LilyLady @ 16.01.2024 11:44Esmu dzirdējusi info, ka Novēģijas letiņi ierēca par Kiviču - esot uzvedies kā pāvs, visiem uzmācies ar saviem sasniegumiem, bet reāli memmis nav spējis pat zāģi rokās noturēt, sabojājis instrumentu, tāpēc lasījis citiem nopakaļ žagariņus. Un arī tas bijis par grūtu, pūtis un elsis. Lielais bēbis nav alfa tēviņš, viņš ir bābietis, kas tik čīkst un ņuņņā internetā.
LabaDabaDa @ 16.01.2024 12:19
To jau varēja redzēt, kad Resnais pie Magones ciemojās. Iznāca viss tāds lielīgs, lielīgs, "es nopelniem bagātais mežstrādnieks, paejiet malā, bābas", bet beigās pat zāģi nevarēja iedarbināt. Namamātei pašai vien visu bija jādara :D
LilyLady @ 16.01.2024 11:44Esmu dzirdējusi info, ka Novēģijas letiņi ierēca par Kiviču - esot uzvedies kā pāvs, visiem uzmācies ar saviem sasniegumiem, bet reāli memmis nav spējis pat zāģi rokās noturēt, sabojājis instrumentu, tāpēc lasījis citiem nopakaļ žagariņus. Un arī tas bijis par grūtu, pūtis un elsis. Lielais bēbis nav alfa tēviņš, viņš ir bābietis, kas tik čīkst un ņuņņā internetā.
Viņš pat nezināja kur eļļa jālejLabaDabaDa @ 16.01.2024 12:19
To jau varēja redzēt, kad Resnais pie Magones ciemojās. Iznāca viss tāds lielīgs, lielīgs, "es nopelniem bagātais mežstrādnieks, paejiet malā, bābas", bet beigās pat zāģi nevarēja iedarbināt. Namamātei pašai vien visu bija jādara :D
kuranavliene @ 16.01.2024 13:31Viņš pat nezināja kur eļļa jālej
LilyLady @ 16.01.2024 12:31
Jā, un paša memmes dārzu labi ja divas reizes gadā nopļauj. Un pat tad tā daļa, kur atrodas batuts, paliek aizaugusi, jo lielais bēbis ir pārāk slinks, lai pavāktu batutu malā un tur izpļautu.
McSara @ 16.01.2024 15:09
Tak viņam aritmija atkal piemetīsies, būs ātrie jāsauc! Klapatas vairāk kā vajag!
Un pilsetniece lenka jau arī nav nekāda dārza strādniece! Viņai patīk, kad viss jau ir izdarīts, kāds cits jau ir pastrādājis, viņai vairāk padodas pajūsmot un pakaifot!
Zebradivi @ 16.01.2024 10:28
Jā , bet paskat mums ir “slavenības”kas pat laiko tā radījuma bumerangus. Kā , piemēram, Duļevska.
Tuana @ 16.01.2024 15:38
Un “mīļā Indriņa” uz koncertu aiziet un iepozē.
McSara @ 16.01.2024 15:58
Viņa tak iedvesmojas no rokstāra! Vienādi mētelīši un tā ?
Lai būtu jauns un kruts,bāciņas tāpat divas! Idiots! Un ķēdi nejēdza uzasināt.Ko tad,krutajiem ķēde pati asinās! Baigais mežstrādnieks!vivii @ 16.01.2024 15:03
Un aizbildinājās, ka Magonei ir vecs zāģis, viņš esot stradājis ar jaunākiem vai krutākiem ?
LabaDabaDa @ 16.01.2024 12:19
mani tikai interesē, kāpēc visi norges letiņi klusē un tikai ierēc. Es jau saprotu, ka sūdus Kivičus labāk nekustināt, pasmirdēs ne pa jokam, bet vai tiešām visi tik bailīgi? Izrādās, ka visa brinišķīgā sadzīve ar lielo dzīvokli, mašīnas “dāvināšanu”, ko īsti darīja tai mežā, utt bija viena liels farss, bet šie tak dzīvajā translēja, vai tiešām neviens neredzēja, ka tur meli melu galā?LilyLady @ 16.01.2024 11:44Esmu dzirdējusi info, ka Novēģijas letiņi ierēca par Kiviču - esot uzvedies kā pāvs, visiem uzmācies ar saviem sasniegumiem, bet reāli memmis nav spējis pat zāģi rokās noturēt, sabojājis instrumentu, tāpēc lasījis citiem nopakaļ žagariņus. Un arī tas bijis par grūtu, pūtis un elsis. Lielais bēbis nav alfa tēviņš, viņš ir bābietis, kas tik čīkst un ņuņņā internetā.
Tuana @ 16.01.2024 15:38
Un “mīļā Indriņa” uz koncertu aiziet un iepozē.