MeltedCheese @ 19.01.2024 08:54Madaras ceļojums kā diena pret nakti. Super! Ar Kiviču Grieķijas šausmām pie auksta baseina ne salīdzināt!
EsRedzējuKa @ 19.01.2024 10:26
Es brīnos, kā abi alkaši nebļauj pilnu internetu, ka redz, ļaunā Sigulda nolaupījusi bērnus uz tik ilgu laiku, un brauc ceļojumā, kamēr bērni jau mēnesi kavē skolu ( pilnīgi pieļauju domu, ka šie nezina, ka līdz 7.01 bija brīvlaiks).
Tad vēl pāris komentāri, ka māte liedz meitenēm labu izglītību, jo redz, Lienei ir 83893 izglītības un diplomi, datēti 2000.gados. Kamēr Madarai tik 9.klašu izglītība.
Varbūt jāgaida šīs nogales pjanka. Noteikti, tak sawljes pienes informāciju, ka meitenes joprojām bauda ceļojumu un dzīvi.
mokabezpiena @ 19.01.2024 09:40Lieņukam Didrihsones cienīgas brokastis - 1 ola un 3 gurķa šķēlītes. 70kcal ??
viņai labāk šķidrā veidā patīk uzņem kalorijas- īpaši nedēlas nogalēs trieciendevās 😂😂😂Minelūše @ 19.01.2024 10:49
Kārtējā uzsvēršana, cik viņa tieviņa, ēd kā putniņš, izskatās pēc devītklasnieces.
Otiiilija @ 19.01.2024 11:30viņai labāk šķidrā veidā patīk uzņem kalorijas- īpaši nedēlas nogalēs trieciendevās ???
Es par skolu klusēju,jo skaidrs ka tā būs jauna tēma Kiviču blēšanai.Jo abi ir tādi idioti,ka nesaprot,ka šodien pastāv tālmācība.Madara arī Itālijā,pamanās noreklamēt Pepko un domājams arī pastrādā. Noīrē skaistu māju,kamēr bagātnieki Kiviči meklē kuram uz galvas uzsēsties,vai noīrē knapu ūķi uz vienu nakti vai nakti pavada lidostā😂😂😂😂EsRedzējuKa @ 19.01.2024 10:26
Es brīnos, kā abi alkaši nebļauj pilnu internetu, ka redz, ļaunā Sigulda nolaupījusi bērnus uz tik ilgu laiku, un brauc ceļojumā, kamēr bērni jau mēnesi kavē skolu ( pilnīgi pieļauju domu, ka šie nezina, ka līdz 7.01 bija brīvlaiks).
Tad vēl pāris komentāri, ka māte liedz meitenēm labu izglītību, jo redz, Lienei ir 83893 izglītības un diplomi, datēti 2000.gados. Kamēr Madarai tik 9.klašu izglītība.
Varbūt jāgaida šīs nogales pjanka. Noteikti, tak sawljes pienes informāciju, ka meitenes joprojām bauda ceļojumu un dzīvi.
Anette5 @ 19.01.2024 08:37Liene taču visādus tur uztura bagātinātājus nelietojot? Šo gan nodēvējusi par 'izturabagātinātāju',tad jau laikam lietojams arī Lienītei. Katrā aptiekā par kādiem 28€ dabūjams. Produkts pats par sevi nav slikts, bet gan jau ka dāvināts, pašai diez vai ir naudiņa tādām lietām...
Paskatījos pāris rakstos Anita Mētra, tur visādi galvas ādas un matu kopšanas produkti ko viņa savā praksē lietojot un iesaka no dažādiem ražotājiem. Cenas Lienītei nav pa kabatai, lai gan daži šampūni pa padsmit eirā ir, bet vairāk produkti tādi no daždesmit eiro līdz 100 +. Mūsu skaistumkaralienei tādus sapņos redzēt?.
Un par to Kivja vilkšanu ragutiņās... šis sēž un gavilē 'Tu esi mana jēga' - vismaz transportu nodrošina?
TikiTaki @ 19.01.2024 11:57
Liene lieto visu, kad tiek iedots par brīvu, vai iekļauts maksājumā (brokastis viesnīcā).
Matus nefēno, bet, ja fēnu iedod par brīvu, tad fēno.
Uztura bagātinātājus nelieto, bet, ja iedod par brīvu, tad vitamīnus un kolagēnu lieto.
Tā strādā tā loģika.
Tonya @ 19.01.2024 10:25
Nu eļļā cepta ola nebūs gan vien 70cal. Bet pilnvērtīgs tur tiešām nav nekas ?
Grib parādīt rich lifestyle, jo darba dienā un laikā var atļauties ar mīļoto doties randiņà uz kino. Skaudiet, pelēkās pakaļas!yay @ 19.01.2024 12:4714iphonam ir tāda funkcija video "stabilizēšana" vai kā tmlidzigi. Ļenka, es saprotu, tu kod grandiozi.. tas video no kino.. WTF
nemaz nerunājot par to, ko pie velna tu mums gribi paradit
Hermiine89 @ 19.01.2024 14:00Grib parādīt rich lifestyle, jo darba dienā un laikā var atļauties ar mīļoto doties randiņà uz kino. Skaudiet, pelēkās pakaļas!
TikiTaki @ 19.01.2024 11:57
Liene lieto visu, kad tiek iedots par brīvu, vai iekļauts maksājumā (brokastis viesnīcā).
Matus nefēno, bet, ja fēnu iedod par brīvu, tad fēno.
Uztura bagātinātājus nelieto, bet, ja iedod par brīvu, tad vitamīnus un kolagēnu lieto.
Tā strādā tā loģika.
Sigita11 @ 19.01.2024 14:29Tās brokastis man atgādina laiku, kad bērnībā mazas ar māsu taisījām pārstiegumu brokastis vecākiem. Un lepnums mums kā bērniem par padarīto bija tik pat liels, kā Lienei par savu brokastu sniegumu šorīt. Tikai mums bija kādi 6-7 gadi tad.
Rozāforums @ 19.01.2024 14:54filmē kino konfekšu stendus,ka tik bīloveds tev nenopērk kādu konču hiīhīīī
un resnis ietagojis,arī lenķi šovakr 23;00 tajā klubā, tad lenķis arī tur būs? un kur būs bērns?..
RozīneE @ 19.01.2024 14:35
Kā mēs visas zinām, tad viņa savu viedokli maina ik pa minūtei un tur nav ko brīnīties, ka “pa freiju” pašu velnu noreklamēs.
Man vairāk rodas jautājums tām kompānijām kas vispār izvēlas ar viņu sadarboties- es visu ko viņa reklamē uzskatu par antireklāmu ,un ne tikai neiegādāšos šos produktus, bet esmu gatava atteikties no jau iecienītiem.
Precīzi, un es esmu pat dažiem rakstījusi, ka ar tādu reklamētāju pat domas nav viņu preci pirkt. Protams, ignore atbildes vietā.RozīneE @ 19.01.2024 14:35
Kā mēs visas zinām, tad viņa savu viedokli maina ik pa minūtei un tur nav ko brīnīties, ka “pa freiju” pašu velnu noreklamēs.
Man vairāk rodas jautājums tām kompānijām kas vispār izvēlas ar viņu sadarboties- es visu ko viņa reklamē uzskatu par antireklāmu ,un ne tikai neiegādāšos šos produktus, bet esmu gatava atteikties no jau iecienītiem.
Precīzi, un es esmu pat dažiem rakstījusi, ka ar tādu reklamētāju pat domas nav viņu preci pirkt. Protams, ignore atbildes vietā.RozīneE @ 19.01.2024 14:35