50man pēc pēdēja zvana ir pretīgi viņa šķīstošajās siekalās klausīties ? joprojām nevaru saņemties atvērt laptopu un izskriet tai sarunai cauri. Viņš ļoti pretīgi izteicās par Siguldu, negribas pat neko tādu likt.
Yololo @ 26.08.2024 21:50man pēc pēdēja zvana ir pretīgi viņa šķīstošajās siekalās klausīties ? joprojām nevaru saņemties atvērt laptopu un izskriet tai sarunai cauri. Viņš ļoti pretīgi izteicās par Siguldu, negribas pat neko tādu likt.
Biezlape @ 27.08.2024 00:09
Varētu publiskot vai arī aizsūtīt uz tām e pasta adresēm kuras Sendija izveidoja.
Vai tā ir tā drausmīgā balss ziņa kur visas vajagot palaist pa apli un izdr@zt?
Incognito @ 26.08.2024 22:30Tagad visas uz brīdi aizveram acis un iztēlojamies Ļenkas grāmatas prezentāciju. Ir uzaicināti goda viesi - Kerkira (bez Edgara), oranžais vedējtēvs ar vedējmāti, Dālija un Kiviča memme. Masu skatiem atnākušas arī dažas uzpucējušās bezzobainās sawļes. Ļena svinīgi kāpj uz pjedastāla, turoties pie beloveda biksēm, jo vienai bailes. Ļena nolasa rindkopu par savu bērnību un tautasbumbas noteikumus, ko noslēdz ar rindkopu par Siguldas sarkanajām mapēm un neatvērtām vīna pudelēm ledusskapī, atstājot intrigu - un tālāk par ļaunumu mums apkārt jūs varēsiet izlasīt grāmatā. Skan šķidri aplausi un pateicība visbrīnišķīgākajam vīram pasaulē, kur Andris pātrauc izstāstot joku, kā viņš grāmatas tapšanas laikā ir pirdis fonā, bet to vairs neviens neklausās, jo masa sāk virzīties uz siera salātu groziņu pusi, jo tur ir maz. Tad Ļena paraksta visiem grāmatas kopijas un aicina nopirkt vēl - radiem un draugiem uz Ziemassvētkiem. Prezentācijas beigas