sidzha @ 26.07.2024 19:51nav brīnums, ka Lienes meitas aizbēga projām no tā slimā. Un esot kompromāti pret šiem, ka Kivičs tā arī ar Lieni nekad neaizrāvās Skulmes aiztikt, tad bail iedomāties, kas par kompromātiem bija. Pat tagad neko neuzdrošinās pīkstēt.
yay @ 26.07.2024 20:31
Baumoja, ka esot bildes, kur Ļenkai pārsista galva
un kur Ļenka apmīzusies guļ kāpņu telpā. Ticu, ka tā arī ir bijis, bet vai tiešām būtu tik skaistas bildea es nez :D
yay @ 26.07.2024 20:27
Tu runā tā, it kā viņam būtu bijuši ap 70.
35+ nu nebūs baigi padzīvojušais Vecis.
Zapte @ 26.07.2024 21:17Visām sievām un nesievām pa vidu bija arī vienaq ļoti glīt aun saprātīga saksofoniste, nebija gan ne stulba, ne skandāliste, un tika vien pieminēta presē. Nebija ilgu laiku un Kivis viņu nekad no brīva prāta pēc tam nepieminēja, jo tur bij ta, ka nevis viņš ir tas krāpējs un pametējs, bet meitene,, tikko saprata, kas par putnu, pateica, ko domā un aizgāja :D Ui, kā tas toreiz pašiedomātajam alfa tēviņam iekoda paut... pakaļā :D
Incognito @ 26.07.2024 20:55
Runa pat neiet par to, ka viņš bija vecs vai cik liela tā gadu starpība, vairāk runa tieši par to vecuma kombināciju. Man ir 34 gadi un NEVIENS man zināms šī vecuma vīrietis nepinas ar 18gadniecēm. Pat Dikaprio nerauj meitenes pa taisno ārā no skolas sola ? Attiecīgi man domāt, ka tā nav normāla parādība.
LabaDabaDa @ 26.07.2024 21:51Es gan varu derēt, ka Lupatlases piesauktie "neticami ļaunie cilvēki" ir visi, kas atļaujas kaut ko paprasīt par kaķi.
Bet nu jā - ja mans kaķītis pazustu, es ? laimīga nejustos krietnu laiku. Un ja pazustu mani bērni, es nebūtu laimīga nekad.
Un par to tēvu un meitu ir tāds pats sviests kā pastāsts, ka viņi ar Madaru esot bijuši Draugi. Ne draugi, ne tēvi ar meitām neprecas Valentīna dienā.
vivii @ 26.07.2024 22:04
Nu par to draugu būšanu ir skaidrs kā tas bija domāts, ka attiecības gadu gaitā izmainījās. Ne vienu reizi vien ir dzirdēts, kad pāriem viss jau iet uz beigām, tad parasti punktu tieši pieliek tas, ka kopdzīve ir kļuvusi kā diviem draugiem, ne kā pārim, vēl ir dzirdēts, ka viens otru dēvē par kaimiņiem vai istabas biedriem ?
Bet runājot par to interviju, kurā izskanēja frāze par tēvu un meitu, tur gan konteksts bija tāds, ka Andžam nācās mācīt Madarai visu, jo vecāki to nebija darījuši (pēc Andžas vārdiem). Protams, tikai viņi zin kā bija, bet zinot to, ka Madara pati ir teikusi, ka vistuvākais cilvēks viņai ir ome un vecākiem viņas bērnībā nebija laika priekš bērniem, tad kaut kāda daļa patiesības tur varētu būt.
kuranavliene @ 26.07.2024 22:15Un protams ticēsim veprim? Jau tā frāze,ka Madara smirdēja pēc urīna,kādam smiekli nenāk? 18 gadīga meitene,ja pat nemazgājas nedēļu,nesmirdēs pēc urīna.Tur būs dažādi aromāti,bet ne urīns.Liene savā vecumā gan tā odīs,ja nemazgāsies un trekterēs alkoholu.Un vepris it sevišķi,ar savām piemīstajām apenēm,it sevišķi pēc alkohola lietošanas.
SantaC @ 26.07.2024 21:55Tas vepris varētu "sadzert tēju" ar Mašku. Abiem ir līdzīgas vērtības un obligāti jādzemdē bērni. ?
Maška arī svaigāka kā plekste. ?
yay @ 26.07.2024 22:30
nu nē, man Maška nepatīk, bet nu nejau tik ļoti. :D
Un viņa pie tam ir pavisam cits plauktiņš.