Ziņoju, ka vakar bijām Tūjā, Krimalnieku kempingā un aizgājām uz Grantiņiem noklausīties izcili muzikālo balsi IRL. Ugunskurs jūras krastā bija, par spīti tam, ka tā ir dabas lieguma zona, bet Grantiņu saimnieks jau sen izceļas ar to, ka uzspļauj likumiem.Pa gabalu redzējām līgavu ar baltu kleitu, bet nezinu, vai kāda saistība ar Kiviču. Pie ugunskura bija kādi 10 krēsli,cik saprotu, kempinga viesiem, kopumā es saskaitīju 28 klausītājus, vēlāk kaut kādi garāmgajēji arī pienāca klāt, galu galā bija ap 50 cilv (manu kompāniju ieskaitot). Kivis diemžēl izskatījās skaidrā, tāpēc bija gaužām garlaicīgs. Briesmīgā angļu valodā novervelēja apsveikumus mīļajiem lietuviešu draugiem, cik varēja saprast, bija kempingā lētticīgajiem viesiem iestāstījis, ka ir latvju superzvaigzne. Paaskats viņam nudien ir smieklīgs, viņš smagi slāj, kā jau daždien resni cilvēki, kontrastā ar melno apkopējas ķiteli un resno kaklu galva izskatās maziņa un īpaši komisks ir tas cekuls galvas vidū. Kopā iespaids ir, lai man piedod stilīgie geji, ir tāds kā provinces pidaram.Dzied viņš tā, kā varētu dziedāt pašdarbnieks provinces klubā, bet nebija pavisam briesmīgi, vismaz varēja atšķirt Bon jovi no bītliem. Lieni es sākumā pat nepazinu, diezgan normāla paskata sieviete vidējā vecumā , tikai pārbalinātie mati izcēlās un izskatījās absolūti pārlaimīga, varbūt bija kaķi atradusi 😠vai vnk priecājās, ka Kivis nav galīgā pālī un 50 cilvēki viņai , kā allaž, ir fulhauss.