LilyLady @ 14.07.2024 10:11
Labāk lai slampa liek mierā tās meitas, un turpina savu bezjēdzīgo eksistenci, nečakarējot meitenēm dzīvi.
Es gan neticu, ka Kivičam nesāka tecēt siekala par Lienes nepilngadīgo meitu mantojuma daļu. Gan jau vēl dzirdēsim parazītu vibrāciju bērnu sakarā. Vēl kvieks un sūdus mētās.
krmmm @ 14.07.2024 11:27
"Es viņas viieeeena audzināju sEšUs GaDuS..."
Mom of 4 noteikti pretendēs uz kādu mantisku labumu
susla @ 14.07.2024 11:51
Uz nekādu labumu kā bijusī sieva viņa nevar pretendēt. Tāpat arī vecākā meita, kura ir pilngadīga, var likumīgi ņemt savā aprūpē nepilngadīgās māsas. Tāpat arī,visi likumi ir meitām par labu, jo bērnam arī ir tiesības pateikt, ka nevēlas kādu vecāku satikt. Ņemot vērā, ka Lienei ir alimentu parāds valstij, bērni bija 100% tēva apgādniecībā un ne bez iemesla, viņai nepienākas pilnīgi nekas. Viņa sen tur ir nekas. Cita runa būtu, ja viņas dzīvē nebūtu ienācis alkoholiķis tagadējais vīrs, kura mudināta ir padirsusi pilnīgi visu, kas viņai bija. Tad gan varbūt arī tiktu pie kāda eiro.
Humpīšos tak var nopirkt labas džinsas, un ne dārgi. Šīs gan ko nēsā zem jebkuras kritikas.Incognito @ 14.07.2024 11:18Leine, jomajo, mēs jau visas bijām atvieglojumā uzelpojušas, ka aplikāciju džinsas no 2003. Gada bija beidzot izdilušas un nonākušas atkritumos. Bet še tev.. Tefteli, nopērc tak savai plukatai normālas džinsas, lai viņai nav jāvelk no miskastes maisa šīs vai tās aizvēsturiskās kļošenes
LilyLady @ 14.07.2024 10:11
Labāk lai slampa liek mierā tās meitas, un turpina savu bezjēdzīgo eksistenci, nečakarējot meitenēm dzīvi.
Es gan neticu, ka Kivičam nesāka tecēt siekala par Lienes nepilngadīgo meitu mantojuma daļu. Gan jau vēl dzirdēsim parazītu vibrāciju bērnu sakarā. Vēl kvieks un sūdus mētās.
es tā saprotu, ka uzvefība neatbilst arī 4 gadniekam.qwe @ 14.07.2024 09:31viņai ir 4 gadi
krmmm @ 14.07.2024 11:27
"Es viņas viieeeena audzināju sEšUs GaDuS..."
Mom of 4 noteikti pretendēs uz kādu mantisku labumu
NIKOLAA @ 14.07.2024 12:18es tā saprotu, ka uzvefība neatbilst arī 4 gadniekam.
_komedija_ @ 14.07.2024 12:38Īsi, konkrēti -
Japānis smaida par latviešu viesmīlību, pirms uzstāšanās restorānos un bāros viņam piedāvājot bez maksas ieēst un iedzert. “Masaki, konjaku? Masaki, viskiju? Masaki, džinu?” esot bieži piedāvājumi, kam japānis pieklājīgi atsaka. “Es paskaidroju, ka nevaru dzert un ēst pirms koncerta, jo tad nespēju pilnvērtīgi padziedāt.”
/izvilkums no intervijas/
Yes min @ 13.07.2024 18:22Meitenes, es sēžu Vecumniekos un gaidu Andrīti. Pēc 10 min kāps uz skatuves ??
Man te radi dzīvo. Atbraucu uz centru ievērtēt šļupstēšanu.
Adele4 @ 14.07.2024 12:50Cik žēlīgi mia apģērbta! Nemaz neizskatās kā richlifestyle royal family bērniņš. Drīzāk kā no nelabvēlīgas ģimenes.
Adele4 @ 14.07.2024 12:50Cik žēlīgi mia apģērbta! Nemaz neizskatās kā richlifestyle royal family bērniņš. Drīzāk kā no nelabvēlīgas ģimenes.
LilyLady @ 14.07.2024 12:49
Japānis nav patiess kā Kivičs. Īsts muzikants ir mūžam izsalcis un izslāpis parazīts, kas pasākumā ierodas ar līdzņemšanas traukiem. Īsts muzikants smird pēc sviedriem un alus, atraugājas un bezdē, sēc un elš. Un, pats galvenais - ierodas kopā ar taboru, lai haļavno paiku dabū visa ģimene. ?