pff kādi romi, vnk bezstila karaliene😁Incognito @ 14.07.2024 17:10
runājot par outfitu, Lienei nav gadījumā kādi romi asinīs? Tik ļoti visu čigāniski savilkt mugurā citādi nav iespējams
SantaC @ 14.07.2024 14:17Man galva sāk sāpēt skatoties uz šmaras outfitu. ?
McSara @ 14.07.2024 18:03Vai twitteri ir jau kāda pacēlusi topiku par kaķi? Karalienes profilā skatos, ka vēl nav nekas likts!
Ļoti ceru, ka kaķim viss kārtībā...
mauka tās acis nekad nenomazgā, tik uzķellē jaunu kārtu pa virsuRietumusawle @ 14.07.2024 18:44Viņa izmazgā matus un tad uzkrāso acis un tad sejas krēmu pa virsu, vai kaut ko es nesaprotu?
nu visi plakstiņi tak melni, izsmērēti, nu fui, iedomājies kādi netīri spilveni viņai😀qwe @ 14.07.2024 18:46mauka tās acis nekad nenomazgā, tik uzķellē jaunu kārtu pa virsu
Rozāforums @ 14.07.2024 18:33
man twitterī rāda,ka- Ulubele, Kaķu bāriņtiesa, Karalienes gudrības- can't be messaged. Sanāk ka viņām ir jāseko arī man ,lai nosūtītu DM?? varbūt kāda rozā zina?!! es no laukiem un 2000sākumā nebeidzu datorkursikus kā lenķis..
ietagojot postā attiecīgo iestādi mēģinietMcSara @ 14.07.2024 19:12
Vienīgais variants man nāk prātā, ierakstīt pie kāda post komentāru?!?
Man arī rāda, ka nevar nosūtīt vēstuli!
Kas vēl varētu pacelt šo jautājumu par kaķi?
#kivičiparādietkaķi
Neiil @ 14.07.2024 19:03nu visi plakstiņi tak melni, izsmērēti, nu fui, iedomājies kādi netīri spilveni viņai?
LilyLady @ 14.07.2024 16:48
Kaķis mierīgi varēja aiziet pie dieviem, kamēr smerdeļi pa pasauli plivinājās jāņu laikā. Toreiz viņi ar visiem konnnncertiem gan LV, gan UK vismaz nedēļu nebija mājās. Ja dzīvnieciņu neaizveda kopā ar Miu pie Graudiņiem, tad mincim kirdik.
ar Čipsi arī atļauj mums atslābt?EmilijaArm @ 14.07.2024 22:06Vai jūs neesat aptrakušas ar to kaķi? Nu noteikti, ka dzīvs, tikai Ļenkai nav iefilmējies. Par Miu bija tāds pats tracis, bet viņu vnk neparādīja kādu brīdi. Biku jau pa traku jums te iet, bars metīsies tagad tagot dzīvnieku biedribas, lai tās dodas inspicēt, nu vāks :) Tak atslābstiet
EmilijaArm @ 14.07.2024 22:06Vai jūs neesat aptrakušas ar to kaķi? Nu noteikti, ka dzīvs, tikai Ļenkai nav iefilmējies. Par Miu bija tāds pats tracis, bet viņu vnk neparādīja kādu brīdi. Biku jau pa traku jums te iet, bars metīsies tagad tagot dzīvnieku biedribas, lai tās dodas inspicēt, nu vāks :) Tak atslābstiet
EmilijaArm @ 14.07.2024 22:06Vai jūs neesat aptrakušas ar to kaķi? Nu noteikti, ka dzīvs, tikai Ļenkai nav iefilmējies. Par Miu bija tāds pats tracis, bet viņu vnk neparādīja kādu brīdi. Biku jau pa traku jums te iet, bars metīsies tagad tagot dzīvnieku biedribas, lai tās dodas inspicēt, nu vāks :) Tak atslābstiet