Candelaria @ 01.05.2024 23:16Bilde gan grūti saprast un varbūt es kļūdos, bet man izskatās, ka zobiņi ir apakšā un augšā tik 2
sidzha @ 01.05.2024 23:18Tā arī var būt kāda vecāka bilde.
Liene šmigojot neliek selfijus. Lai arī šajā bildē ar Miu viņa neizskatās skaidrā.
Linduxis @ 01.05.2024 23:06Jap. Tā ka nav gluži bez pierādījumiem. Uzvedības maiņa kaut kādi uzvedības paterni (noteiktās dienās parādās QA, no rīta tiek dzēsti, tad slimība) - divas, trīs reizes var būt sagadīšanās, bet bieža atkārtošanās jau vedina domāt par kaut kādu cēloņa - seku likumsakarību, visatļautība publiskā vidē, dažkārt ļoti dīvainas bildes, kas noķertas utt.
tur nu toch nav skaidrasidzha @ 01.05.2024 23:18Tā arī var būt kāda vecāka bilde.
Liene šmigojot neliek selfijus. Lai arī šajā bildē ar Miu viņa neizskatās skaidrā.
Rozāforums @ 02.05.2024 00:19baac pedēja atbilde- man par daudz,kaut par maz svara, man patīk,kā man patīk...wtf ,tur jau atkal tabletes kopā ar mežezeru
SantaC @ 01.05.2024 23:22
Vecā mauka ielikusi vecu bildi. Kopš bija pie zobārsta Mia vairs tā nesmaida.
Izgāju cauri viņas Q&A. Vecā zoss, at*isies no Madaras un Sniedzāna ģimenes, nu cik var!
Rīt liks storijus, ka artrīts saasinājies un mirst no sāpēm.??
vainadzite @ 01.05.2024 22:53Ai, nu beidziet, nekas tur tāds nav sejā rakstīts, ka noteikti dzertu. Parasta, nedaudz pietūkusi seja, un es drīzāk noticētu, ka viņa lieto medikamentus, nekā reāli dzer. Ko var bez pierādījumiem visu laiku piešūt, ka obligāti dzer?
Esmu 99% pārliecināta, ka kopš Mias piedzimšanas viņi abi ir stipri uzmanīgāki ar grādīgajiem. Jo sevišķi, ka Bāriņtiesa noteikti seko līdzi.
Sigita11 @ 01.05.2024 22:46Es īstenībā ticu, ka viņa nedzer, bet drīzāk neapzināts mentāls saasinājums, jo meitai dzimšanas diena un skrien smadzenes nost no sliedēm - tāpēc arī plosās.
cik žēl, guļot visu maukas caureju nogulēju. Gan jau kādai lezbei ir skrini 🤣EsPati @ 02.05.2024 07:11Papriecājāties???Pietiek. Atbilžu storiji lielākā daļa dzēsti ? loģiski, tā notiek vienmēr.
ja izdzesti vemieni par Jani, Madaru nedaudz, pieplusots, ka sievietei sieviete jaatbalsta. Aj aj Lenka Lenka, kauns par sadarito tomer ir.EsPati @ 02.05.2024 07:11Papriecājāties???Pietiek. Atbilžu storiji lielākā daļa dzēsti ? loģiski, tā notiek vienmēr.