Komplimenti @ 18.07.2024 10:20Es saprotu, ka patversme negrib mētāties ar apvainojumiem, iesaistīties konfliktos, arī pie kaķa atrašanas ieraksta minēja, ka lai šie cilvēki atraksta Whatsapp un nenosodīs viņus, jo tiešam savā ziņā ir labāk, ka cilvēki atstāj dzīvniekus pie patversmēm, nevis izmet mežā vai nogalina.
Tomēr jāsaka, ka sakritības ir savādas un jebkurā gadījumā patversme var taču mierīgi atbildēt.
Skaidrs, ka, ja patversmes kaķis nav Kiviču kaķis, tad Kiviču kaķis ir pazudis un tādā gadījumā es teiktu, ka Kivičiem situācija kļūst vēl sliktāka, jo pamats spekulācijām, ka kaķis nomiris.
Tomēr izskatās, ka visiem vienalga, neviens neuztver to nopietni un pēc gada viņi atkal paņems jaunu dzīvnieku. Neticu tam, ka kaut kas mainīsies, viņi tiešām savādā veidā izplūst cauri visiem sūdiem, arī Madaras un meitu mobings, Ārena utt.utt. Neticu, ka viņiem pienāks kaut kāda cita karma kā tā, kas ir tagad - degradēta dzīve un vientuļas vecumdienas, bet diez vai viņi to uztvers kā karmu, degradēta dzīve, viņuprāt, ir rokenrols, bet vientuļās vecumdienās vainos savas atvases.
P.S. Es rakstīju pie patversmes ieraksta un ietagoju 1188, bet diemžēl neko citu nesanāca ietagot, neprotu vai kas.
kur lai atrod to viņu postu ar koncertu, neredzu Gulbenes fb? Reāli gribas viņiem abiem aizvērt tās nodzertās, izpuvušās mutes. kas reāli jādara, lai viņiem sanāk sūdi?Tusnelda @ 18.07.2024 10:50
Gulbenes pašvaldība droši vien klausījās, kā Andirsis sevi reklamēja : es, Andris Kivičs no Rīgas, kulta grupas Z-svars vadošais solists ar 20 gadu pieredzi, ibio! Man 10 vai vairāk krutie albūmi, un esu novadījis Rampas ugunis kādus 1500 raidījumus, bļe! Vispār man visa vasara aizsista, visi grib mani klausīties, jo man ir viena no skanīgākajām Latvijas balsīm, bet man dikti Gulbene patīk, priekš jums es vienmēr atradīšu laiku! Mans honorārs parasti ir XXXX, bet jums es sniegšu muzikālo baudījumu un jokus par 2reiz mazāku naudu, bļe, jo Gulbene man patīk!
Wtf @ 18.07.2024 11:05kur lai atrod to viņu postu ar koncertu, neredzu Gulbenes fb? Reāli gribas viņiem abiem aizvērt tās nodzertās, izpuvušās mutes. kas reāli jādara, lai viņiem sanāk sūdi?
Komplimenti @ 18.07.2024 10:13
Es nesaprotu, kāpēc šī jautājuma uzdevēji paši nepiezvana. Es piezvanīju uzreiz tajā dienā, kad sludinājums parādījās. Nebiju izdomājusi, ka runāšu, ka kaķis atrasts, tikai gribēju paskatīties, vai eksistējošs numurs un kas runās. Atbildēja ļoti skaidri Andra balss. Sarunu neizvērsu, it kā kļūdaini uzzvanīju. Nezinu, telefons Lienes vai Andra, pacēla noteikti Andris. Piezvaniet pašas, divreiz pārliecināties ir labi. Nav jēgas sūtīt īsziņas, rakstīt Whatsapp.
yay @ 18.07.2024 10:53
a nafig tik agresīvā formā jāatbild?
(es par to LLU patversmi)
susla @ 18.07.2024 11:09
Raksti Gulbenes pašvaldības galvenajiem cilvēkiem - painformē par alimentu nemaksāšanu, nodokļu nemaksāšanu. Lai filtrē, kādu cilvēku aicina uzstāties.
Tonya @ 18.07.2024 11:18Nebūtu man žēl sava laika un naudas priekš šādiem lopiem, varētu uz Gulbeni aizbraukt, pastāvēt ar kādu plakātu paša priekšā “dzīvnieku slepkavas” vai iemest ar kādu iepuvušu tomatu, pa to tomātu seju.
Kādi mīnusi? Izskatās, ka tā arī ir realitāte,ko uzrakstīji.Pikachio @ 18.07.2024 11:19Un nekas Kivičiem nebūs. Ne par suni, ne par kaķi, ne par bērniem, ne Madaru ,ne arī ko citu.
Pašūmēsies te forums un viss.
Viņš atklāti nemaksā alimentus, to zina visi, bet viņam ir ienākumi un neviens neko nost neņem.
Tā arī turpinās dricelēt savu ģitāru un viss.
Tāda tā realitāte ?♀️
Jau iepriekš paldies par mīnusiem?
Wtf @ 18.07.2024 11:05kur lai atrod to viņu postu ar koncertu, neredzu Gulbenes fb? Reāli gribas viņiem abiem aizvērt tās nodzertās, izpuvušās mutes. kas reāli jādara, lai viņiem sanāk sūdi?
šādi man lienux uz vēstuli par kaķi atbildēja, mele nolādētāNeiil @ 18.07.2024 11:25Sveika Liene! Man kā Tavai sekotājai, un lielai dzīvnieku mīlei ir jautājums! Kur pazudis jūsu skaistais runcis? Viņš bija galvenais iemesls, kāpēc piesekoju! Vai skaistajam mincim viss kārtībā?
Sveika, Ilze!
Viņš mums 2 dienas nenāk mājās. Esam satraukušies. Vakar bijis pie kaimiņiem, bet vēl nav pārnācis. Gaidām un uztraucamies.
Lieki piebilst, ka visas acis izraudātas.