Man pirkstu, delnas izmasēšana ir gaidītākais mirklis pēc Manikīra 😄🫠🫠🫠🤤🤤💅🏻Merilda @ 18.07.2024 17:31
Neraksti hui**, kāds sakars manikīram ar masāžu līdz locītavai? Ne visiem patīk smērēt krēmu, ne visi grib masāžu, ne visi meistari to piedāvā. Nevajag rakstīt kkādus izdomājumus, lai piesietos piesiešanās pēc.
Chempions Rafaels @ 18.07.2024 20:34Tā vietā lai satrauktos par savu mīluli tie pretekļi apmeklē zoo dārzu. Jūs pidari vispar nedrīkst laist dzivniekiem pat tuvumā!!! Liene tevi pat par debīlo kazu nosaukt nevar.
McSara @ 18.07.2024 20:15
Man liekas Inese Kreicberga (viena no raidījuma žurnālistēm) ir aktīva! Arī FB!
VolfaA @ 18.07.2024 20:57Nopietni, svētģimene apmeklēja zoo?
Nākamais solis noziedot dzīvnieku patversmei, un pieteikties izstaidzināt suņus! Ģeniāli pīpli! Zeme atveries!
Nevainosim kaķi gultas problēmās,jo to gultu pats vepris bija 100x pats piešpricējis.Mož pat tārpi jau bija iemetušies.😂😂😂lindyyte @ 18.07.2024 15:43Pāris nedēļas atpakaļ alkāni tak nopirka jaunu gultu, moška kaķis iezīmēja viņu, kivičs dusmās uzsprāga un runcītis devās uz citiem medību laukiem....
nu viniem baigi sapeja, ka meitenes aizgaja no viniem? Raidijuma macija, ka citam gimenem bernus audzinat.McSara @ 18.07.2024 20:37
Pilnīgi nekas neliecina par viņu sāpēm, ka būtu pazudis mīlulis! Nu tik pretīgs pāris nav redzēts goda vārds!
Puukjumaate @ 18.07.2024 21:07
uzaicināju viņu fb, ceru, ka kko viņa var darīt, jo ķepu uz sirds vairāk tāds mīļš un pozitīvs raidījums. negribu arī lai Jelgavas patversmi iesaista, ja nu aiztaisa ciet un tad iemidzina visus dzīvniekus, negribās sliktu dzīvniekiem, tikai pāridarītājiem.?
McSara @ 18.07.2024 21:08Vienu es gan nesaprotu, kāpēc mēdiji klusē!?
Tiešām nevienam nav akna šitos parazītus nolikt pie vietas????
Es ar nesaprotu,jebkuru "pīli" izcels un aprakstīs.Te par tādu aziotāžu pēkšņi klusē.1188.būtu kautko ielikuši vismazMcSara @ 18.07.2024 21:08Vienu es gan nesaprotu, kāpēc mēdiji klusē!?
Tiešām nevienam nav akna šitos parazītus nolikt pie vietas????
teberebe @ 18.07.2024 17:36
Es to pašu nodomāju, vairāk gan tāpēc, ka man personīgi negribas, ka mani gredzeni pieiet pilni ar lakas un nagu putekļiem, kad veco laku ņem nost
Minelūše @ 18.07.2024 21:28Nupat bija kaunināju kaut kādu influenceri, kura izgāzusi mežā atkritumus. Žurnālistiem bija gana svarīgi rakties pa atkritumiem, lai uzzinātu, kam tie pieder. A te dzīvu radību nomet pie durvīm un kādam ir slinkums pat kamerās paskatīties.
Minelūše @ 18.07.2024 21:28Nupat bija kaunināju kaut kādu influenceri, kura izgāzusi mežā atkritumus. Žurnālistiem bija gana svarīgi rakties pa atkritumiem, lai uzzinātu, kam tie pieder. A te dzīvu radību nomet pie durvīm un kādam ir slinkums pat kamerās paskatīties.
susla @ 18.07.2024 21:08
Vai tik Keitija nav pie šiem? Tā rezultātā arī Miai tiek beidzot izklaides.
piparmeetra @ 18.07.2024 21:33Eh, domāju, mūsu dzērāji meitu uz lauku Zoo aizveduši, jā kā tad. Spiežu tālāk un, protams, lievenis.
Super kāzas ar muzikantu, kas ir laimīgas kopdzīves anti- paraugs. Reāli labais. Kādam kopdzīve sāksies, klausoties vecī, kas sit un neciena sievietes, kam pohuj savi bērni, kas publiski pazemo visus, kas uzdrošinās norādīt uz viņa patieso dabu. Plus viss tabors līdzi, vismaz putniņš varēs piesist kuņģi un bērns dabūs normālu ēdienu.
Jā, es saprotu, ka ir cilvēki, kas nelasa soctīklus, baigi neseko visam šim un viņiem andža no z-scars tiešām asociējas ar grupas labajiem laikiem un jaunības nostaļģiju. Bet, nu bāc, kā te jau viena vella vecene minēja - vai tiešām, pirms aicināt kādu spēlēt vai vadīt pasākumu, cilvēki nepačeko un nepaklausās, kas tas par putnu?
Pat, ja aizmirstam kivja burvīgo dabu, viņš tak vairs nespēj kvalitatīvi uzstāties. Pieņemsim patīk z-scars vecās dziesmas, ok, bet iesit youtube kā viņš spēlē tagad, pēc gadiem 20. Nu vismaz man būtu tāds - ok, nē, paldies, nebūs, tas vairs nav tas, šis džeks vairs padziedāt nevar.
Dzintriņa @ 18.07.2024 21:45
Ir ļoooti daudz cilvēku, kas neseko līdzi Katram dzelteno ierakstam... Ir ļooti daudz cilvēku, it sevišķi, z-scars plaukuma laiku, kas pat nav Soc tīklos un, Ja arī ir, Tad nav aktīvi..