ameba @ 10.01.2024 22:26Ļoti šaubos, ka Liene ar Miu deklarētos "it kā" 1.stāvā, bet dzīvotu 4. :))
Mans darbs bija palīdzēt, bet kā vienmēr te uzrodas gudrie spriedelējumi. Tad droši var iet un pārbaudīt, neko vairāk necentīšos pierādīt!
Paldies, atgriežos savā pamatprofilā :D
Adele4 @ 10.01.2024 22:34Uzrakstīju Kerkirai vai viņa seko līdz, kas notiek Kiviču ģimenē utt. Vēstuli izlasīja. Atbildes nav.
https://www.google.com/search?q=joku+zvans&oq=joku+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQLhiABDIHCAoQABiABDIHCAsQLhiABDIHCAwQABiABDIJCA0QABgKGIAEMgcIDhAuGIAE0gEIMTg0NGowajeoAgCwAgA&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ip=1Ekhoo @ 10.01.2024 21:52Kā tādu telefonsarunu vispār var nopludināt? Tas taču no tā kantora puses ir nereālākais GDPR pārkāpums, un tā darbiniece tik maļ uz priekšu, nemaz neapmulst, ka Andris sāk runāt…
Un viņam tiešām X6 pieder????
mani arī kāds izjokoja ar elektrību,varbūt tas kas pasūtija dabuj ierakstu?zebramežā @ 10.01.2024 22:47https://www.google.com/search?q=joku+zvans&oq=joku+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQLhiABDIHCAoQABiABDIHCAsQLhiABDIHCAwQABiABDIJCA0QABgKGIAEMgcIDhAuGIAE0gEIMTg0NGowajeoAgCwAgA&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ip=1
Adele4 @ 10.01.2024 20:04es jau šoziem pasūtīju Jūsu darinātos cimdus! Ļoti skaisti un silti! :)
Kenty @ 10.01.2024 22:56mani arī kāds izjokoja ar elektrību,varbūt tas kas pasūtija dabuj ierakstu?
*Cap @ 10.01.2024 16:19Supernova baidās no Kiviča ? fantastika
nu tad man nav ko kauneties,es biju pieklājīga ar makslīgo runātāju atšķirībā no šitiem😂amnēzija @ 10.01.2024 22:59
Tam, kurš pasūta joka zvanu, pēc tam atnāk audio ieraksts no sarunas, ja pareizi atceros.
kristiana_i @ 10.01.2024 22:48Meitenes, nesekoju šodien, vakar līdzi, bet, lūdzu, ja ir aizdomas, ka Mia ir apdraudējumā zvaniet policijai! Gan atradīs īsto dzīvokli, kaimiņi noteikti zinās.
Nebiju redzējusi to video. Ārprāts, viņa izskatās kā bomzene alkašiene no Centrāltirgus. Šausmas!!!!!EsRedzējuKa @ 10.01.2024 22:45Te var no šova redzēt viņu telefonsarunas ar visu bildi, beigās arī šī saruna. Domāju, ka var savilkt paralēles šai paraugģimenei. Abās reizes zem promilēm. ? Un gribas kašķi meklēt. Un visi grib viņiem ļaunu vēlēt.
https://failiem.lv/f/trk7kjb436
nu tam ir sarakstītas atbildes.Kretīns ne vīrietis.Pats uz sevi būtu paskatījoes.FuiAriete @ 10.01.2024 23:05O, bomži cēlušies no otruba, būs nakts vemšana.
Tā kā mazi bērni par kaut kādām izglītībām.
Es zinu cilvēkus kas taisa labus biznesus ar pamatskolas izglītību un pēdējos lohus ar vairākām augstākajām.
Izglītībai vispār nav nekādas nozīmes. Nozīme ir dzīves skolai un smadzeņu podam.
Jā un resnais tesmenis-belašs noteikti smaržo pēc puķītēm pēc nodzertas nedēļas. 🤮Kenty @ 10.01.2024 23:13nu tam ir sarakstītas atbildes.Kretīns ne vīrietis.Pats uz sevi būtu paskatījoes.Fui
es ļoti ceruAdele4 @ 10.01.2024 23:12Man aizdoma,ka ar Graudiņiem draudzība ir cauri.
Liizha1 @ 10.01.2024 23:09
Mia diemžel nav apdraudējumā - mūsu klasiskās likumdošnas izpratnē. Un diemžēl, arī mums šeit ir atļauts viss, ko ļenka un kivis dara publiski - kamēr vien pati Madara nepaņems šos pie dziesmas. Nu vai neuzradīsies labvēlis, kas viņas “vārdā”, bet arī tam ir jābūt saskaņotam un Madaras parakstītam, lai tiktu vesti kādi tiesvedības procesi. Un godīgi sakot - Madarai ir pie vienas vietas kkāda Mia - svešs bērns. Viņai ir savas klapatas. Mes diemžēl būsim spiesti noskatīties uz dzīves netaisnību un to, kā tiek norakts vēlviens bērns, jo legit izdarīt ir mazaa iespejas