Kas sasita seju Andrim un par ko viņam uzsūtīja izsitējus
Scandinavian @ 25.12.2021 20:14
Jā, man tiešām interesē, kurš tas bija?
Kuru sievu veģetatīvās distonijas lēkmes laikā Andris pameta un devās tālāk svinēt ballīti?
tāpēc, ka fonā runā vīrietis (ne Andris), kas skaidro, ka tur ir gan klavieres, gan pulkstens un lai palidz viņi Miai ar to.. paklausies to storiju. Tā ir dāvana no citiemnikitinna @ 25.12.2021 21:05
Kāpēc gan ne?
es, diemžēl, viņu IG nevaru aplūkot. Tāpēc jāvadās no Ļenkas IGShayk @ 25.12.2021 21:20Andris sava ieraksta pateica, ko Lienei uzvadavinajis, bet ne varda par Miu. ?♀️
tāpēc, ka fonā runā vīrietis (ne Andris), kas skaidro, ka tur ir gan klavieres, gan pulkstens un lai palidz viņi Miai ar to.. paklausies to storiju. Tā ir dāvana no citiem
vēl viens iemesls kāpēc vecas mašīnas nav tik viegli pārdot, jo neviens nepērk dēļ remonta izmaksām. Un šaubos vai Kivis māk remontēt mašīnu.Bjork @ 25.12.2021 20:52Man nepatīk arī tie Versachii krekli, galīgi nav manā gaumē, bet noteikti gribēja veidot saskaņotu tēlu. Tas viņiem izdevās.
Nedaudz smieklīgi, ka pārējie ballītes dalībnieki namatēvs un namamāte nefigurē nekur. Bet nu tur gan jau savi apstākļi un iemesli.
Mūžīgie jautājumi- uzminiet to, uzminiet šo..., jauns posts, saite tur, tas ir, lai iekrutjītu profilu, tjipa sekotājas aktīvas.
Bet vispār baigie dirsēji viņi ir.
Skodu gan jau kādi latvieši atdeva par lētu naudu, jo pārdot vecu, lietotu mašīnu ir sarežģīti. Nē, nu viegli, bet ja tuvākaja laika kaut kas nobrūk, vecajam saimniekam jāuzņemas saistības, jāsedz, vēl easy tiesā iesūdzèt. Ja man būtu pavecāka, tirgojama mašīna, par pus velti atdotu tādiem kā Kivičiem un vairs nav nekādu problēmu. Mašīnas, mājas...tikko kā kaut kas atklājas, atpakaļ pie vecā saimnieka.