tu ir gan psihiskie traucējumi gan atmiņas problēmas😁 un tas ir bīstami😁Rietumusawle @ 30.06.2024 19:42Viņa tiešām ir klasiska narciste. Viss par un ap viņu, nekādas empātijas pret citiem un tad vēl tā agresija, ja kādam ir cits viedoklis, vai iebildumi.
Un tas, ka viņa nekad nesapratīs, kāpēc (nākotne arī Mia) negrib ar viņu komunicēt, tiešām norāda uz kaut kādam novirzēm.
Un tad tā “jaukā, sirsnīgā, es jau neko, neko ļaunu citiem nesaku, nedomāju un nerakstu” tēla spēlēšana..tad jau lielāka cieņa pret sievieti kura atzīst, ka ir b…
Kāds sakars mantojuma sadalei ar pilngadību?Dovana @ 30.06.2024 19:37Ja tiešām tāda traģēdija tad līdz mantojuma sadalei otra arī var kļūt pilngadīga.
Rozāforums @ 01.07.2024 00:10vispār kāpēc Ella gāja pie tā piviča uz ''interviju,sarunu'' biju labākās domās par viņu (lai arī var redzēt ka viņa tur jutās cringe un neērti)
Mākoņu Dejotāja @ 30.06.2024 23:18
Nu, bet protams, ka visi apkārt: stulbeņi, skauģi un nelabvēļi visi vainīgi, bet viņš viens tāds balts un nevainīgs. Redz Madara ļaunā ragana visus uzpirkusi, noskaņojusi pret viņu (kaut, gan īstā ragana viņam ir blakus)?. Izklausās vairāk pēc dzīves neapmierināta vīrieša. Būtu resnajam, palikušas, kaut nedaudz nenodzertas smadzeņu šūnas, tad būtu padomājis. Kāpēc, viņam iet tik sūdīgi? Kāpēc visi apkārt tik slikti izturas pret viņu? Un, protams ne jau tādu iemeslu pēc, ka visi tev skauž un grib būt tavā vietā?
Andri tu esi vissīstākā cūka, kurš dīvainā kārtā domā, ka viņš ir vienradzis.
Tāds, ka mantojums nonāk tiešās rokās. Te vienkārši daudzas uztraucās, ka Ļenka meitas ņems audzināt dēļ mantojuma!ZapeNape @ 01.07.2024 00:52Kāds sakars mantojuma sadalei ar pilngadību?
shmannapanna @ 01.07.2024 07:07Varu ļoti klusi pačukstēt, ka rīt kādā diezgan saulainas krāsas preses izdevumā būs raksts par to, ka, acīmredzot, tomēr ir notikusi liela nelaime un cilvēks aizgājis mūžībā. Nav komentāru kā, viss it kā esot vēl nesen bijis labi, it kā noticis ceturtdien.
Gribu uzsvērt, ka ĻOTI STULBI gan izskatās, kad cienījamu cilvēku virsrakstos sauc galvenokārt par otra, cilvēka ar diezgan apšaubāmu reputāciju, meitu tēvu. Tā kā tā būtu galvenā šī cilvēka loma un nasta. Diemžēl šis būs tas gadījums, kad žurnālisti tā izpildījušies.
Hyrte @ 01.07.2024 08:06Ziniet,lai kā man Kivičs riebtos,es pat pieļauju,ka viņam ir lielāka līdzjūtība par notiekošo nekā Lienei. Jo tik ļaunu,pretīgu cilvēku,kā viņa es nekad dzīvē neesmu redzējusi.
kāpēc vajadzētu viņiem pašiem rakstīt? Viņiem gana daudz citu problēmu un raižu, zeme zem kājām pazudusi, kāpēc būtu tas jākladzina visai pasaulei? Tāpēc, ka viena mauka bija ieprecejusies un jau vairāk kā 5 gadus ir prom, bet joprojam smirdina gaisu? Dēļ foruma, kas nemāk lasīt starp rindām un izsaka savas konspirācijas teorijas, pieprasa neapgāžamus, oficiālus pierādījumus, plus katram teicējam norādīt piederību Skulmju ģimenei?yay @ 01.07.2024 07:24
Es tikai iedomājos. Varbūt ja paši būtu uzrakstījuši un netikai dzeltenajiem. Un tā arī uzrakstījuši, ka šī nav reize kas haipot kivičiem. Bet nu Tiešām nav kauna. Skulmju ģimene tiešām nav pelnījusi, ka viņus saista kopā ar tām sūdugalvām.
Ja nav laika @ 01.07.2024 10:01Ak, nē! Lienīte taču atsaka visas intervijas, lai saglabātu savu "privātumu ".?
Ja nav laika @ 01.07.2024 10:15Es tak smejos!!!!!!!
Ja kāds paaicinatu uz interviju, tad viņa aizšautos raķetes ātrumā.