kapēc citus? Ierakstā ir dzirdams tas, kas dzirdams. Un var noteikt, vai tā ir kiviča balss. Nu viņš nefiltrē ko runā. Un ja VDD bija īstais VDD, tad dabūs taisnoties pajolis.kuranavliene @ 26.08.2024 17:12Vot tas man patīk,mērglis izsaka draudus bet beigās sodīs citus par nepatiesu ziņu izplatīšanu.Un tā rīkoties šodien,kad mēs praktiski dzīvojam zem terorisma draudiem.Tas iespējams tikai Latvijā.
kuranavliene @ 26.08.2024 17:12Vot tas man patīk,mērglis izsaka draudus bet beigās sodīs citus par nepatiesu ziņu izplatīšanu.Un tā rīkoties šodien,kad mēs praktiski dzīvojam zem terorisma draudiem.Tas iespējams tikai Latvijā.
Anīle līne @ 26.08.2024 17:27
Ir viņš dabūjis taisnoties, ja jau reiz saka, ka nemaz nemāk neko tādu sarīkot. Viņam nebūtu jātaisnojas, ja tāds zvans nebūtu noticis.
susla @ 26.08.2024 09:32
Zini, kas ir par traku?
Viņu bezatbildība, bezkaunība un visu savu bērnu traumēšana. Publiska savu bērnu uzturētāju apdiršana. Tas pats Sniedzāns uztur kiviča meitas, bet kivič apdirš viņu atkal publiski. Nožēlojami!!! Kamēr pats nemaksā alimentus un izvairās no atbildības.
Mrs.True @ 26.08.2024 16:56
Nesen skatījos vienu Kiviča vadīto interviju Rampas ugunīs ar nu jau eskortnieci ar stāžu, dziedātāju Lily, un nošokējos, cik ļoti šodienas nodzēries un degradējies Kivis atšķiras no tā pieklājīgā, solīdā Kiviča 2015.gadā - kā diena pret nakti:
https://www.youtube.com/watch?v=KeGvd5RBmpc
Nu un ka dabūja taisnoties? Pie tam pa telefonu!Viņš tak pats klukst,ka tā sieviete dabūšot skaidroties par nepatiesas informācijas izplatīšanu.Anīle līne @ 26.08.2024 17:27
Ir viņš dabūjis taisnoties, ja jau reiz saka, ka nemaz nemāk neko tādu sarīkot. Viņam nebūtu jātaisnojas, ja tāds zvans nebūtu noticis.
Liizha1 @ 26.08.2024 16:15
Varbūt Sendijai ie kaut kā jāapstiprina, es nemaz nepievērsu uzmanību, kā bija, kad iegāju
kuranavliene @ 26.08.2024 17:54Nu un ka dabūja taisnoties? Pie tam pa telefonu!Viņš tak pats klukst,ka tā sieviete dabūšot skaidroties par nepatiesas informācijas izplatīšanu.
mokabezpiena @ 26.08.2024 17:58Pēdējais tefteļa storijs… bļaģ nu tik pretīgi no viņa puses tas ir!!!