Filomena @ 08.01.2022 18:53Turpmāk iespējams redzēsim , ka Lieņuks grīdu mazgā. Fanes pieprasa padalīties. Es arī gribētu iemācīties citādi es savus 160kvm tirot nekadu kardio nejūtu.
- No Ļenkas storija var saprast, ka forumu skatās (tur, "kur nelaimīgi cilvēki un ļaunas māmiņas ar bērniem sēž")
Jo vairāk skatos ,jo skaidrāk var redzēt,ka vini tiešām dzīvo ar minimāliem līdzekliem,vienas un tas pašas drëbes,nekur īsti neiet ārpus mājas (baseins,kino utt),bernam konstanti tiek vilkta viena kleita nekadu rotallietu ari nav ,ka ari tā zīmēšanās ar kurpēm,kas pirktas Pa 20€ ,liekas weird!
Shayk @ 08.01.2022 19:55Vina 100% tere Mias bernu naudu savam vajadzigam. Nez, vai vinai tagad ziema tiesam tas Aljika kurpes vajadzeja?
tad kad tev vajag atlikt naudu, tu nepērk vasaras kurpes aļikā. Atrodi darbu un salabo zobus.Aamelija @ 08.01.2022 19:52
Man šķiet, ka viņa runāja tikai par cāļa forumu, jo tika izceltas tieši mammas.
Pašas taču šeit rakstāt, ka viņai vajag jaunus zobus. Ja man vajadzētu atlikt kādus 8k kaut kam, es arī mājām nepirktu absolūti neko, tāpat arī drēbes ne un ēstu maksimāli lēti. Bet nu te visas tādas bagātnieces, ka var VIENLAIKUS atļauties gan venīrus, gan botoksu un fillerus, gan māju un sevi sapucēt, jaunu mašīnu, izklaides, dārgus ēdienus, ne uz ko neekonomējot, jo nauda krājas tāpat vien.
Aamelija @ 08.01.2022 19:52
Man šķiet, ka viņa runāja tikai par cāļa forumu, jo tika izceltas tieši mammas.
Pašas taču šeit rakstāt, ka viņai vajag jaunus zobus. Ja man vajadzētu atlikt kādus 8k kaut kam, es arī mājām nepirktu absolūti neko, tāpat arī drēbes ne un ēstu maksimāli lēti. Bet nu te visas tādas bagātnieces, ka var VIENLAIKUS atļauties gan venīrus, gan botoksu un fillerus, gan māju un sevi sapucēt, jaunu mašīnu, izklaides, dārgus ēdienus, ne uz ko neekonomējot, jo nauda krājas tāpat vien.
Filomena @ 08.01.2022 20:16Kurpes ir vienkārši kolosālas, vasarā varēs uzspraust savu guči keponu un klibot pa ciema bruģi.
Ko tad shii seed kaa kuuka? Lai laizh beernu beernudaarzaa un straadaa, labi rukaajot, da kaut vai ar slotu slaukot, pa 3 meen buus zobiem.
Aamelija @ 08.01.2022 20:36
Es nesaprotu, vienu brīdi šeit tiek rakstīts, ka melnstrādnieki Norvēģijā knapinās un īsti neko nevar atļauties, jo īre vien ir kosmoss, otru brīdi ar podu tīrīšanu var nolikt malā pēc visiem tēriņiem 3 tūkstošus eiro mēnesī.
vinjai nav teerinju, jo teerinjus apmaksaa Kivichs, vinja savu algu vareetu nolikt saviem zobiem. bet vinja tirinas spogulja priekshaa., jo ir par smalku, lai straadaatu.