nu tam , kurs ielika minusu iesaku noklausities pasa teftela teikto 😊precizi saruna ar "Santu"- mans vedejtevs ar ir gejs. Teftela vardi.Ariete @ 23.08.2024 23:22Vedējtēvu arī par geju atzina ?
Incognito @ 23.08.2024 22:46Paga, es pareizi sapratu viņa pāļa šļupstēšanu - viņš draudēja Ezīša organizatoriem, ka, ja viņam neizmaksās kompensāciju, tad viņš palaidīs internetā pīli, ka festivālā briest tetorakts?! ? viņš pie pilna prāta vispār?
sasmējos par pēdējo teikumu, bet precīzi 😂vellavecennn @ 23.08.2024 23:37
Viņam standarta attaisnojums ir "es kaut kur vienreiz lasīju, vienu pētījumu" ? katru interviju kviecējs piemin kaut kādus procentus , lai gan vienīgie procenti viņam ir no šmigas
Vai ķepu patruļai 🤣🤣🤣Candelaria @ 24.08.2024 00:14Ļenka noteikti līdz šim brīdim vēl nav sapratusi,ka viņas intervija ar Santu no delfiem bija feiks.Gan jau katru rītu ceļās ar domu, ka būs solītais raksts ar skaisto bildi.
Bet vispār esmu vīlusies abos, ka tik klusiņi un garlaicīgi.Varēja vismaz policijas akadēmijai uzzvanīt.
Hermiine89 @ 23.08.2024 22:51Nu ja, jo paša sieva spēj tikai izdvest - vai ne? Kolosāli! Ai, cik skaisti! Līdz asarām. Hi,hi!
qwe @ 24.08.2024 08:38Kas Pūciņam nr 2. mauķeles story ar actiņu? Tur taču strutas tek ārā ? infekcija? Vai mazais mežonis ar šķērēm aci izdūris? ? Vai arī man tikai rādās, ka tur ir pūžņojoša acs?
qwe @ 24.08.2024 08:38Kas Pūciņam nr 2. mauķeles story ar actiņu? Tur taču strutas tek ārā ? infekcija? Vai mazais mežonis ar šķērēm aci izdūris? ? Vai arī man tikai rādās, ka tur ir pūžņojoša acs?
visu dienu izvārtījusies pa piebezdēto gultu aiz bezdarbības, nu šo nabadzīgi moka bezmiegs.MeltedCheese @ 24.08.2024 09:20Šmara atkal 5:00 augšāmcēlusies! Vaaaai, kāds sasniegums!