kriksisix @ 11.01.2024 09:29Degpunkta komandai vajadzētu aizbraukt ar policiju uz to dzīvokli, ieiet iekšā kur Mia uz zemes guļ, vepris krāc atrubījies gultā, Liene halātā ar savām pakulām un telefonu rokās atbildot uz q&a bļauj "kā jums nav kauna!!!"
Hop, aizved Miu no abiem lopiem, un ko tālāk? Arī Madara vainīga?
KurkulisBurbulis @ 11.01.2024 09:39Jebaltoskropļuskivičusnahuj. Viņi abi ir pretīgi. Tā bezkaunība, iedomība un nesodāmības sajūta.
Es arī neticu, ka Madara vai kāds jurists kaut ko vāc. Manuprāt nevāc. Bet viens ir skaidrs, agrāk vai vēlāk šī huiņa ko viņi stumj jau vairākus gadus, beigsies ar nelaimi. Kāds nositīsies ar mašīnu pālī, vai bērns izdzers kādu ķīmiju kamēr vecāki pālī guļ, vai piemeram bērns sev daudz asāku nazi iebāzīs rīklē, nu kaut kāda nelaime notiks.
Liene varbūt labi, ja mēnesī reizi atceras apenes nomainīt
TuunEs @ 11.01.2024 09:46Abi sēž savā smaku mākonī un rēgojas, ka apkārt visi citi nemazgājas, smird un ir ar netīriem zobiem ?
P.s. Nedzīvoju Lv un nav pieejami kanāli, lai redzētu ?
Laura1998 @ 11.01.2024 09:43https://failiem.lv/u/u44d6auqcx
Madaras atbilde!
Ambulance @ 11.01.2024 09:57
Urrāāā , uz priekšu rozā lezbes un cālenes !!
Madara gaida visus skreenus , lai iesniegtu dienestiem . VISUS pēdējos !!
Viņai nav pieeja deģenerātiem !!
Tusnelda @ 11.01.2024 09:52
Vai tad šito Tev nerāda?
https://insanony.com/profile/lienekivica
MeltedCheese @ 11.01.2024 09:26Valis mētājas ar bērnudārznieku apvainojumiem "Madara smirdēja". Neticu, ka viņa smirdēja vienkārši speķa bumba jau vairs nezina kā iedzelt, tad nu jānolaižas zemāk par zāli.
Lai iet paosta skaistumkaralieni pēc nedēļu ilga kodiena... tāda smaržu buķete nāks. Liene varbūt labi, ja mēnesī reizi atceras apenes nomainīt.
Arabesq @ 11.01.2024 10:26Te bija komentāri par to, kāpēc rakstīt Graudiņai. Nu vispār jau viņi tomēr ir krustvecāki, kuri ir uzņēmušies atbildību pret bērnu. Tāpēc jautājums vietā. Ja ir skaidri redzams, ka vecāki par bērnu nerūpējas (ja kādai tiešām šķiet, ka 2 dienu plosts ar bērnu mājās ir atbalstāms, pat nerunājot par to, ka uz dārziņu bērns netiek vests, jo vecākiem poha, oi, atvainojos, temperatūra, man nav, ko teikt), man šķiet, ka krustvecāki varētu būt vieni no tiem, kuriem tam bērnam tā kā būtu jārūp un jāved sarunas ar vecākiem.
Ja jūs pašas esat krustmātes tikai smuku bilžu baznīcā un tusiņa pēc, es jūs nesaprotu. Būšanai krustvecākiem nozīmē atbildību, ka būsiet gatavi uzņemties bērnu tad, kad vecāki saiet sviestā.