McSara @ 16.01.2024 09:30
Lieņuks jau aizmirsis ko Bulis domāja par viņas citātiem ? tie jau bija aktuāli arī viņa laikā!
jā? Pirmo reizi šo dzirdu - ko es palaidu garām? 🤣🤣🤣🤣kuranavliene @ 16.01.2024 18:33Bet tur Norvēģijā it ka kaut kas notika,jo Kivis bietē esot dabujis.
Dzintriņa @ 16.01.2024 18:15Notīrīt 2 x1 m lielu balkonu no Sniega ir pamatīgs kardio ☠️
var jau būt, la tas ragavu video ielikts, lai parādītu, cik lienītei smalkas un mazas aprises, ne kā Madaras platās gūžas vai ko jau viņa tur dirsa kaut kad 😏Knabsab @ 16.01.2024 20:43Kad šķiet, ka neko stulbāku, kā salīdzināt sevi ar devītklasnieci nevar pateikt!
Lenox: deru trīsgadnieka ragavās ????
Nu viņa taču ir sasodīti stulba! Turklāt saģērbusies kā uz piemājas veikalu izejot pēc alus. Viņai tiešām nav normālu ziemas zābaku un jakas?
kuranavliene @ 16.01.2024 18:33Bet tur Norvēģijā it ka kaut kas notika,jo Kivis bietē esot dabujis.
LabaDabaDa @ 16.01.2024 20:49
Un Fetmenam būtu jāiemācās spēlēt. Šobrīd viņu abu izpildījums var iedvesmot tikai uz badastreiku.
Lelle Mele @ 16.01.2024 21:20Khm, Kivis ņem priekšā sievieti ar trīsgadnieces ķermeņa aprisēm un 9. Klases intelekta līmeni?! Okei.... Komentāri šeit lieki. Es pat nezinu ko teikt... Reāli nav ko teikt.....
Jā, maziņàs utt. Nez, kas viņam par aptumsumu uznāca, ka veco Lieni paņēma?!Tusnelda @ 16.01.2024 21:36
Tak Kivičs ir ņēmis priekšā visu, ko var - Madaru taču nekad neesot varējis uztvert kā sievieti, bet tas netraucēja viņai bērnus uztaisīt.
Bulis jau arī ir tāds... Kukūū. Manuprāt, spēlē baigo ģimenes cilvēku, bet kāja tik pašļūk.EmilijaArm @ 16.01.2024 21:02
Nu, zin, patiesībā viņš par viņas spējām bijis visnotaļ augstās domās - man te nesen gadījās pašķirstīt viņa dzejas grāmatu, un tur Lieņuks minēta kā grāmatas līdzstrādniece. Vai nu māksliniece, vai kas tur. (Buļa vārsmas nav nekas dižs, diezgan primitivo)
Madarai ļoti seksīgi gurni, protams ka plonckai ļenkai skauž un grauž 😏Helga Andersson @ 16.01.2024 21:32var jau būt, la tas ragavu video ielikts, lai parādītu, cik lienītei smalkas un mazas aprises, ne kā Madaras platās gūžas vai ko jau viņa tur dirsa kaut kad ?
Es tieši to pašu padomāju, he he- milzīgā Madara taču neiesēstos, bet mazā, piemīlīgā Lienīte gan! 🤦♀️Helga Andersson @ 16.01.2024 21:32var jau būt, la tas ragavu video ielikts, lai parādītu, cik lienītei smalkas un mazas aprises, ne kā Madaras platās gūžas vai ko jau viņa tur dirsa kaut kad ?
LuckyStrike @ 16.01.2024 22:22Es tieši to pašu padomāju, he he- milzīgā Madara taču neiesēstos, bet mazā, piemīlīgā Lienīte gan! ?♀️
Ariete @ 16.01.2024 22:19Madarai ļoti seksīgi gurni, protams ka plonckai ļenkai skauž un grauž ?
Helga Andersson @ 16.01.2024 18:30mož ar Demoni sakasījusies, neliek šai par velti vairs ? mēs gan nekad neuzzināsim, ja vien Demione neatvērs muti, par ko es šaubos, jo Lienīte pati nekad nepiezīsies, ka vēdekļi nav pielikti, jo sadarbībiņa vairs nav un maksāt nav ar ko. Būs kādi meliņi, ka pāriet uz dabisko izskatu utt ?