Japānas princese @ 04.03.2024 15:31
Tieši tā. Spurim nebija drosmes uzbraukt, bail atrauties. Kāds Sipeniecei vispār sakars. Raidījumam ir producenti, ja nu kas. Un tā nav Baiba. Un pirms nosaukt cilvēku par resnu, vajadzētu kritiski paskatīties uz sevi.
Facundo @ 04.03.2024 15:26Es nesapratu kāpēc viņa sāka ņirgāties par vārdu bērnkopība? Vai tad tas ir nepareizi? Es neesmu tāda valodas speciāliste kā Liene.
Minelūše @ 04.03.2024 15:38
Jā, tas vispār ir ļoti interesanti, kad resnais citus sauc par resniem. Bet nu jā, viņš tak sevi pielīdzina cīkstoņiem, kuri visi esot formā, lai arī apaļi.
Knabsab @ 04.03.2024 15:46Lenoxa māžošanās ar neizpratni par "bērnkopību" vienkārši parāda to cik liela losene viņa ir. Viņai vienkārši gribas iztaisīties par gudrāku nekā citi un tāpēc piesienās vārdiem, kas varbūt gramatiski vai filoloģiski nav īsti pareizi.
Es ceru, ka bāriņtiesa nepaslinkos un aizies pie viņiem jau tuvākajās stundās, jo pēc tiem tekstiem ir skaidrs, ka tur ir pamatīgs pālis abiem
un nu nez kas ar ausim, ja nedzird ministrs. Ne redzi ne dzird vairs abi, 100% palis.Rumblerx @ 04.03.2024 15:56Es domāju, ka nav nekādā pārpālī, vienkārši dabiski viņi ir tieši tik debīli. Bet nu reāli smieklīgi, par ko cepiens īsti? Ka abiem debiliķiem izklausījās miris nevis ministrs? Bet tāpēc tur ir titri, lai neizklausās. Es nesparotu ? Uzrakstītu Ļenkai, lai ar steigu ausu un acu dakteri meklē, nevis sevi par izsmieklu taisa, bet bail, ka nobloķēs ?
Un starp citu Sipeniece tievēja, kamēr resnais Kivičs savu speķi audzēja. Andrīt, bebīt, Sipeniece veirs nav resna, atšķirībā no tevis..
Rumblerx @ 04.03.2024 15:56Es domāju, ka nav nekādā pārpālī, vienkārši dabiski viņi ir tieši tik debīli. Bet nu reāli smieklīgi, par ko cepiens īsti? Ka abiem debiliķiem izklausījās miris nevis ministrs? Bet tāpēc tur ir titri, lai neizklausās. Es nesparotu ? Uzrakstītu Ļenkai, lai ar steigu ausu un acu dakteri meklē, nevis sevi par izsmieklu taisa, bet bail, ka nobloķēs ?
Un starp citu Sipeniece tievēja, kamēr resnais Kivičs savu speķi audzēja. Andrīt, bebīt, Sipeniece veirs nav resna, atšķirībā no tevis..
novērotāja @ 04.03.2024 16:30Cirks aizbrauca, klauni palika ? Liene gan jau pati sev uzdeva jautājumu, lai pierādītu, ka visi dzird miris ?
aauuu @ 04.03.2024 15:16
Ka tik Sipeniece šos pašus tiesā neiesūdz par publisku šādu uzdirsienu.