Tējnīca @ 18.07.2024 11:02
Vēl par Miu runājot - forši, ka aizveda uz jūru beidzot, bet tas, ka nav neviena storija bijis veselu gadu runā pats par sevi. Tieši, kad te bija sūdzības un dijsā dijsā laika posms trūkst - ir 2023.g februāris un tad hops nākamais ir šīgada februāris, kad jau te mēļoja, ka sociālie darbinieki bijuši ciemos. Tas, ka bērnu uz jūru aizved un sāk atrādīt, jo deg pakaļa jau būtu pietiekami, lai viņus neaicinātu nekur un nekad, vēl kaķis (ar Čipša vēsturi šo nevar ignorēt)… Pie tam slampa dažas dienas atpakaļ ielika foto ar Miu tajā pasākumā ar #momof4, bļin tev 3 of 4 šobrīd ir bārenes ar dzīvu māti! Aizvest mazāko uz jūru vienreiz? Kur bija viņas dzimšanas diena, a? Kur tā bilde no July so far? Jo nav jau ko likt slinkajai kuņai! Pat ne to žēlo kūkas atgriezumu, kas pašiem toreiz tika, pat to bērnam nevar, kur nu vēl dāvaniņas. Tikai pati savas nocenotās lubenes atrāda. Kā var nopirkt sev tizlu kleitu, ko ar šļopenēm tik var savilkt, bet bērnam neviena kleitiņa, īpaši šajā vecumā? Jūs par kaķi stresojat (es jau arī), bet viņa pati savu miesu un asinis pat neaprūpē.
Ps- detektīvlezbe, nobloķē IG abus bomžus, lai viņi tevi nevar noreportot. Ir iespēja, ka nobloķē visus ar viņiem saistītos kontus, ieskaitot tos, ko izveidos nākotnē.
Bet par patversmes toni - esam mierīgas. Ja nav, tad nav, patversmes tomēr dara svētīgu darbu, tur strādā tikai cilvēki, kuri dienā redz arī drausmīgas lietas un nav komunikāciju speciālisti. Var saprast, ka šis ir pēdējais, ko viņiem vajag. Jautājums paliek - kur tad ir Kiviču kaķis, jo tā būtu vismaz atrasts un aizmirsts, bet tagad nebūs viņiem miera līdz neatradīsies.
Es neesmu sazvērestību teoriju piekritēja, bet es tomēr nepārāk ticu patversmei, jo ļoti liela sakritība, ka 2 Kiviču dzīvnieki pazūd un pazušanas laikā tieši tādi paši 2 uzrodas vienā un tajā pašā patversmē. Ja vēl par Čipsi varētu noticēt, jo pirmais gadījums, bija čipēts (tātad, ja kāds ļoti gribētu, varētu kaut kā mēģināt dabūt pierādījumus, kas bija īpašnieks, bet nezinu, vai tādu informāciju sniegtu vienkārši 3.personai bez iemesla), bet otrais gadījums - tas paliek aizdomīgi. Piekritīšu aizdomām, ka, iespējams, jelgavas tetovētāja Sigita piepalīdz (bet nezinu, vai viņai kāda saistība tagad ar Kivičiem un patversmi), kas izskaidrotu, kāpēc tieši Jelgavas patversme.
Protams, skaidrs, ka nekādu informāciju no patversmes vairs nedabūsim un tātad paliek fakts, ka Pūciņš pazudis un nav atrasts, bet saimnieki meklē tikai ar nožēlojamo skrejlapi, nevis paši pārmeklē rajonu, publicē internetā utt. Kas, protams, automātiski rada iespaidu, ka viņi zina, ka kaķis nav pazudis, bet apzināti kaut kur nogrūsts vai miris.
Es gan domāju, ka patversmes kaķis ir Pūciņš un patversme vienkārši negrib tajā visā iesaistīties.