Citrona Zieds @ 12.01.2024 15:38Vienīgs par ko es maksāju ir interneta pieslēgums, lai paskatītos šo pamuļķu šovu.
ā, izrādās, ka internetu tāpat kā elektrību tomēr zogu no kaimiņiem.Tusnelda @ 12.01.2024 15:59
Atradusi ar ko lielīties! ????
Citrona Zieds @ 12.01.2024 15:59Es saprastu, ja būtu kāds talantu šovs, bet tas jau kaut kāds tīri kaut kāds apsmiešanai re kā šiem neiet.
es domāju, ka tas ir viens un tas pats šovs.Tusnelda @ 12.01.2024 16:07
Ja tajā pašā šovā filmētos poda birste Liene un vepris Kivičs, tad gan būtu forši, vai ne? Kivičs tad varētu atkal apriet suni, Kiviču ģimenīte varētu ēst romantiskas vakariņas - reņģes pie poda...ar slapjām pakaļām degustēt burgerus uz soliņa parkā vai atņemt bomzim 40 centus par nodoto taru! ? tas viss Citrondirsai patiktu!
Knabsab @ 12.01.2024 15:57
Tieši tā! Madaras ģimenē redzam labi audzinātas meitenes ar patiesu interesi no pieaugušo puses dažādi viņas motivēt.
Vai ny Citrondirsai pašai nav bērni, jeb ir tikpat "laba" mātīte kā Lenox, kurai audzināšana un atbildība ir svešvārdi.
Starp citu es to viņiem uzrakstīju, ka no labiem vecākiem bērni nebēg.😀 Tā kā tikko citēji mani.aauuu @ 12.01.2024 16:10
Citrondirsa aizmirsa pieminēt, ka no labiem vecākiem bērni nebēg. Visas lienes trīs meitas no labi audzinātās lienes aizbēga pie tēva. Jo atteicās piedalīties drāšanās procesā klātienē un klausīties mammas vaidos. Lūk šī ir GADA māte, vai ne? Tāda audzinātāja, ka nu tik. Izbeidz murgot un runāt kaut ko par audzināšanu. Visa Latvija zina un redzēja lieni absolūtā pālī šovos, nespējīgu rūpēties par savām meitām, kur nu vēl audzināt. Un šītā šļura spriedīs publiski vēl kaut ko par Madaras audzināšanu un viņas meitām, kuras tai šļurai ir svešas. Tikai tik cik pusmāsas Miai un vīra mietas.
Citrona Zieds @ 12.01.2024 16:15Starp citu es to viņiem uzrakstīju, ka no labiem vecākiem bērni nebēg.? Tā kā tikko citēji mani.
aauuu @ 12.01.2024 16:17
Nu, bet ko tu te dirsies tādā gadījumā? Kāpēc aizstāvi absolūti degradējušos ģimeni un piesienies kārtīgai ģimenei? Tāpēc, ka šovā piedalās? Un? kiviči arī piedalījās, mazā meitiņa vispār nazi mutē bāza, kamēr GADA tēvam vienalga. Ko tu salīdzini un kam tu piesienies vispār? Kur tev ir sāpe?
Nu par deģenerātiem piekrītu, bet t.s. kārtīgai ģimenei kažokā lielas blusas lec.aauuu @ 12.01.2024 16:17
Nu, bet ko tu te dirsies tādā gadījumā? Kāpēc aizstāvi absolūti degradējušos ģimeni un piesienies kārtīgai ģimenei? Tāpēc, ka šovā piedalās? Un? kiviči arī piedalījās, mazā meitiņa vispār nazi mutē bāza, kamēr GADA tēvam vienalga. Ko tu salīdzini un kam tu piesienies vispār? Kur tev ir sāpe?
Citrona Zieds @ 12.01.2024 16:24Nu par deģenerātiem piekrītu, bet t.s. kārtīgai ģimenei kažokā lielas blusas lec.
gadsimta bildinājums, ko vēlētos katra sieviete.. pagrūsta, parausta, apbimbājās😃*Cap @ 12.01.2024 17:23Kivičš. Pavisam privāti. Epizodē, kur Kivičs ar Lieni skaidro attiecības un skan Thousand Years fonā… bāc, nezinu smieties vai raudāt ? Kivičs pilnīgā lupatā raud Lienei uz ceļiem un šo gadu laikā kopš iznāca šovs nekas viņu attiecībās nav mainījies
bet kas esat jūs?Otiiilija @ 12.01.2024 18:28Ta Citrondura nav ta pati kalnos?