tu arī tā traucē pilnīgi svešus cilvēkus? Vienalga, lai kādi viņi arī būtu.Chempions Rafaels @ 25.08.2024 17:58Notiek slepkavības, izvarošanas un policija baigi nesteidzas risināt. A šeit tik ies kkādu mauku aizstāvēt kura pati vainīga pie šī "mobinga". Vienīgais ko varētu izdarīt ir nosūtīt viŋu uz psih. Ekspertīzi un pa taisno uz tvaikeni.
netraucēju, bet arī mani neviens netraucē, jo neēsmu tam devusi iemeslu. Viņi ar savām izdarībām to dara jau gadu garumā. Un atzīšos, ka biju viena no tām kurai arī bij viņas žēl kādu brīdi. Nu tagad lai pati saņem ko nopelnijusi.Veiksme @ 25.08.2024 18:02tu arī tā traucē pilnīgi svešus cilvēkus? Vienalga, lai kādi viņi arī būtu.
LilyLady @ 25.08.2024 17:49
Kivičam vajag prasīt. Viņš bija pirmais, kas sāka publiski sūdzēties, ka Lienītei esot kas līdzīgs šizofrēnijai. Un pēc šī tā pamuļķe vienalga gribēja būt ar viņu kopā. Vai tas vien neapliecina, ka planckai tiešām būrītis ir tukšs?
SantaC @ 25.08.2024 17:56Kivičs: "Ja man ir caureja, tad arī viņai ir, ja man sāp galva, tad arī viņai sāp."
Man arī tagad interesē kādas viņai diagnozes. ?
https://nra.lv/vakara-zinas/292975-vakara-zinas-kivics-par-attiecibam-ar-lieni-10-menesu-laika-milejamies-katru-dienu.htm
https://www.google.com/amp/s/vs.lv/raksts/kultura/2019/09/27/tas-ir-lidzigi-sizofrenijai-kivics-pazino-ka-skulmei-ir-veselibas-problemas/amp
Minelūše @ 25.08.2024 18:09
Ja tā ir taisnība, tad man Kiviča vietā būtu bail ar Lieni dzīvot kopā. Jo viens ir tas, ka cilvēkam ir mentālas problēmas, bet viņš apmeklē ārstu, regulāri lieto izrakstītās zāles un tāpēc spēj dzīvot normālu dzīvi un adekvāti uz visu reaģēt. Bet tāda, kura ļauj saviem psihiskajiem tarakāniem skriet pašplūsmā un uzskata, ka viņai nav nekādu problēmu - tas jau ir safety hazard. Man būtu neomulīgi aizmigt blakus tādam cilvēkam. Mazums, kāds īssavienojums tajā paurī notiks.
hahaha uzmini nu 🤓Minelūše @ 25.08.2024 18:23Madara rāda, ko visu meitenēm skolai sapirkusi. Resnais pauts tajā kaut ar kapeiku piedalījās?
Mashka Kakashka @ 25.08.2024 09:31Piedodiet "dāmas", bet jūs esat aizgājušas par tālu ar visu šo "heitu" vai "atmaskošanu", vai kā jūs to saucat, Kiviču virzienā. Es, protams, saprotu, ka šis mans viedoklis šeit būs nepopulārs un atkal saņemšu pretī mīnusus un tekstus "ko tu vispār saproti, Kiviči to ir pelnījuši, jo viņiem ir karmas gads, vai tu vispār viņiem seko, lai varētu izteikties, utt.". Jā, es sekoju Kivičiem, zinu kādi viņi ir mēslu gabali un viņi nav pelnījuši ne bērnus, ne dzīvniekus. Bet tas ko Jūs šobrīd darat, pārkāpj visas robežas. Jūs visas runājat par karmu. Vai pašām nav bails, ka jūs pašas sasniegs šī karma dēļ tā, ko jūs darat? Sūtīt kakas Lienei, viltus zvani? Nu tā kā nopietni? Esiet gudrākas par Kivičiem. Jūs šobrīd esat nolaidušās līdz viņu līmenim. Jūs pašas viņus provocējat, tad viņi atbild un jūs aiz laimes lēkājat un sitat plaukstiņas. Jo sūdu vairāk kustina, jo vairāk tas smird! Un neaizmirstiet par KARMU, kuru pašas visu laiku pieminat.
smūtijs @ 25.08.2024 18:53Kas tas par storiju, kur bija ietagota policijas koledža? Skatos, ka visu ir izdzēsusi.
Ditto @ 25.08.2024 18:47
Bails? Egita, tā tu? ? ?