qwe @ 01.07.2024 10:23protams! Uzliktu savu mērkaķienes grimu, apkarinātos ar spalvām un grabuļiem un aidā ?
Hyrte @ 01.07.2024 08:06Ziniet,lai kā man Kivičs riebtos,es pat pieļauju,ka viņam ir lielāka līdzjūtība par notiekošo nekā Lienei. Jo tik ļaunu,pretīgu cilvēku,kā viņa es nekad dzīvē neesmu redzējusi.
shmannapanna @ 01.07.2024 07:07Varu ļoti klusi pačukstēt, ka rīt kādā diezgan saulainas krāsas preses izdevumā būs raksts par to, ka, acīmredzot, tomēr ir notikusi liela nelaime un cilvēks aizgājis mūžībā. Nav komentāru kā, viss it kā esot vēl nesen bijis labi, it kā noticis ceturtdien.
Gribu uzsvērt, ka ĻOTI STULBI gan izskatās, kad cienījamu cilvēku virsrakstos sauc galvenokārt par otra, cilvēka ar diezgan apšaubāmu reputāciju, meitu tēvu. Tā kā tā būtu galvenā šī cilvēka loma un nasta. Diemžēl šis būs tas gadījums, kad žurnālisti tā izpildījušies.
sidzha @ 01.07.2024 09:24kāpēc vajadzētu viņiem pašiem rakstīt? Viņiem gana daudz citu problēmu un raižu, zeme zem kājām pazudusi, kāpēc būtu tas jākladzina visai pasaulei? Tāpēc, ka viena mauka bija ieprecejusies un jau vairāk kā 5 gadus ir prom, bet joprojam smirdina gaisu? Dēļ foruma, kas nemāk lasīt starp rindām un izsaka savas konspirācijas teorijas, pieprasa neapgāžamus, oficiālus pierādījumus, plus katram teicējam norādīt piederību Skulmju ģimenei?
Ārens nekad nav bijis publisks, dēļ Lienes viņš tiek vilkts ik pa laikam. Un žurnālistiem saukt Ārenu asociējot ar kā tās padauzas bijušo vīru ir zemiski. Ko Liene pati savā dzīvē sasniegusi un ko Ārens? Tāpat arī Madarai šūt Kiviča uzvārdu, Madara sen nav Kiviča un vairāk sasniegusi pēdējos gados kā būdama Kiviča. Kamēr Liene ir sasniegusi NEKO, tāpat Andris ir tikai kritis zemāk, tad kāpēc cienījamākus cilvēkus vienmēr pielipina klāt tos deģenerātus.
Dovana @ 01.07.2024 07:02Tāds, ka mantojums nonāk tiešās rokās. Te vienkārši daudzas uztraucās, ka Ļenka meitas ņems audzināt dēļ mantojuma!
Sunlight @ 01.07.2024 12:02Bet viņa taču arī tajā “Zilonis studijā” stāstīja ar lielām acīm, cik viņas un Andra attiecības esot privātas, ka viņai nepatīkot afišēt ??
Tur tajā galvā ir viens vienīgs ķīselis…
LabaDabaDa @ 01.07.2024 12:07
Laboju vēlreiz - neviena te nav tik stulba, lai domātu, ka tas ir reāli iespējams. Bet Resnais gan uz to varētu cerēt. Sveša manta viņam dikti patīk, ko labi apliecina Lupatlases izputināšana.
Jēzus, vai tu lasīt māki vai tikai rakstīt?
shmannapanna @ 01.07.2024 07:07Varu ļoti klusi pačukstēt, ka rīt kādā diezgan saulainas krāsas preses izdevumā būs raksts par to, ka, acīmredzot, tomēr ir notikusi liela nelaime un cilvēks aizgājis mūžībā. Nav komentāru kā, viss it kā esot vēl nesen bijis labi, it kā noticis ceturtdien.
Gribu uzsvērt, ka ĻOTI STULBI gan izskatās, kad cienījamu cilvēku virsrakstos sauc galvenokārt par otra, cilvēka ar diezgan apšaubāmu reputāciju, meitu tēvu. Tā kā tā būtu galvenā šī cilvēka loma un nasta. Diemžēl šis būs tas gadījums, kad žurnālisti tā izpildījušies.
yay @ 01.07.2024 12:14
Nuu vismaz viena (es) ir tik stulba, lai iedomātos, ka tas ir iespējams. Man nav informācijas, ir vai nav atņemtas mātes tiesības utt.
Nu to jau tie liekēži gribētu gan, bet tur bez bāriņtiesas atļaujas ne eiro nevarēs iztērēt.Dovana @ 01.07.2024 07:02Tāds, ka mantojums nonāk tiešās rokās. Te vienkārši daudzas uztraucās, ka Ļenka meitas ņems audzināt dēļ mantojuma!
ZapeNape @ 01.07.2024 13:09Nu to jau tie liekēži gribētu gan, bet tur bez bāriņtiesas atļaujas ne eiro nevarēs iztērēt.
yay @ 01.07.2024 13:30Es nesaprotu nafig Madara laiž meitu pie viņiem.
Visu laiku kāpj uz grābekļiem. Tak meitenes jau normālā vecumā, lai sakarīgi izrunātos.
Keituška. Vecā šmara galigi kaunu pazaudejusi. Tulit gan jau ieliks postu, ka mil svesas meitenes kaa saveejaas.
Ja tā būtu mana situācija, pār manu līķi ļautu tikties. Sūdziet tiesā, man vienalga!!!
Nopietni?! Keitiju palaida pie alkāniem? Kāpēc? Vai tiešām Keitijai ir vilkme pie šī atbaidošā, agresīvā tēvaiņa?!yay @ 01.07.2024 13:30Es nesaprotu nafig Madara laiž meitu pie viņiem.
Visu laiku kāpj uz grābekļiem. Tak meitenes jau normālā vecumā, lai sakarīgi izrunātos.
Keituška. Vecā šmara galigi kaunu pazaudejusi. Tulit gan jau ieliks postu, ka mil svesas meitenes kaa saveejaas.
Ja tā būtu mana situācija, pār manu līķi ļautu tikties. Sūdziet tiesā, man vienalga!!!