Norge Norge Norge Norge Norge. Lalaalallala, Norgeeee.Pama @ 09.01.2022 08:23
Lai par viņu ierēktu ne tikai Latvijā, bet arī Norvēģijā ?
viņam jau viegli ies, vajag tikai pāris vārdus zināt, lai "dziesma" sanāktu ?
domāju, ka naudu vajadzēja.Shayk @ 09.01.2022 13:50Es joprojam nespeju saprast ka vina del plikdirsas sardeles izpardeva savas mantas. Saja bilde lieliski var redzet, ka vina ir pohaina, varbut pat vel alkohola reibuma. Uzvikusi mugura kish mish, kaut kas vienkarsi pagrabts. Kivis taja diena 100% bija zem gradiem un vel ar salauztu roku. Nozelojami. Pec tam jau ari viss uz leju gaja.
Jajaja2 @ 09.01.2022 14:00domāju, ka naudu vajadzēja.
Shayk @ 09.01.2022 13:50Es joprojam nespeju saprast ka vina del plikdirsas sardeles izpardeva savas mantas. Saja bilde lieliski var redzet, ka vina ir pohaina, varbut pat vel alkohola reibuma. Uzvikusi mugura kish mish, kaut kas vienkarsi pagrabts. Kivis taja diena 100% bija zem gradiem un vel ar salauztu roku. Nozelojami. Pec tam jau ari viss uz leju gaja.
vivii @ 09.01.2022 14:27
Man tikai liekas vai tajā bildē, Lienei krekliņš ir uzvilkts uz otru pusi? Man liekas, ka tur spīd izmēra birka ??
C00L Dzipsy @ 08.01.2022 22:46LIENE - pārstāj vienreiz saviem sekotājiem mācīt muļķības! Grumbu viņai neesot BĻE! Paskaties vienreiz uz sevi spogulī bez filtriem!
Nav nekas nosodāms par to, ka cilvēkam ir grumbas, mums visiem tādas ir, bija un būs, tāda ir dzīve, no tā neizbēgt. Nožēlojami ir tas, ka Liene noliedz savu vecumu, tas ir skumji. Būtu ar godu un cieņu novecojusi. Iesprūdusi savos 20 gados un negrib atzīt, ka noveco!
LIENE, nav tev vairs 20 gadu! Iemācies pieņemt sevi un savu izskatu. Pārstāj lietot tos briesmīgos filtrus un citiem stāstīt muļķības, ka tev nav grumbu!
Paskaties kā noveco Dagmāra Legante, kura nebaidās rādīt savu seju bez filtriem un mācies no viņas! Varbūt tad kādam sāksi vairāk patikt un mazāk negācijas saņemsi šādos forumos.
vivii @ 09.01.2022 15:58Paskatoties uz pēdējo bildi, kur Kivis sēž kopā ar meitu, rodas iespaids, ka bērns baidās no mātes - skatiens tāds un jūtas droši pie tēva.
Skatoties uz bērna sejas izteiksmi, rodas tāda dīvaina sajūta!