aaa, jā, tu biji, kas to teica, ou, un tas bija Dienvidnorvēģijā? Vnk jau tajā laikā man pazīstami pie Oslo tikai ar D numuru sāka.🤷♀️ Tev ļoti noveicās, manuprāt, un man tikai prieks, ka sanāk izšmaukt bez tiem papīru kalniem, kas katru gadu paliek arvien vairāk, jo ID numurs dod iespēju dzīvot normālāk arī sarežģītākās dzīves situācijās.madeleine @ 12.01.2022 21:19
Es dabūju 2019.gadā uzreiz ID numuru, bet varbūt tāpēc, ka man bija 100% stilling un beztermiņa līgums.
tur tak ledus un peļķes, tas laukums brīvā dabā.Shayk @ 12.01.2022 20:12Nu redz, nav storiju ar tricosam rokam no tenisa korta, tatad nekur nav bijusi.
vivii @ 12.01.2022 22:51Liene sava live atkal pieminēja forumu un klačošanos. Kaut kā baigi viņai tas forums neliek mieru ???
Vēl sanāca smiekli, ka live pieslēdzās Kivis, tā teikt, pakontrolēt, ko tās bābas tur perina par viņa naudu ?
Bjork @ 12.01.2022 22:02aaa, jā, tu biji, kas to teica, ou, un tas bija Dienvidnorvēģijā? Vnk jau tajā laikā man pazīstami pie Oslo tikai ar D numuru sāka.?♀️ Tev ļoti noveicās, manuprāt, un man tikai prieks, ka sanāk izšmaukt bez tiem papīru kalniem, kas katru gadu paliek arvien vairāk, jo ID numurs dod iespēju dzīvot normālāk arī sarežģītākās dzīves situācijās.
nu re, tieši tā, tu zināji, ko tev vajag, zināji kas jāiesniedz un vēl bonuss, ka mācēji valodu.madeleine @ 12.01.2022 23:12
Paldies! ? Tas bija Oslo, varbūt tiešām man palīdzēja jau esošais darba līgums, ko saņēmu vēl pirms pārcelšanās, kā arī biju sīki izpētījusi, kādi dokumenti nepieciešami policijā un Skatteetaten, laicīgi pajautāju arī darba devējam sagatavot attiecīgās izziņas un tas, ka runāju norvēģiski uzreiz visās iestādēs ? bet jā - ir dzirdēti un lasīti visādi atgadījumi un futbolēšana prom un atpakaļ.
Bet cik zinu kolēģiem no citām ES valstīm arī ir ID numuri uzreiz iedoti- noteikti nozīme ir stilling procentam un darba līguma termiņam/beztermiņa līgumam.
vivii @ 12.01.2022 22:51Liene sava live atkal pieminēja forumu un klačošanos. Kaut kā baigi viņai tas forums neliek mieru ???
Vēl sanāca smiekli, ka live pieslēdzās Kivis, tā teikt, pakontrolēt, ko tās bābas tur perina par viņa naudu ?
viņai ir daudz dzimumzīmju, filtrs neķer.Minkačū @ 13.01.2022 01:08Dāmas, vai es vienīgā ievēroju cik pumpains ir Ļenas dekoltē salīdzinot ar dabīgi gludo, bezgrumbiņu seju? :D
https://failiem.lv/u/nkvqddk2e
LaikamGarlaicigi @ 13.01.2022 00:50Kolosālas pārdomas. Beidzam skaust ?
Minkačū @ 13.01.2022 01:08Dāmas, vai es vienīgā ievēroju cik pumpains ir Ļenas dekoltē salīdzinot ar dabīgi gludo, bezgrumbiņu seju? :D
https://failiem.lv/u/nkvqddk2e