kur visas meitinas bilde? Lienes pasas tris un Andra vel divi berni? Neesam aizmirsusi, ka jarupejas par visiem, nevis izveles veida.Ariete @ 29.07.2024 19:54Liene kiviča ir toksiskākā māte!!!
Runā. Kā nu ne? Dijsā, dijsā!MeltedCheese @ 29.07.2024 22:10Sorry, bet nu nekad nav dzirdēts, ka Mia mãk runāt. Tā kã Liene var beigt dirst par jautãšanu. ?
yay @ 29.07.2024 20:08
pazīstot to pārīti, tagad ir laiks korķēt vaļā Mežezeru.
Castorella @ 29.07.2024 21:40O. Liene vāvuļo. ka Mia katru dienu vairākas reizes prasot pēc Keitijas. ?Varbūt viņa drusku sajauca un Mia prasa, kur tad kaķītis?
Sunlight @ 30.07.2024 07:36Es šodien tā pamanīju - Mia bildēs nekad neskstās kamerā. Pascrollēju Lienes pēdējos ierakstus - nu neviena pati bilde, kur būtu skats kamerā un smaids. Neviena!
Es vispār nekomentēju, par ko tas var liecināt, bet nu tik jokaini…
Pata @ 30.07.2024 09:50Tā ķēde Kivičam ap kaklu ?
Tādus suteneri nēsā ???
Nu ko, visas skriesim uz Bejām klausīties Kiviču? ?
Sunlight @ 30.07.2024 07:36Es šodien tā pamanīju - Mia bildēs nekad neskstās kamerā. Pascrollēju Lienes pēdējos ierakstus - nu neviena pati bilde, kur būtu skats kamerā un smaids. Neviena!
Es vispār nekomentēju, par ko tas var liecināt, bet nu tik jokaini…
Cik esmu novērojusi, bērniem, kas nāk no alkoholiķu ģimenēm, ir divi varianti- kļut par lidzatkarīgo, lielā mērā sabojājot savu dzīvi, žēlojot un attaisnojot nabadziņu. Otrs veids- nocietināt sirdi, saprast, ka alkoholisms ir smaga slimība, kas jāārstē, nevis jāžēlo. Man bija gluži otrādi kā Tev- tiklīdz puisī saskatīju kādu līdzību ar savu tēvu, tā ieslēdzās stopsignāli. Piekrītu, ka meitenēm ļoti vajadzētu labu psihologu. Lienes meitām arī, jo, cik saprotu, Liene jau pamatīgi dzēra pirms tikšanās ar Kiviču, tikai to darīja slēptāk, Kivis atrada ideālu pudeles māsu.Euclid @ 30.07.2024 07:14No savas bērnības atceros to vēlmi pažēlot un "glābt" tēti, onkuli, kad bija pālī, lai pārāk viņus nesabar, nešķiras, nedusmojas utt.
Vienreiz pāļa delīrijā onkulis sāka žņaugt vectēvu. Un tāpat, kad situācija nomierinājās, tak žēloju viņu un pieņēmu ar visiem viņa putniem.
Tas tāds bērna naivums un nemācēšana arī ar visu savu mīlestību uzlikt robežas pieaugušā destruktīvai rīcībai pret pārējo ģimeni.
Varbūt šo meiteņu gadījumā tas jau tiek darīts, bet, domāju, jebkuram sarežģītās ģimenes bērnam būtu noderīgi parunāt ar psihologu.
Jo nu diemžēl mans pirmais čalis bija ļoti līdzīgs bērnības pieredzei un ilgi nemācēju no tā aiziet. Ar laiku jau saprāts atnāca, bet nu... Manuprāt, K "īpašā saikne" šajā situācijā tomēr būtu jāuzmana, - un tur nepietiek tikai ar kvalitatīvi pavadītu laiku, labiem panākumiem mācībās, kad nav pie papucīša, - lai neaiziet nost no sliedēm.
P.s. neko nepreparēju um diagnozes neuzstādu, vnk padalos ar pieredzi, kas varbūt kaut kādā veidā sasniedz M un, ja tas šobrīd tā vēl nav, dod šo labi domāto ieteikumu ?
EllaNoElles @ 30.07.2024 11:03Dievs pasarg, tā kivicsērga sestdien siguldā būs.
Par iestādi sen jau nekas labs nav dzirdēts, nebrīnos, ka šie to sūdu uzaicinājuši.
Bet nu, būs jāiet ar svēto ūdeni tagad pa pilsētu,fui.
Pikachio @ 30.07.2024 10:34
Mia neskatās kamerā, kad ir kopā ar Lieni vai arī Liene fočē.
Tajā pēdējā tusiņā,kur bērnam dz/d, viņa bildē ar visiem bērniem skatās kamerā. Arī citās bildēs skatās. Nav tak viņai nekādas diagnozes.
Un runāt arī viņa runā, tikai neviens jau viņā neklausās un nerunā.