vēl joprojām turinās…kā Tu zini, ka viņai neliek iespringt? Liene izliek tikai to, kas viņai ir izdevīgi. Ne ar ko neatšķiries no paša kiviča.Pilgrim @ 25.07.2024 16:57nu tak mamma pieprasa disciplīnu un kārtību, liek mācīties, kārtot istabu… pie tēva var nedēļu staigāt vienās drēbēs un neiespringt ne uz ko
kivičs toreiz viņu no skolas izrāva, ar vieniem šortiem un krekliņu ceļojumā aizveda, pie baseina salt…protams, tur neviens neiespringst ne uz ko, pati liene iet dušā 1x nedēļāIt kā Tu ko zinātu @ 25.07.2024 17:06vēl joprojām turinās…kā Tu zini, ka viņai neliek iespringt? Liene izliek tikai to, kas viņai ir izdevīgi. Ne ar ko neatšķiries no paša kiviča.
divi deģenerāti!!! Varbūt nepareizi Tevi sapratu, kā tas bija domāts, varbūt sarkasms, bet mani trigerē, kad kaut ko sliktu saka par meitenēm.Pilgrim @ 25.07.2024 17:17kivičs toreiz viņu no skolas izrāva, ar vieniem šortiem un krekliņu ceļojumā aizveda, pie baseina salt…protams, tur neviens neiespringst ne uz ko, pati liene iet dušā 1x nedēļā
Pilgrim @ 25.07.2024 17:02Varbūt kaķis nozagts un tagad meklē Lietuvā! A kas, mierīgi ?
qwe @ 25.07.2024 16:16Mia viņai klēpī telefonu skatās, ko kuņa piesegusi ar zagto jaku . Murgo kko par dienudusu mātītes klēpī
It kā Tu ko zinātu @ 25.07.2024 17:31divi deģenerāti!!! Varbūt nepareizi Tevi sapratu, kā tas bija domāts, varbūt sarkasms, bet mani trigerē, kad kaut ko sliktu saka par meitenēm.
🙏 Piekrītu!Tējnīca @ 25.07.2024 17:44
Jā, te dažām pašām tās cepumu pakas ir patukšas. Pat ja Keitija zinātu (un tas ir absolūts pieņēmums), tēvs ir tēvs un tai meitenei ir cik gadu? Es saprotu, ka par Lieni vai Andri tādiem vārdiem, bet alkoholismu vai bomžu gēnu bērnam piesiet, tāpēc, ka grib tēti satikt? Te dažām tiešām jau vairs nav nekādu bremžu. Stendzenieka motīvus var apšaubīt, jebkura cita pieauguša cilvēka, kurš asociējas ar šīm padibenēm, bet pusaugu meitenei, meitai! Tēvs ir tēvs un apsaukāt meiteni par to, ka viņa vēlas viņu satikt? Starp citu šādi te narcisi ļoti labi māk apvārdot. Manējais man vēl 18 gados reiz borēja, ka mamma neļāva tikties, mamma noskaņoja, tad es gan saliku kopā (no sērijas līdzīgi kā kā tad Dainasome zināja, ka uz koncertu jāiet), bet tas nenotiek uzreiz. Vecāks ir vecāks, lai vai kāds viņš ir. Ko tad Mia arī te pēc gadiem tiks norakta, ka vēl ar viņiem dzīvo, ka nav aizgājusi? Kristofers arī muļķis, ka tomēr alkst tēva uzmanības? Attopieties dažas te, citādi jau vairs nezin uz kuru pusi indi šļākt. Ļoti respektēju jūsu spēju atrast spilgtus epitetus par galvenajiem varoņiem, bet šis nu gan…
susla @ 25.07.2024 18:53Dārgās Lezbes! Nevazājam Keitijas vārdu pa forumu. Labāk turpinam interesēties, kur ir pazudis kaķis!
Minelūše @ 25.07.2024 19:04Keitija bērns kā bērns. Lai jau ciemojas pie tēva, ja viņa tā vēlas. Cerams, ka tas nebeigsies ar vilšanos.
Tas, kas man reāli uzsit asinis, ir Ļenkas konstantā medošanās ap Keitiju. Runā tā kā par savu bērnu, kopīga pasaule viņām esot un nez kas. Pie katras iespējas lien virsū kā tāda utaina cūka. Ar pašas miesīgo Miu viņai nav tik daudz storiji kā ar Keitiju. Un Keitija pirmām kārtām atbrauca pavadīt laiku ar tēvu, nevis ar Ļenku. Hallo, Pļenka, tas nav tavs bērns! Viens ir izturēties laipni un draudzīgi, bet lišķīgi pielaizīties un iztaisīties bezmaz par Keitijas māti ir jau kaut kas cits. Pretīgi to vērot.
Jā, esmu svaigi nobloķēta. Pirms tam apsauca par stulbeni 😁SantaC @ 25.07.2024 19:07
Tā blozga bloķē visus, kuri jautā par kaķi!
Vai ne. Mēs ar K. runājām, ka... Baigās družkas.Tējnīca @ 25.07.2024 19:12
Jā, šis lūk gan ir slimi. Tā Lienes uzvedība un, īstenībā jau Keitijas ievilkšana publiskajā telpā. Tieši tāpat kā ar Ārena nāvi. Visur viņa ir pirmā, kura visu saliek, visur bez viņas neviens nemaz nekomentētu. Es saprastu vēl, ja Kivičs ieliktu selfiju ar meitu, bet tieši Liene ir tā, kura bezmaz no kaktiem filmē to nabaga bērnu, murgo par kaut kādām savām pasaulēm, fotografējas un izmanto to bērnu kaut kādai savai atskaitei. Tur lūk ir cepumu pakā deficīts.
Storijus vairs neredzu, bet UK tirgus būdā nopirka līdzīgu lupatu jaku.yay @ 25.07.2024 17:33
tā nav tā pati jaka. Šitā ir kaut kāds lēts pakaļdarinājums nozagtajai.
Minelūše @ 25.07.2024 19:04Keitija bērns kā bērns. Lai jau ciemojas pie tēva, ja viņa tā vēlas. Cerams, ka tas nebeigsies ar vilšanos.
Tas, kas man reāli uzsit asinis, ir Ļenkas konstantā medošanās ap Keitiju. Runā tā kā par savu bērnu, kopīga pasaule viņām esot un nez kas. Pie katras iespējas lien virsū kā tāda utaina cūka. Ar pašas miesīgo Miu viņai nav tik daudz storiji kā ar Keitiju. Un Keitija pirmām kārtām atbrauca pavadīt laiku ar tēvu, nevis ar Ļenku. Hallo, Pļenka, tas nav tavs bērns! Viens ir izturēties laipni un draudzīgi, bet lišķīgi pielaizīties un iztaisīties bezmaz par Keitijas māti ir jau kaut kas cits. Pretīgi to vērot.