to video nav kāda sawlje filmejusi un sūtījusi? Vai Dainasomes māja tā izskatās? Tur stūrī sienā pamatīgs caurums, viss apmetums izsistsMeitttene @ 04.03.2024 22:04Pēc tā video, kuru ielikusi liene (speciāli ar mazo burtu), man rodas iespaids, ka naudas trūkuma dēļ, tie ir pārcēlušies pie Dainas.
Tur ir pampera paka, ar mantām, daudz pudeles pienam un “audekls”.
Adele4 @ 04.03.2024 22:12to video nav kāda sawlje filmejusi un sūtījusi? Vai Dainasomes māja tā izskatās? Tur stūrī sienā pamatīgs caurums, viss apmetums izsists
uz balkona ar mākslīgās zāles segumu žāvēja. Varavīksnes namos.Meitttene @ 04.03.2024 22:17
Nu, bija kaut kur minēts, ka ēka ir veca un ne tajā labākajā stāvoklī.
Kā arī Liene savu mākslas darbu žāvēja kaut kur laukā sētā, nevis uz savas “terases”. ?
Nevis bāriņtiesai, bet dakteriem baltos halātos no tvaika ielasaauuu @ 04.03.2024 21:14
Te jau atkal prasās pēc zvana Bāriņtiesai.
Adele4 @ 04.03.2024 22:18uz balkona ar mākslīgās zāles segumu žāvēja. Varavīksnes namos.
Helga Andersson @ 04.03.2024 21:39Nekas, nekas, lai paraud. Mazāk čurās. Bet nu galīgi sagājusi šizo mūsu Lienīte, un kam jau būtu citus par miskastniekiem jāsauc ? mani tikai interesē, kamā viņa cer žēlumu izsaukt ar to savu raudāšanu ?
es iekomentēju, var ar tādām uzmālētām acīm kivičs pats izies face control klubā? Manu komentāru izdzēsa 😁😁Liizha1 @ 04.03.2024 22:49Vopšem, ja Lemon club nodos Andžam manu vārdu, tad zināsiet, kā mani sauc un, kas es esmu ?
Bet es uzrakstīju:
Labs vakars!
Jūsu klubs par godu Sieviešu dienai ir uzaicinājis uzstāties Andri Kiviču, kurš:
1. Pirmo sievu Ilzi Ieviņu, kuru Andris pameta laikā, kad Ilze cīnījās ar vēzi
2. Dana Dombrovska - pirmā dēla māte, no kuras izšķiroties, rūpes par kopīgo dēlu tika nogrūstas uz Andra vecāku pleciem
3. Elīna Straume - kuru Andris ir fiziski aizskāris
4. Madara Kiviča (tagad Raabe) - kuru piecus gadus kopš šķiršanās regulāri mobingo soc.tīklos visos veidos - apsaukājot, draudot, pazemojot.
5. Liene Kiviča - tagadējā sieva - ir pieejami joprojām internetā materiāli, kā Lienes ģiemene iestājas par to, lai nošķirtu pēc fiziskas vardarbības, bet diemžēl Liene ir tik ļoti ietekmēta, ka tas viss ir palicis norakts “zem paklāja”.
5. Pēdējais ieraksts FB, kur Andris uz sociāli biežu parādību- parodiju (parodēti tiek ļoti daudz sabiedrībā zināmi cilvēki, tai skaitā - ASV prezidenti Baidens un Tramps, Krievijas prezidents V.Putins, nemaz nerunājot par aktieriem, mūziķiem, no mūsu pašu vidus runājot-Dons-tikko svaigi par Eirovīziju) Andris konkrēti un ļoti rupji apvaino Baibu Sipenieci.
Vai tiešām šāds vīrietis var pārstāvēt Sieviešu dienai veltītu pasākumu?
sidzha @ 04.03.2024 22:54es iekomentēju, var ar tādām uzmālētām acīm kivičs pats izies face control klubā? Manu komentāru izdzēsa ??
Liizha1 @ 04.03.2024 22:49Vopšem, ja Lemon club nodos Andžam manu vārdu, tad zināsiet, kā mani sauc un, kas es esmu ?
Bet es uzrakstīju:
Labs vakars!
Jūsu klubs par godu Sieviešu dienai ir uzaicinājis uzstāties Andri Kiviču, kurš:
2. Dana Dombrovska - pirmā dēla māte, no kuras izšķiroties, rūpes par kopīgo dēlu tika nogrūstas uz Andra vecāku pleciem
4. Madara Kiviča (tagad Raabe) - kuru piecus gadus kopš šķiršanās regulāri mobingo soc.tīklos visos veidos - apsaukājot, draudot, pazemojot.
5. Liene Kiviča - tagadējā sieva - ir pieejami joprojām internetā materiāli, kā Lienes ģiemene iestājas par to, lai nošķirtu pēc fiziskas vardarbības, bet diemžēl Liene ir tik ļoti ietekmēta, ka tas viss ir palicis norakts “zem paklāja”.
5. Pēdējais ieraksts FB, kur Andris uz sociāli biežu parādību- parodiju (parodēti tiek ļoti daudz sabiedrībā zināmi cilvēki, tai skaitā - ASV prezidenti Baidens un Tramps, Krievijas prezidents V.Putins, nemaz nerunājot par aktieriem, mūziķiem, no mūsu pašu vidus runājot-Dons-tikko svaigi par Eirovīziju) Andris konkrēti un ļoti rupji apvaino Baibu Sipenieci.
Liizha1 @ 04.03.2024 22:49Vopšem, ja Lemon club nodos Andžam manu vārdu, tad zināsiet, kā mani sauc un, kas es esmu ?
Bet es uzrakstīju:
Labs vakars!
Kurpīte @ 04.03.2024 23:04
Super? Es arī šiem uzrakstīju apm to pašu uz ko viņi man atbildēja! Un tagad apsēžaties! ?
“ vinja Personiigaa dziive ir vinja zinjaa. Dzed labi un mums vajag tik uzstaashanos. Jums arii patiikamu vakaru . p.s. katrs cilveeks neesiis atbildi par saviem darbiem pats!”
Nu, kā jums? ? Ir skaidrs, ka kluba īpašnieks nav īpaši gudrs ?
jā, jau vakarvakarā uzdotie jautājumi bija acīmredzami pašas uzdoti, uz kuriem bija centusies arī pati izsmeļoši atbildēt 🙈. Bet tagad viss šis absurdais farss ar pārspīlēto mega cepienu par “miris”… Idioti, kas idioti! Turklāt kivelim FB daudzi komentēja, ka dziesmā bija ministrs, nevis miris, bet izskatās, ka apzināti tupi turpina gauzties par miris. Tik ļoti caurspīdīgs ir abu kiveļu izsalkums pēc jelkādas uzmanības. Nožēlojami. Un tiešām bēdīgiZebradivi @ 04.03.2024 20:09Liene ir pilnīgi debīla , atvainojos, bet man nav cita vārda ko pateikt, debīla un viss.
Kādas līdzjūtības viņa pieņem. Pati izdomāja , pati par to runā , pati raud. Neviens nav tik stulbs , lai padomātu , ka Kivičš ir miris dēļ parodijas , kur pat netiek minēts vārds miris. Slimi cilvēki viņi ir. Kā to Andri Liene nolaida pa burbuli, ar Madaru vēl kautcik turējās un cilvēki cienīja, tagad apsmiekli divi.
LabaDabaDa @ 04.03.2024 11:40Mans šīrīta prieciņš - Tusnim, izrādās, būšot "MEGATUSS" Ventspilī. Kas tas vispār par vārdu? :D
+++++Incognito @ 04.03.2024 19:05Katru reizi man liekas, ka nu vēl dziļāk dibena caurumā vairs nevar noslīdēt, tad viņi abi pierāda pretējo un ar vēl tādu atvēzienu ?? subtitri zem tā video bija ielikti ar mērķi, lai dunduki, kas saklausa to, kā tur nemaz nav, nevar celt nekādas pretenzijas. Tākā, well done TV3 ?
Sākt nolikt Baibu, tas bija vistipiskākais memļaka gājiens. Kivič, tik skat, ka beigās nesanāk apķēzīties, jo Sipeniece nav pēdējais cilvēks tajā industrijā, varbūt nevajag tomēr žvankstēt, ja vēl gribas kādreiz televīzijā pagozēties