šo vajag jautāt ezītim kā nu rīkoties šādā situācijā 🤣Amarille @ 22.08.2024 15:18
Man ir biļete un sanāk, ka Andris man nemaz neļauj nākt bļe. ?
qwe @ 22.08.2024 15:13bet kkad resnais pauts uz lauķu lieveņiem ir stūrējis pats man liekas ?!
Tējnīca @ 22.08.2024 15:17Lienes jaunākajā storijā, tas teikums izklausās pēc kaut kā no latviešu valodas stundas. Kā var, izmantojot tik daudz vārdu, nepateikt neko ? Bet tagad lezbes var apsēsties, šodien Lienīte bez matu audzēšanas un bērnu nogrūšanas ir arī gaidījusi, šķirstījusi un SNIEGUSI INTERVIJU! Kāds varētu viņu nointervēt arī par alkometru nepieciešamību.
LilyLady @ 22.08.2024 15:54Ezīša atbildi noteikti vajag iemest twiterī! Tas ir pizģec, es neatvainojos.? Neprovocēt jūtelīgo tauku šūnu. WTF? Tie tur Ezī pilnīgi apdolbījušies? Tiešām prasās aizvilkties uz to miskasti, kad mēsls uzstājas un tā kārtīgi "paprovicēt". Man šogad ir ienācies dikti daudz tomātu, kā reiz, daļa jau sāk bojāties..
qwe @ 22.08.2024 15:16Cik mīļi - resnais savai mauķelei nopircis lēto lubeni pa 3 EUR un pats ar keitiju aizgājis šopingot un mauku atstājis gaidīt mašīnā ?labais ???
LabaDabaDa @ 22.08.2024 14:00
"Ezītis" nopietni aicina "neprovicēt" varmāku? Un neveltīt viņam uzmanību? Vai to nebūtu vieglāk izdarīt, ja viņa tur vienkārši nebūtu? :D
Otrs variants - manis tur vienkārši nebūs. Arī nevienu "neprovicēšu", lai ko tas nenozīmētu. Lūdzu, neņemiet to vērā, dārgie alko tirgotāji. Ignorējiet, nepievērsiet uzmanību. Gan jau neskaitāmie Kivi mūzikas fani izpirks jums visu bāru sausu. Viņu maksātspēja ir leģendāra.
Un pats trakākais - ja konkrētais indivīds tiešām būtu Bēthovens! Vai vismaz Apvedceļš! Jo šobrīd sanāk tā, ka izteikumus internetā ir jāignorē, bet mūziku radīt vai izpildīt viņš sen vairs nav spējīgs. Līdz ar to - par ko šobrīd vispār tiek runāts?
Minelūše @ 22.08.2024 16:17Kādu, ellē, interviju Ļenka var sniegt? Tajā tukšajā paurī taču vējš svilpo un atbalss dzirdama.
Minelūše @ 22.08.2024 16:17Kādu, ellē, interviju Ļenka var sniegt? Tajā tukšajā paurī taču vējš svilpo un atbalss dzirdama.
qwe @ 22.08.2024 15:21šo vajag jautāt ezītim kā nu rīkoties šādā situācijā ?
mani diemžēl arī....yay @ 22.08.2024 17:13prežufests atstāja arī mani uz Seen.
Ļooti profesionāli, hahah
Neiil @ 22.08.2024 17:28mani diemžēl arī....
viena intervija bija jau ar Santu no delfiem 😂🤡Japānas princese @ 22.08.2024 16:41
acīmredzot žurnāliste Liene nezin, kas ir intervija vai izliekas nezinām. Šeit noteikti pajautāja viņas viedokli par attiecīgo tēmu. Nekas vairāk.
bet ja ar sapuvušu tomātu iesmērētu krūšturi, tad to tak varētu mest Kivičam?🤔 Vai arī ar kaut ko vēl pretīgāku.Tusnelda @ 22.08.2024 16:13
Nedrīkst. Vepris izsauks policiju un raudās, ka tomāts trāpīja šim pa olām, un tā tika maitāta viņa "mākslas aura"! Iesūdzēs vēl tiesā, pieprasīs kompensāciju par negūtajiem ienākumiem, jo traumas rezultātā nespēs uzstāties turpmākos 20 gadus.???