Merilda @ 11.01.2024 15:04Bet kur šodien ir Lieņuks? ???
SandaY @ 11.01.2024 15:59Uzrakstiet vēl Jolim, Sigitai, Magonei, Stendzeniekam un Dālijai lai tie arī ved Kiviču pie prāta!!!!
Uzrakstiet vēl Jolim, Sigitai, Magonei, Stendzeniekam un Dālijai lai tie arī ved Kiviču pie prāta!!!!
Un dr.Apinim 😜
Hermiine89 @ 11.01.2024 13:55Jāatzīst, ka vasarā tie lievenīši kaut cik disciplinēja abus alkānus. Tagad, kad darba nav, nespēj nokāpt no plosta, nav motivācijas. Ļenkucei ar vairs nav jāvadā pa tālākiem reģioniem Andruha, tad nu savākšanās kļūst arvien neiespējamāka, kā mēs to visas redzam. Man ir tikai jābrīnās, no kādiem resursiem pārtiek/dzer? Lielkoncerts taču neienesa nekādu peļņu, drīzāk zaudējumus.
kādu vēl popularitāti? Maz cilvēku Lv zin, kas ir Kivičš?Citrona Zieds @ 11.01.2024 16:15Jūs taču saprotat cik absurda šī ņemšanās, jūs viņiem visiem ceļat popularitāti ar saviem komentāriem. Tāpat nekas nemainīsies bāriņties atnāks un pamācīs tāpat kā Didriķus pēc kāda laika viss turpināsies.
yay @ 11.01.2024 16:19Es lasu to Atsaucīgo forumu un domāju..diez kuras ir rozā lezbes :D Nu tās resnās, neglītās, bezveču, nelaimīgās...
Tuana @ 11.01.2024 16:09
Un Santaklausam :)
Nu, sorry, dārgās Lezbes, nenoturējos ;)
Katzenfamilie @ 11.01.2024 15:57
Jaa, Liene Liepinja laikam beidzot no dzeruma modusies. Interesanti, ka Teftelis Madaru vel joprojam sauc par Madaru Kivicu?
Didriķiem vairāki video bija kur bērns veselībai bīstamās situācijās un vecāki smejas.TuunEs @ 11.01.2024 16:19kādu vēl popularitāti? Maz cilvēku Lv zin, kas ir Kivičš?
Ar tādu attieksmi “Aij, priekš kam kaut ko darīt” arī notiek nelaimes.
Didriksoni vismaz nav alkoholiķi un viņu bērns ir aprūpēts.
Katzenfamilie @ 11.01.2024 15:57
Jaa, Liene Liepinja laikam beidzot no dzeruma modusies. Interesanti, ka Teftelis Madaru vel joprojam sauc par Madaru Kivicu?
Citrona Zieds @ 11.01.2024 16:24Didriķiem vairāki video bija kur bērns veselībai bīstamās situācijās un vecāki smejas.
Uztrauc, tas ka nekas no tās ņemšanās nemainās. Cik gadus jau tās diskusijas?Minelūše @ 11.01.2024 16:26Nez kāpēc dažus te ļoti uztrauc, ka mēs ņemamies un varbūt arī Madara sāks ņemties. Bail, ka abus pļēgurus beidzot paņems priekšā, kā nākas?
es skatos uz šo visu pozitīvi. Jo vairāk cilvēku uzzinās par tiem atpalikušajiem, jo mazāk būs sadarbību ar jēdzīgiem uzņēmumiem!Citrona Zieds @ 11.01.2024 16:15Jūs taču saprotat cik absurda šī ņemšanās, jūs viņiem visiem ceļat popularitāti ar saviem komentāriem. Tāpat nekas nemainīsies bāriņties atnāks un pamācīs tāpat kā Didriķus pēc kāda laika viss turpināsies.
Dr A pīnis ir arī vienā maisā metams. Tiem sanāktu kopā laba ballīte. Arī garšo Mežezers.😁Ambulance @ 11.01.2024 16:07
Un dr.Apinim ?
Es runāju par to, ka jēgas no ziņošanas tāpat nav. Policija un bāriņtiesa tikai formāli pabrīdina.TuunEs @ 11.01.2024 16:29
Bīstamākas par nažiem mutē?
Kā tieši šī salīdzināšana palīdz?