Ups,kā es tā varēju kļūdīties! 😀😀😀LilyLady @ 11.01.2022 10:13
Vegetu pieliek, VEGETU, nevis sāli un piparus. Sāli Lienīte nelieto, jo viņai ir iedomu artrīts.
Lieņukam bīstami tādas receptes ar vīnu, pietempsies gatavošanas procesā un beigās neko arī neuzgatavos
Iconicbeat @ 11.01.2022 12:40Es tikko vēl atcerējos, ka Liene bija uz pāris dienām vēl seksa blogere/rakstniece ?
Cilvēkam 40 gadi un vēl aizvien nezin ko no dzīves grib.
LaLo @ 11.01.2022 12:48
A kā viņa varēja būt seksa blogere, ja agrāk nezināja, kas ir klitors un orgasms? Vai tas bija pēc tiem 13 lielajiem O.?
Shayk @ 11.01.2022 13:06Vina tiesam jau juk prata no majas sedesanas. ?
Filomena @ 11.01.2022 15:07Vēl joprojām vinai tas koks nav aizvākts, tiešām turēs lidz Lieldienām?
Un kā tu justos mazs cilvēciņš būdams? Ja tas lielais cilvēks ar kuru esi iepundēts vienā telpā, nesaprotami gorās,hihina,kūko,vaikstās un tirinās.Man pat pieaugušai būtu bail kur nu vēl mazam.Shayk @ 11.01.2022 15:15
Es to pasu nodomaju. ?Es visus Ziemassvetku rotajumus nonemu 1 Janvari.
Lenka izliekas baigi aiznemta, lai tik Kivis doma, ka si nesez bezdarbiba.
Vispar, kur vina Miu visu laiku slepj? Vai tiesam bus sava gulamistaba iespundejusi.
Vismaz saturs butu jedzigs, ja padalitos ka ir ar mazu bernu jauna valsti, kur iet speleties, kadas rotalas utt bet vinai jau tas berns galigi neinterese. Ka jau ieprieks seit teica, Mia izskatas sabijusies no Lenkas.?
Shayk @ 11.01.2022 15:15
Vispar, kur vina Miu visu laiku slepj? Vai tiesam bus sava gulamistaba iespundejusi.
Vismaz saturs butu jedzigs, ja padalitos ka ir ar mazu bernu jauna valsti, kur iet speleties, kadas rotalas utt bet vinai jau tas berns galigi neinterese. Ka jau ieprieks seit teica, Mia izskatas sabijusies no Lenkas.?
Filmēs tās pīlītes,kamer pati savās jaunajās kurpītēs,iemauksies uz galvas pie tām pīlēm.Shayk @ 11.01.2022 13:06Vina tiesam jau juk prata no majas sedesanas. ?
Shayk @ 11.01.2022 15:15