Arī tētis no tās saules sargās meitiņas.🙏🙏🙏susla @ 04.07.2024 18:10
Tā nav! Šajā dzīvē notiek tā, ka nāk viss atpakaļ pār sevi ar laiku pilnīgi viss pašam. Cita lieta ir tas, ka var tikt dzīvota karmiska dzīve no iepriekšējās dzīves. Katrā gadījumā, Lienei nāks atpakaļ viss sliktais, ko ir sadarījusi jau šajā dzīvē un, ja neatjēgsies un neizlabos savus sūdus, tad pārmantos arī uz nākamo dzīvi. Jebkurš, kurš dara pāri bērniem un ir iesaistīti bērni, nepaliek nesodīts. Dzīve pa dirsu sadod un sados visiem, bez izņēmuma. Visam savs laiks. Meitenēm dzīve būs laba. Mātes karma sargās meitenes. Tas tā tēlaini izsakoties, bet doma skaidra.
Man liekas stāžs arī skaitās līdz bērna noteiktam vecuma-nebij 7 gadi vai tikai kamēr dekrētu maksa? Sanāk stāžs pat iepriekšējam meitām,tad pa vidu bij darbs! Maza pauze ar Kiviku un tad Mia? Beigas salasīs to minimumuMinelūše @ 04.07.2024 13:04Nez nez, Ļenkas vecumdienas šobrīd sērīgas izskatās. Pensiju jau arī nevienam nedāvina, tā katram sev jāsapelna pašam. Ja cilvēks vismaz 15 gadus nav strādājis un nodokļus maksājis, no kurienes nez tā pensija radīsies.
SantaC @ 04.07.2024 20:28Atstāšu šeit.
Blablablabla @ 04.07.2024 20:33Man liekas stāžs arī skaitās līdz bērna noteiktam vecuma-nebij 7 gadi vai tikai kamēr dekrētu maksa? Sanāk stāžs pat iepriekšējam meitām,tad pa vidu bij darbs! Maza pauze ar Kiviku un tad Mia? Beigas salasīs to minimumu
hahaha, skatos, saprati, kas tur ir 😂SantaC @ 04.07.2024 18:45
Tava profila bilde. ???
Ariete @ 04.07.2024 21:39Lienei ir visas iespējas beidzot atgūt seksīgo Andri ? Es nelaistu tādu izdevību garām ?
Viņai jau ir viens seksīgais Andris😅Ariete @ 04.07.2024 21:39Lienei ir visas iespējas beidzot atgūt seksīgo Andri ? Es nelaistu tādu izdevību garām ?
susla @ 04.07.2024 18:53
Gan jau Bulim ir čikse, tāpēc arī šķiras beidzot.
tā ir dejotājiem. Mums bija latīņu valodas skolotāja, kura stāvèja kā balerīna, viņa bija ilgus gadus baletu màcījusies, ieradums, pieradums utml. Ja Liene dejojusi ilgi, tas ar var būt pieradums.lindyyte @ 04.07.2024 22:50Kas viņai tā par pozu katrā bildē ar to atšauto kāju?
Da labi kāda ta Nulim melnā strīpa?😳 tagad ar matvērtu sirdi un neslēpjoties varēs visas mīcīt😅Minelūše @ 04.07.2024 17:49
Kaut kāda melnā strīpa visiem iestājusies. Ārens, tagad vēl Bulis.