Citrona Zieds @ 12.01.2024 18:19Pie rābjiem norausies no ķēdes un iekodīs kājā. droši vien no pārāk lielas laimes, tagad jūsu kārta uzraktīt, bet pie kivīčiem....
Paldies, man patīk kā tu argumentēji savu viedokli.Laime ir BŪT @ 12.01.2024 18:43
Interesants viedoklis, interesanta persona! Jebkurā ģimenē ir kādas problēmas, nesaskaņas. Nekur nav perfekti. Bet šobrīd uz Kiviču fona ļoti daudzas ģimenes var spodrināt spalvas, jo tā kā šie divi sevi ir iznesuši, nu tur ir jāmāk, laikam tās vairākas augstākās izglītības ir palīdzējušas.
Par Rābēm, kā raksti - ceļo, dzīvo, mīl meitas, dzīvo savu dzīvi un ne pret vienu nav izvērtuši emocionālo vardarbību. Un vēl, kas nav mazsvarīgi, sevi un savus bērnus neapkauno. Kiviči to jau ir izdarījuši vairākām paaudzēm, tā teikt, nopietni par šo ir parūpējušies.
Citrona Zieds @ 12.01.2024 18:27Man vienalga kā jūs mani sauciet, jo jūs izgāžat uz mani savu bezspēcību. Spēja izrādīt emocijas, tas ir labi.
Viņi arī no Norvēģijas bēga, jo tur draudēja atņemt bērnu. Droši avoti no Kiviča mutes stāstīts fakts.LilyLady @ 12.01.2024 11:36Interesanti, ka kuce esot iemācījusi Keitijai mazgāt zobus un ķemmēt matus, kamēr pašas meitiņa staigā vienmēr izspūrusi un sapuvušiem zobiem.
Norvēģijā šiem alkāniem bērns jau sen būtu noņemts, tikai pie mums auklējas ar deģenerātiem, kamēr nenotiek kas patiešām slikts.
Miuce @ 12.01.2024 18:48
Atver tēmu par Rābi un kluksti, šeit ir tēma par Kivičiem.
Citrona Zieds @ 12.01.2024 19:21Jums tā patīk ģenitālijas piesaukt gluži kā Kivičai, tāpēc jau dusmojaties skatoties savā spoguļattēlā.
LabaDabaDa @ 12.01.2024 19:16
Jā, varēs pati sev komplimentus rakstīt no visiem saviem "interesanto personību" profiliem. "Cik Tev interesants viedoklis!" un "Vai, vai, paldies, Tu to tik labi argumentēji!" :D
bsSandaY @ 12.01.2024 19:37No kā dažas tā uzvikās? Viņa taču neatbalsta Kivjus. Madarai būs meitiņa, Instagramā ielikts.
Otiiilija @ 12.01.2024 19:47Bet kur ir ielikts, ka būs??? neredzu….. vai tiešām
pffff, trako sērga plosās 😂LabaDabaDa @ 12.01.2024 19:49
Nekas nekur nav ielikts. Šeit plosās viens trakais ar n-tajiem šodien/vakar reģistrētiem nikiem.