Zapte @ 01.08.2024 12:36AK tad prese rakstot "nepatiesas ziņas"... PIrmkārt, nekā nepatiesa nav (kā te daudzas uztraucas, ka neraksta vai uzreiz neraksta - prese nav forums, kur var bliezt visu - ir jāsavāc, jāpārbauda info utt.). Otrkārt, viņiem tika zvanīts neskaitāmas reizes - viņi paši izvēlējās neatbildēt un nesniegt info par "patieso situāciju". NU kur var irst nonstopā... Ai, da lab, cilvis dzīvo citā realitātē, ko tur....
Neiil @ 01.08.2024 11:44Es nesaprotu, kas domāts viņas pēdējā story? par tām soctīklu atkarībām? Es nevaru uztvert viņas domu gājienu! ko zeltmatīte ar to domāja? Vai neiet vaļā mežezers, jo tie teksti ir pilnīgs bezsakars?!
Ditto @ 01.08.2024 12:46
100% ir lopā. Stipri šaubos, ka slampa no 6 rītā ir nomodā, lai vestu Miu uz bẽrnudārzu. Drīzāk pamodās, lai zaķīti sūtītu uz veikalu pēc kaut kā, lai salāpītos. Esmu pamanījusi, ka viņa vienmēr iestarpina bērnudārzu, kad plosto, laikam, lai aizmālētu acis. Visticamāk, ka Mia šodien nemaz netika aizvesta, bet gan sēž pie TV uz grīdas visu dienu. Kā man riebjas šie divi neandertālieši - fuj.
Rozāforums @ 01.08.2024 13:54
+++++, parasti ja ved uz dārziņu,ieliek storiju (pat ziemā,kad lielais aukstums bija),te 100 punkti sīkais mājās ar tiktok aukli, un pašiem mežezers vaļā, vēl tik jāgaida q&A...
Jau toreiz, kad viņi to kaķi paņēma, jau zināju, ka tas nav uz ilgu. Kā paaugsies un radīs šiem neērtības, parādīs raksturu, tā tiks pamests likteņa varā. Nevēlēšanās uzņemties atbildību un pārvarēt grūtības ir tieši tas, kas visspilgtāk raksturo šo destruktīvo, egocentrisko pārīti. Pamet savus bērnus. Vēl nezinu, kad un kā, bet no Mias arī atkratīsies. Tas ir tikai laika jautājums.LilyLady @ 01.08.2024 13:56Ja jau ļaunā prese raksta nepatiesību, tad, davai, slampa, stāsti patiesību! Kur palicis kaķis? Ja jau neatstājāt pie patversmes durvīm, tad ko - nomērdējāt badā, kamēr ballējāt UK, vai Kivis vnk nosita zvēriņu dzērumā vai izmetāt aiz durvīm, lai cīnās par izdzīvošanu? KUR pazuda Pūciņš, izdzimteņi?
vienreiz pa trim gadiem uzputa pusli, labais tetuks. Tik labs, ka janorecas visiem, kuriem tiesam blakus labi teti bijusi. Plusa ta spalvaina puza, man dienin, tevs varetu sapogat pogas, ja neder krekls nu pagriez vili aizmugure, uzvelc zaketi, neviens neredzes, bet bus labak neka tie sirmie sari.McSara @ 01.08.2024 13:35Skatos pie Andra FB posta, daudzi sajūsminās cik viņš ir labs tēvs?
Jā, nopirkt cukurvati tā uzreiz labākais tēvs!
Un mūsu čība arī iekomentējusi, ka beloveds ir labākais tēvs! Bildes gan ir max dīvainas, kur piesūkusies kā dēle Keitijai, bet savu mazo Mia gan kaut kā tā nevērīgi. Pilnīgi žēl tā mazā bērniņa!?