Yololo @ 25.08.2024 22:42Man tagad ir 40min saruna. Santa x3 ? rīt ielikšu lezbas
Man pēc Andra Q&A sāk likties, ka ir tieši tā kā Sendija stāstīja, ka viņi šo izmanto, lai ar kādu vienkārši parunātu un te ir tas spoguļa brīdis, kad viss, ko viņi saka par citiem patiesībā ir par viņiem pašiem. Man pat pašai nedaudz žēl paliek, jo nu neapskaužamā situācijā viņi ir, jau no paša attiecību sākuma, kad bija vannas drāma. Tā visu laiku kaut kas notiek un visi atkal viņiem klūp virsū. Nav ne pa tēmu, protams, bet nu to spiedienu izturēt…visu cieņu. Es vai nu viena vai otra vietā paceltu cepuri un pazustu, lai sāktu dzīvi no nulles, nevis cīnītos pretī.Yololo @ 25.08.2024 22:42Man tagad ir 40min saruna. Santa x3 ? rīt ielikšu lezbas
Linus @ 25.08.2024 21:41Andris gatavs ņemt audzināt Lienes meitas ???
Linus @ 25.08.2024 21:41Andris gatavs ņemt audzināt Lienes meitas ???
viņi jau pēc katra plosta sāk dzīvi no nulles, tjipa nu tagad pa pareizo... Tikai noraujas agrāk vai vēlāk.brunettte @ 25.08.2024 22:50Man pēc Andra Q&A sāk likties, ka ir tieši tā kā Sendija stāstīja, ka viņi šo izmanto, lai ar kādu vienkārši parunātu un te ir tas spoguļa brīdis, kad viss, ko viņi saka par citiem patiesībā ir par viņiem pašiem. Man pat pašai nedaudz žēl paliek, jo nu neapskaužamā situācijā viņi ir, jau no paša attiecību sākuma, kad bija vannas drāma. Tā visu laiku kaut kas notiek un visi atkal viņiem klūp virsū. Nav ne pa tēmu, protams, bet nu to spiedienu izturēt…visu cieņu. Es vai nu viena vai otra vietā paceltu cepuri un pazustu, lai sāktu dzīvi no nulles, nevis cīnītos pretī.
Man pat pašai nedaudz žēl paliek, jo nu neapskaužamā situācijā viņi ir, jau no paša attiecību sākuma, kad bija vannas drāma.
brunettte @ 25.08.2024 22:50Man pēc Andra Q&A sāk likties, ka ir tieši tā kā Sendija stāstīja, ka viņi šo izmanto, lai ar kādu vienkārši parunātu un te ir tas spoguļa brīdis, kad viss, ko viņi saka par citiem patiesībā ir par viņiem pašiem. Man pat pašai nedaudz žēl paliek, jo nu neapskaužamā situācijā viņi ir, jau no paša attiecību sākuma, kad bija vannas drāma. Tā visu laiku kaut kas notiek un visi atkal viņiem klūp virsū. Nav ne pa tēmu, protams, bet nu to spiedienu izturēt…visu cieņu. Es vai nu viena vai otra vietā paceltu cepuri un pazustu, lai sāktu dzīvi no nulles, nevis cīnītos pretī.
Mashka Kakashka @ 25.08.2024 22:26
Tieši tāpat kā tur blakus rakstīts, ka tas ir arī apvidvārds. Kas ir apvidvārds, skaidrot netaisos. Ja nezini, pameklē Google. Ja nav kur piekasīties, tad reizēm der paklusēt.
Jēziņ.., vai šie joprojām nerubī, ar ko runā?Yololo @ 25.08.2024 22:42Man tagad ir 40min saruna. Santa x3 ? rīt ielikšu lezbas
Pilgrim @ 25.08.2024 23:30Jēziņ.., vai šie joprojām nerubī, ar ko runā?
Minelūše @ 25.08.2024 23:22
Kādu vēl cieņu? Viss spiediens ir tikai un vienīgi viņu pašu darbību rezultāts. Viņi nav ne pirmie, ne pēdējie sabiedrībā zināmie cilvēki, kuri izšķiras no dzīvesbiedriem un saiet kopā ar kādu citu. Bet vai vēl kāds ir taisījis tādu cirku kā viņi? Jau no saiešanās brīža ārdījās kā divi idioti. Priekš kam bija vajadzīgs Feisbukā vannā pliku pipeli peldināt un publicēt savu seksbildi? Neviens viņiem neliedz dzīvot kā cilvēkiem pienākas, strādāt, mest malā alkoholu un normāli audzināt savu bērnu. Paši visu laiku taisa sūdus un tad brīnās, kāpēc viņi nevienam nepatīk.
nē, tagad resnais purkšķis tēlo, ka ķipa jau no sākuma sapratis, kas par lietu un visu laiku ir spēlējis līdzi un turpina spēlēt 🤣Jasminaxoxo @ 25.08.2024 23:34
Neticas, ka ir TIK stulbi, šoreiz varbūt tiešām haipa dēļ? Vai arī tā aizdzer sejas, ka vispār neko nesaprot.
brunettte @ 25.08.2024 22:50Man pēc Andra Q&A sāk likties, ka ir tieši tā kā Sendija stāstīja, ka viņi šo izmanto, lai ar kādu vienkārši parunātu un te ir tas spoguļa brīdis, kad viss, ko viņi saka par citiem patiesībā ir par viņiem pašiem. Man pat pašai nedaudz žēl paliek, jo nu neapskaužamā situācijā viņi ir, jau no paša attiecību sākuma, kad bija vannas drāma. Tā visu laiku kaut kas notiek un visi atkal viņiem klūp virsū. Nav ne pa tēmu, protams, bet nu to spiedienu izturēt…visu cieņu. Es vai nu viena vai otra vietā paceltu cepuri un pazustu, lai sāktu dzīvi no nulles, nevis cīnītos pretī.