Minelūše @ 13.01.2024 21:59Kivis var tikai rakstiski pļūtīties, bet neko nevar padarīt. Pat ja viņš grieztos tiesā, gan jau Madarai ir gana pierādījumi, ka kā tēvs viņš ir bijis 0. Plus visi draudi, rupjības un ķengas. Tu, Andrīt, vari pļurkšķēt, cik labs tētis esi, bet reālajā dzīvē tavām meitām blakus ir Jānis, nevis tu. Ja tauki pārāk uz smadzenēm nespiež, tad padomā, kāpēc tava favorītmeita Keitija izskatās laimīgāka ar viņu, nevis ar tevi.
A Ļenka klusē. Acīmredzot saimnieks neļauj šunelim vaukšķēt.
jenna @ 13.01.2024 21:41
Tieši nācu to pašu rakstīt. Cerēju, ka Ģintermuiža sagaidījusi savus pacientus, bet nekā.
Interesanti, ko par šo saka Andra tēvs?
Un vēl iemetīšu savas 5 kapeikas. Mans tēvs ir dzīvs, bet jau gadiem nav interesējies kā man iet un baigi grauza tas. Kā pieaudzis cilvēks sen jau risinu savu sāpi psihologa krēslā, bet ne par mani stāsts. Tagad saprotu, ka var būt vēl sūdīgāk, vienkārša vienaldzība ir labāka nekā tie sūdi, ko saņem nabaga mazās meitenes. Un vēl apvainot viņu māti, kura sākumā kūlās kā nu prata, kamēr vienīgie, īsto mīlestību atradušie, paviāni gorījās kameru priekšā un dzerstījās, nelikās ne zinis. Man nav ko citu teikt kā #cancelkivici un nabaga Mia.
Un Andri, ja Tu lasi - tēviem meitu dzīvē ir milzīga nozīme. Ja kaut nedaudz meitas mīli, beidz d**sties publiski un atvainojies. Un nelaid tagadējo sievu klāt meitām.
Pikachio @ 13.01.2024 22:02
Tiesā jau ir pierādīts kāds tēvs ir kivičs, ņemot vērā to, ka abām meitenēm ir nomainīti uzvārdi. To tā vienkārši bez tēva piekrišanas izdarīt nevar.
Pikachio @ 13.01.2024 22:02
Tiesā jau ir pierādīts kāds tēvs ir kivičs, ņemot vērā to, ka abām meitenēm ir nomainīti uzvārdi. To tā vienkārši bez tēva piekrišanas izdarīt nevar.
Piliite89 @ 13.01.2024 22:08Andris visu laiku skandina, ka Madarai ir aizvainojums pret viņu, bet viss liecina otradāk. Drošvien nevar sagremot, ka viņai viss labi ir, labs vīrietis, viss viņa sakārtojies. Kamēr abi bezdarbieki lej iekšā mežazeri un nezin vēl kādos veidos izpausties un iedzelt. Ja tās meitas tiešām būtu svarīgās, vismaz cienītu māti un publiski neaplietu ar mēsliem, tad iespējams izcīnītu legālā ceļā to visu. Bet tagad kad tur pret viņu ir pierādijumu kaudze, nezinu kā tiesa skatīsies uz šo mīlošo tēviņu. Nepavelti ir teiciens gudrākie paklusē un tukšā muca tālu skan!
Zobenzobu tīģeris @ 13.01.2024 22:05
Abas meitenes ir Raabes?
Lasiju, ka viena gribēja nomainīt uzvārdu, bet vai abām ir mainīts?
Pikachio @ 13.01.2024 22:22
Abas ir Raabes.
Keitijai bija kaut kāda apliecība no mūzikas skolas( ja nemaldos) ,kur bija Keitija Raabe.
Sekojot visam līdzi, Slavenībās sākumā meitenes bija ar blūru un Kivičs tajā laikā aktīvi ig lika, ka šobrīd risina visu ar bāreņtiesu, lai pilnībā aizliegtu meitenēm būt raidījumā.Pikachio @ 13.01.2024 22:02
Zobenzobu tīģeris @ 13.01.2024 22:29
O, wow. Šis ir wow.
Ceru, ka meitenēm skolā neviena nepārmet par tēva izgājieniem. Bērni mēdz būt nežēlīgi. Skaistas, gudras meitenes. Redz pasauli, ir aktīvas, tikai tas tēvs ar savu mīlu pilnu internetu pievēmis.
izcili vārdi!Zobenzobu tīģeris @ 13.01.2024 22:18Laimīgi cilvēki nedirselējas pa pasauli par saviem ex. Ja esi apmierināts ar dzīvi, tam vienkārši nav laika, nav vēlmes un vajadzības. Bet ja visu laiku domās ir ex un gribas ieknābt exei, nu nav tavā laulībā viss tik labi, kā tiek mālēts. Ja nedēļām katrs otrais vārds ir par tavu ex internetā, tad es nezinu, kad ir laiks baudīt savu ideālo laulību. Ex rītā vakarā...galvā, storijos un sapņos. Forever. Nav ticis pāri. Noteikti saprot, ka ir ieberzies.
Pikachio @ 13.01.2024 22:34
Un ņemot vērā to,ka meitenēm ir mammas uzvārds ,ja Madara apprecēsies ar Sniedzānu, tad viņa varēs meitenēm arī dot Sniedzāna uzvārdu?????
Bēbis vispār uzsprāgs. ???