Apple of my eye @ 26.08.2024 01:08
Piekrītu. Es arī gribēju vakar/aizvakar šo rakstīt, bet nesaņēmos.
Ezīšfesta pasākums bija par traku!!! Kā arī viss, kas tam seko, - Kiviču stalkošana, provocēšana, ņirgāšanās, kaitniecība... Un skatos, ka aktīvākās darbones viena otru validē un iedvesmo uz arvien jauniem gājieniem. Man pēdējās pāris dienas ir baisi šo lasīt.
Varbūt jums šķiet, ka kaitinot un pazemojot Kivičus, jūs glābjat pasauli, bet vai tiešām šādā veidā???
Gan jau šis komentārs neko nemainīs, bet gribu ielikt savu viedokli, lai jūs esat lietas kursā, ka gluži viss forums nestāv aiz jums
Ariete @ 26.08.2024 07:56Nedabūs viņi nekādas meitas, tas tač visiem skaidrs, ka viņi nebūtu labvēlīgi aizbildņi.
Apple of my eye @ 26.08.2024 01:08
Piekrītu. Es arī gribēju vakar/aizvakar šo rakstīt, bet nesaņēmos.
Ezīšfesta pasākums bija par traku!!! Kā arī viss, kas tam seko, - Kiviču stalkošana, provocēšana, ņirgāšanās, kaitniecība... Un skatos, ka aktīvākās darbones viena otru validē un iedvesmo uz arvien jauniem gājieniem. Man pēdējās pāris dienas ir baisi šo lasīt.
Varbūt jums šķiet, ka kaitinot un pazemojot Kivičus, jūs glābjat pasauli, bet vai tiešām šādā veidā???
Gan jau šis komentārs neko nemainīs, bet gribu ielikt savu viedokli, lai jūs esat lietas kursā, ka gluži viss forums nestāv aiz jums
protams, ka izmanto. Skat, kā sevi slavina 🤣susla @ 26.08.2024 09:20
Protams, ka nedabūs. Un ļoti lielas aizdomas, ka Keitiju izmanto, lai parādītu, cik ļoti mīl bērnus un kā rūpētos, cik labi ar viņiem un pie viņiem, jo tāds teātris un publiska katras darbības atrādīšana nekad nav bijusi.
Skumjākais ir tas, ka ar mazo Miu tas netiek darīts. Ar savu mīlestības bērnu. Tas kaut kur fonā dzīvojas.
Helga Andersson @ 26.08.2024 09:48protams, ka izmanto. Skat, kā sevi slavina ?
no Teftela mutes pieradijums, ka ne visus bernus var izpirkt, ka pats teica kadreiz par Lienes meitām, ka tētis uzpircis. Nesanāk.Helga Andersson @ 26.08.2024 09:48protams, ka izmanto. Skat, kā sevi slavina ?
yay @ 26.08.2024 09:58"Tu esi ļoti seksīgs un gudrs vīrietis"
yay @ 26.08.2024 09:54
Tāds losis. Malacis, otra meita! Nav uzpērkama ar izklaidēm un drēbēm. Bet normāls fāteris, nevis būtu apvainojies uz bērna, bet meklējis viņai pieeju, nevis Tupa mēģinājis uzpirkt. Bet tas jau ir kivis. Jāuzdod viņam jautājums, vai alimentus arī maksā tikai par Vecāko meitu?
It kā Tu ko zinātu @ 26.08.2024 09:50Gada tēvs, kur tik meita nav bijusi un ar jaunām drēbēm mājās braukusi….lūk šis ir nožēlojami, ko viņš šobrīd dara savā insta kontā.
Helga Andersson @ 26.08.2024 09:48protams, ka izmanto. Skat, kā sevi slavina ?
Minelūše @ 26.08.2024 10:46Ko nozīmē Kimai nekā? Madara un Jānis pavisam noteikti vadā arī Kimu uz dažādām izklaidēm un pērk arī viņai jaunu apģērbu. Varētu padomāt, ka bez Kivja gādības Kima staigā kartupeļu maisā.
Kivja attieksme pret Kimu ir mindblown. Bitīt matos, tu esi tēvs! Tev būtu jāpazīst savs bērns, jāzina, kā pieiet, ko izdarīt, lai viņa gribētu tevi satikt. Bet resnais pats atgādina bērnu smilškastē "negribi ar mani spēlēties - man arī nevajag!"
Kivi, negribi pārmaiņas pēc aizdomāties, ko tu esi izdarījis, ka tava meita izvēlas tevi nesatikt? Pieaugušais esi tu, nepārliec šo atbildību uz bērnu!