Minelūše @ 25.01.2024 16:00Pasarg Dievs, kurš viņu uzaicināja žūrijā būt? Ko viņa var vērtēt ar savām cāļa smadzenēm? Jebšu tūlīt atcerēsies, ka pati savulaik bija karsējmeitene?
yay @ 25.01.2024 16:10
Mierīgi varētu apstrīdēt rezultātus. Nav pamata vispār nekāda. Ne viņai izglītība, ne viņa prot dejot (atceramies tos viņas tiktokus, kur plaukšķināja ar glāzēm)
aauuu @ 25.01.2024 15:39
Jā, nu traki viņai ar to garderobi. Normālu drēbju nav, apavu nav, visu laiku viens un tas pats. Starp jaunajām meitenēm, kuras stilīgi saģērbušās, liene izskatās švaki. Vot i visa lielā laime ar mīļoto vīru.Uz pārējo sieviešu fona, izskatīties pēc ķēma. andri, aizved tak sievu uz Zaru vai HM kaut. Nopērc aktuālas drēbes un apavus.
LilyLady @ 25.01.2024 14:56Manuprāt, Kivičs sākumā klapēja to Lieni, jo dusmojās uz viņu par sadirsto ģimeni. Viņš diezgan ātri saprata, ka Liene ir psihiski slims Minhauzens, un testēja viņas robežas, iespējams, lai atšūtos:
*parādīšu, ka man traucē viņas bērni, bet Leņķis - ok, no bērniem atsakos, hihihi;
*piekaušu viņu ar ķebli un nākamā dienā vēlreiz iedošu bietē, bet Leņķis - sit mani vēl, man tas patīk, hihihi;
*ielikšu savā grāmatā bildi, kur ņemu viņu pakaļā, bet Leņķis - Kivičs atklāja manu klitoru, es nezināju, ka tāds eksistē, hihihi;
*nepalīdzēšu ar komunālajiem maksājumiem un alimentiem, bet Leņķis - cik jauki, ka man vairs nekas nepieder, man to dzīvokli tāpat nevajadzēja, hihihi;
*izpārdošu visas viņas lupatas un vietā neko nepirkšu, bet Leņķis - esmu pieticīga, esmu ekonomiska, hihihi.
Nu jau Kivičs noteikti ir sapratis, ka no šitās trakās viņš nekad netiks vaļā.?
Rozāforums @ 25.01.2024 16:51jā lenķi ar vienu psihopātu un sociopātu tu dzīvo kopā (bet viņa gan jau domā par ļauno Siguldu)
Man vienīgajai liekas,ka viņa šeit vēl liekas normāla? Tagad viņa izskatās tik ļoti tramīga,nepārliecināta par sevi,kad ir ārpus mājas viena un bez Kivika! Un kāda stāvokli tad viņa bij,ja tikai pēc pāris dienām saprata ,kur atrodas 🙈kapriza__ @ 25.01.2024 09:44?si=ai3eBm184qaTOIby
Te paši kiviči arī pastāsta visu kā itkā ir bijis.
tiesi gribeju teikt, varbut teftelim paliks kauns un atmetis vinai ko jaunu, pec redzeta.Knabsab @ 25.01.2024 18:36Pakula tramīga izskatās arī tajā trijotnes storijā ar suni. Viņai skatiens un acu šaudīšanās pilnīgi kā būtu iebiedēta.
Un paskats kā pilnīgai planckai. Tas ķitelītis jau savēlies izskatās, par botām vispār neizteikšos. Kāda viņa izskatījās savulaik ar Ārenu un kāda tagad - omaigaad! Nez viņa pati nejūtas neērti, kad stāv blakus koptām un stilīgām sievietēm?
Marfa @ 25.01.2024 18:47tiesi gribeju teikt, varbut teftelim paliks kauns un atmetis vinai ko jaunu, pec redzeta.
Nu ir vēl rozā lencīš-volānkleita, bet ar to būtu vēsi šodien 😁RozīneE @ 25.01.2024 15:38A mī un žē, lienīte kaut kur uzaicināta ?
Bet man rodas tikai viens jautājums- viņai tiešām ir tikai viens “izejamais” apģērba komplekts? Un tas pats neteikšu, ka “izejams”, bet nu …..
LuckyStrike @ 25.01.2024 19:19Nu ir vēl rozā lencīš-volānkleita, bet ar to būtu vēsi šodien ?
Tad jau labāk būtu vilkusi to sarkano kleitu, kas Ziemassvētkos bija nez no kurienes uzradusies. Bet ar apnēsātajiem zābakiem tāpat būtu skats kā Stacijas čigānietei, njā...
Liene! Tev jādara kā ārzemēs dara lētās golddigeres karjeras sākumā, pasūta kleitu, uzvelk un sūta atpakaļ. Tikvien kā veikala birka jānoslēpj.
aauuu @ 25.01.2024 19:06
andrim ar steigu jāiedod nauda jaunām šmotkām. Galu galā, viņa vadībā, liene izpārdeva visas savas dārgās brendu drēbes, somas un apavus. Skopais vīrietis!!
Marfa @ 25.01.2024 18:47tiesi gribeju teikt, varbut teftelim paliks kauns un atmetis vinai ko jaunu, pec redzeta.