Helga Andersson @ 07.03.2024 17:27Bet zin, kas ir pats tizlākais? Ka tas sieviešu dienas koncis notiks, neskatoties uz visiem vepra gājieniem. ?
Jenota pele @ 07.03.2024 18:17Dāmas, kā jūs šo pārdzīvosiet? Lieņuks vairs nav bezdarbnieks! ??
LabaDabaDa @ 07.03.2024 18:25
2020. gadā mazajai Lienītei palika 40, tātad šogad būs 44.
krmmm @ 07.03.2024 18:27
Nesaki hop... izsludināt deju kursikus ir viens. Novadīt kaut vienu nodarbību un ar to nopelnīt - kas pilnīgi cits ?
kad Madaras meiteņu pludmales bilžu skandals bija, tas jau bija kad ar sūdābola kabriķi mūzikas klipu "Baudīt dzīvi" laida ārā. Šiem jau nekā nav svētaTuana @ 07.03.2024 18:40
Tātad tas viss iepriekšējais pēdējo dienu laikā bija reklamēšanās Ļenkas deju nodarbībām? Viss kā jau Kiviča labākajās tradīcījās: pievērsīsim tev uzmanību, zaķīt, uztaisīsim tev kampaņu pa skaļo, euu paņemsim Kristoferu, paņemsim Danu, jo par Madaru un meitām jau tēma izsmelta, un tad tik tu darbojies tālāk, smel slavas iespējas!
Ļenka: jā jā, mīļum, ai bet man jau tā mugura, man jau tie ceļgali, tā temperatūra….
krmmm @ 07.03.2024 17:59Vecā zoss jau būs īstā, kas mācīs pāriem dejot un galanti iznesties... cik ilgi viņa vispār nav dejojusi? Un uz nodarbībām droši vien atvilktos vienu reizi no 20, jo tad galva sapētu, tad artrīts, te atkal pālis, bet te paģiras, aaa šodien man minicīsis jāvaktē un jāšoferē utt.
Ok, jāuzteic viņa vismaz par šo vārgo centienu beidzot gūt kādus ienākumus, bet tas arī viss. Skaidrs, ka nekas nebūs.
bet nav pamainījusies koncerta vieta? Nebija kaut kādā Citronā sākumā?Helga Andersson @ 07.03.2024 17:27Bet zin, kas ir pats tizlākais? Ka tas sieviešu dienas koncis notiks, neskatoties uz visiem vepra gājieniem. ?
krmmm @ 07.03.2024 18:27
Nesaki hop... izsludināt deju kursikus ir viens. Novadīt kaut vienu nodarbību un ar to nopelnīt - kas pilnīgi cits ?
Sviestaciba @ 07.03.2024 19:41bet nav pamainījusies koncerta vieta? Nebija kaut kādā Citronā sākumā?
Tukumnieki šiem tak ne cilvēki, bet gan lauķi. Pagaidīja pēc Londona kodiena, pagaidīs arī šoreiz, kamēr legenda noraus čunguru no Rīgas ElpasSviestaciba @ 07.03.2024 19:41bet nav pamainījusies koncerta vieta? Nebija kaut kādā Citronā sākumā?