salvija @ 21.08.2024 00:38
Tās mazpilsētas dāmas arī pašas visu laiku cenšas sev piesaistīt pēc iespējas lielāku uzmanību? Liek sevi un savu skaistumu slavējošus storijus, publiski apsaukā citas un briesmīgi izsakās par savu vīru bijušajām, protams, regulāri un publiski? Un ir pametušas savus bērnus. Tikai jautājums.
ronnie @ 21.08.2024 03:26
Nu, bet ja tā pavisam godīgi, kāda citiem daļa gar to, ko viņa publicē pati savā Instagram? Nu bet lai slavē sevi kamēr nelabi paliek. Ja publiski apsaukā citus, briesmīgi izsakās par savu vīru bijušajām vai aizskar citus cilvēkus, tad tā ir viena lieta. Bet, ja liek savu skaistumu slavējošus storijus par saviem matiem, ģērbšanās stilu vai kaut vai skropstām, kāda daļa citiem? Tas ir tieši tas, ko rakstīju savā komentārā Didrihsones diskusijā. Ja Didrihsone apkāš citus, jo viņas prece nav kvalitatīva vai arī nodokļi netiek maksāti, tad saprotams kāpēc cilvēki paliek dusmīgi. Bet kāda kuram daļa gar to, cik kvalitatīvs vai nekvalitatīvs ir viņas iedegums? Kāda daļa gar to, kādas viņai drēbes mugurā? Uzskatu, ka viņa ģērbjas ļoti labi, līdz ar to, ja viņas komentāru sadaļā ir neskaitāmi komentāri, kuros teikts, ka viņa ģērbjas kā "mauka", tad, piedodiet, atvainojiet, bet man uzreiz rodas zināms priekšstats par tām sievietēm, kuras citu sievieti viņas ģērbšanās stila dēļ var nosaukt par "mauku". Tas pats novērojams šajā diskusijā. Kopā sanākušas miss "pareizās", kuras katru sievieti, kura izskatās vai ģērbjas ne tā, kā "pareizajām" patīk, noliek līdz ar zemi.
Rakstat vēstules bāriņtiesai, sazinaties ar medijiem, ja kaut kas liekas nepareizi. Tad no jūsu pļurināšanas būs lielāka jēga. Bet nē, viss, ko māk, ir spiest mīnusiņus katram komentāram, kurš iet pretrunā ar vairākuma viedokli. ?
Lulo9 @ 20.08.2024 21:57
Nopietni? Tikko paskatījos story, bet neko tādu, ko tu sarakstīji, neredzēju.
Normāli story ar Rīgas, Vecrīgas skatiem, Vanšu tilts, tālāk tur tie kanoe airētāji uz dabas fona.
KAS tieši ir tik neglīts, ka tu sarakstīji tādu murgu?
Neesmu Ļenkas fane, man arī viņa besij, bet daudzas lietas jūs te totāli 100x pārspīlējat.
Tādi story ar to kuģīti ir katrai otrai jūsu druškai salikti, ne labāki, ne sliktāki.
Tāpat tas ierēciens par to, kam viņa zvanīja par to kaķi klīstošo, smējās te par Paw Patrol.
Bet ir jau arī tāda Dzīvnieku policija. Re telefons 25473333.
Sigita11 @ 20.08.2024 22:14
Nu jau, nu jau.. Man ir zināms vismaz 1 dzīvoklis, kas pieder Ārenam un kurā viņi paši nedzīvo - protams neesmu informēta uz kura vārda juridiski īpašums skaitās, bet pēc būtības ir. Un gan jau ir vēl kāds.
Nu un? Kaut 10 dzīvokļi! Un lai arī lai uz Arena vārda. Kāds sakars ar to Lienei,lai viņa tur ievāktos?Sigita11 @ 20.08.2024 22:14
Nu jau, nu jau.. Man ir zināms vismaz 1 dzīvoklis, kas pieder Ārenam un kurā viņi paši nedzīvo - protams neesmu informēta uz kura vārda juridiski īpašums skaitās, bet pēc būtības ir. Un gan jau ir vēl kāds.
kuranavliene @ 21.08.2024 07:25Nu un? Kaut 10 dzīvokļi! Un lai arī lai uz Arena vārda. Kāds sakars ar to Lienei,lai viņa tur ievāktos?
tieši nācu šo rakstīt...Rozāforums @ 20.08.2024 19:45nenoturējās blozga,tomēr vajadzēja iebāzt Keitiju savos debīlajos storijos...
ronnie @ 21.08.2024 03:26
Nu, bet ja tā pavisam godīgi, kāda citiem daļa gar to, ko viņa publicē pati savā Instagram? Nu bet lai slavē sevi kamēr nelabi paliek. Ja publiski apsaukā citus, briesmīgi izsakās par savu vīru bijušajām vai aizskar citus cilvēkus, tad tā ir viena lieta. Bet, ja liek savu skaistumu slavējošus storijus par saviem matiem, ģērbšanās stilu vai kaut vai skropstām, kāda daļa citiem? Tas ir tieši tas, ko rakstīju savā komentārā Didrihsones diskusijā. Ja Didrihsone apkāš citus, jo viņas prece nav kvalitatīva vai arī nodokļi netiek maksāti, tad saprotams kāpēc cilvēki paliek dusmīgi. Bet kāda kuram daļa gar to, cik kvalitatīvs vai nekvalitatīvs ir viņas iedegums? Kāda daļa gar to, kādas viņai drēbes mugurā? Uzskatu, ka viņa ģērbjas ļoti labi, līdz ar to, ja viņas komentāru sadaļā ir neskaitāmi komentāri, kuros teikts, ka viņa ģērbjas kā "mauka", tad, piedodiet, atvainojiet, bet man uzreiz rodas zināms priekšstats par tām sievietēm, kuras citu sievieti viņas ģērbšanās stila dēļ var nosaukt par "mauku". Tas pats novērojams šajā diskusijā. Kopā sanākušas miss "pareizās", kuras katru sievieti, kura izskatās vai ģērbjas ne tā, kā "pareizajām" patīk, noliek līdz ar zemi.
Rakstat vēstules bāriņtiesai, sazinaties ar medijiem, ja kaut kas liekas nepareizi. Tad no jūsu pļurināšanas būs lielāka jēga. Bet nē, viss, ko māk, ir spiest mīnusiņus katram komentāram, kurš iet pretrunā ar vairākuma viedokli. ?
Varbūt palasi diskusiju,un tad komentē.Nevis izlasi vienu komentāru un tad bāz piecas kapeikas.Jasminaxoxo @ 21.08.2024 07:39
Kur tu redzi tai komentārā kaut ko par Lieni? Vispār neviens te neko tādu neteica, ka Lienei būtu tiesības uz ko pretendēt. Tā bija atbilde uz citu komentāru, kur teikts, ka viņš visu atstājis Lienei, sācis no 0 un piestrādājis tagad par taksistu. Cilvēks vienkārši pateica, ka Ārens atstāja Lienei dzīvokli u.t.t., bet nebija Ārens nabags aizejot no Lienes.
kuranavliene @ 21.08.2024 08:29Varbūt palasi diskusiju,un tad komentē.Nevis izlasi vienu komentāru un tad bāz piecas kapeikas.
ronnie @ 21.08.2024 00:26
Beidzot kāds to pateica. ? Es pirms dažām dienām uzrakstīju, ka, lai arī nosodu gan Lieni, gan Andri, Kivičam tomēr ir taisnība par to, ko viņš bija rakstījis savos pēdējos Facebook ierakstos. Vēl speciāli piebildu, ka, ja izslēdzam faktu, ka to rakstījis Kivičs, visā visumā viņa teiktajam var piekrist. Bet tik un tā mani komentāri saņēma desmitiem mīnusu. Acīmredzot, ka neviens pat nedrīkst piekrist viņa teiktajam, pat ja reizēm viņš runā par tēmu, jo tas iet pretrunā ar šīs grupas nostāju.
Manuprāt, tas pats par Lienes ģērbšanās stilu. Nu, jā, arī man viņas stils liekas briesmīgs, taču es tādas "pērles" savā mazpilsētā esmu redzējusi teju visu laiku. Ļoti liela daļa sieviešu Latvijā ģērbjas briesmīgi, īpaši mazpilsētu kontingents. Reizēm rodas sajūta, ka spoguli nav savā dzīvē redzējušas. Bet, tikai tāpēc, ka tā ir Liene, uzreiz sākas ņirgāšanās un viņas nodiršana. Nu, bet ja viņai patīk tas, kā viņa izskatās, tad kur problēma? Lai jau viņa staigā tajā savā brūnajā blūzē un puķainajos svārkos. Ir lietas par kurām ir jēga viņiem klupt augumā - kaķis, bērnu audzināšana, dzeršana. Taču ņirgāšanās par apģērbu, skropstām vai matiem šķiet bērnišķīga un nožēlojama, ja ņem vērā to, ka puse Latvijas staigā apkārt ar pabriesmīgām skropstām, pieliktiem matiem un briesmīgu ģērbšanās stilu.
Pirms kāda laiciņa šajā pašā forumā bija diskusija par tēmu vai pēc 30 gadu vecuma drīkst vilkt šortus. Nebrīnīšos, ja lielākās stila "speciālistes" būtu tieši tās, kuras pašas Lienes vecumā jau staigā apkārt sarafānos un vilnas kostīmos. Bet, nu, jā, kad es izteicu līdzīgus komentārus Didrihsonu diskusijā, mani ātri vien sāka saukāt par Nauri. Nez, kas es būšu šoreiz? Kivis? Liene? Mia? Vai arī pats Pūciņš? Lai vai kā, gaidu savus mīnusus. ?
yay @ 21.08.2024 08:26
Oij nu tad kad Tev novēlēs, lai nokalst vagīna, dziedāsi citu dziesmu
Liizha1 @ 21.08.2024 10:08
Bet tieši uz to pašu tevis teikto, lielākā daļa norādīja, ka ne jau tas, ko tas Kivičs saka ir nepareizi, bet viņš vienkārši nevar brūķēt muti par tādām lietām.
Man arī ir rada gabals, kas kruķī savu biznesu un nemaksā nodokļus pilnā apmērā - es maksāju pilnīgi visus nodokļus, un es viņam katru reizi, kad sāk savas gaudu dziesmas par valsti, norādu, ka pirms sākt par šo runāt, lai sāk maksāt nodokļus, tad varēs komentēt.
Kivičs vnk lai aiztaisa muti par visām tēmām, kas saistās ar nodokļiem, alimentiem, lai nekomentē kaut kādas krāpšanu tēmas, vardarbības utt. - visu, ko viņi paši dara. Tā ir tā milzīgā atšķirība situācijā, kurā piekritīs vai atbalstīs viņa viedokli. Savādāk bāžās par tapu tieši tajās tēmās, kuras viņa paša rīcība vai nu ietekmē, vai ir bijusi tāda vai līdzīga.